BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT U21] Сезон 19

[NT U21] Сезон 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211048.78 in reply to 211048.77
Date: 3/14/2012 1:19:08 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Общо взето оспамихте темата, която е за у21 сезон 19.
Ще помоля модераторите да създадат нова тема и да преместят всички мнения след 211048,42 в нея!

This Post:
00
211048.80 in reply to 211048.74
Date: 3/14/2012 5:07:12 PM
Overall Posts Rated:
1313
руста какво сега искаш да кажеш че тези които са останали в чата какви са защото намесихте и мен значи но не искам да заемам страна в тази война

This Post:
11
211048.81 in reply to 211048.80
Date: 3/16/2012 8:12:55 AM
The Black Roses
III.1
Overall Posts Rated:
3535
Следващия, който ме нарече "егида" на някой ще получи кратко и ясно обяснение какви сексуално-еротични действия и движения да извършва с определени близки роднини.

Аз не одобрявам настоящия треньор. Не съм и гласувал за него. Не ми и пука......Ще ме причислиш ли към "егидата"?

Нямам скайп канала, не влзиам в него, известен съм като един от малкото хора, които прецакаха някой (вярно неволно, наистина) при угово0рен мач.
Интересно наистина защо са всичките тия драми, и то при сравнително успешни мачове на младежите. Дай боже всекиму победи, ама янма как да стане. А по въпроса кой за какво бил баннат - има си персонал за тая рабтоа, обърнете се към него и не се плюйте.

На маймуни го обърнахте, ей. Затова мразя да играя онлайн игри с българи - всяко число по-голямо от трима означава чета с предател и раздори.

This Post:
00
211048.83 in reply to 211048.81
Date: 3/16/2012 9:44:36 AM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
Драги ми,Смехурко,не знам защо смяташ,че предния ми пост е за теб,но щом си се видял в него явно бягаш от нещо. Гузен негонен бяга.Най-малко пък теб съм визирал,чата в скайп е ясен за какво е,а ти като не си в него си усляп да се опазиш от доста интриги,за което е похвално да се спомене,че не участваш в черното тото(в което впрочем сам се издаде преди малко).И на мен ми се искаше да играя тая игра за удоволствие,но явно няма да стане,прекалено много неща се случиха за да може да се върнем на стария път.
И не не обвинявам никого,явно така е било писано - Винаги да има повече от 1 и винаги да има страни,то си е казано,че като хора сме несигурни в себе си и околните до край.
Да не навлизам в подробности,че ме дебнат от вражеската страна,а съюзниците ми изгоряха...

This Post:
00
211048.85 in reply to 211048.83
Date: 3/16/2012 10:47:20 AM
The Black Roses
III.1
Overall Posts Rated:
3535
Да уточним, по начина , по който беше написал предния си пост автоматично ме причиляваш към тези от егидата......Съжалявам, но аз н икога не съм крил, че НЕ харесвам националния ни отбор .....А за уговорените мачове - мойте уговорени мачове винаги завършват по един и същи начин - с моя загуба. Обикновено уговарям просто по-малки загуби (и отбележи, че го правя със само два мениджъра - от години при това).

Съюзници, врагове? Ясно....Аз винаги съм играл с цел да ми е забавно. Това, че ти не можеш да си осигуриш забавлението си е твой проблем :( Най-забавното време за мен беше, когато Наско ме смазваше във втора дивизия. Целта не оправдава средствата и затова не ми пука за класирането в момента. Ще се опитам да спечеля купата за последно...Ако не я взема и този сезон , другия нямам шансове. Но няма да се оплаквам ....

Намери си цел, начин и си играй играта. На мен ми е все едно....

Така или иначе накрая ще поискам да ми ограничат достъпа до форумите и да се приключва....Лошото е, че май няма подобна опция :(....

Advertisement