Ama 2 oyuncu diışında dediğim gibi kadro kötüydü, bu maçta birde isteklilik farkı ve oyun motoru devreye girince sonuç kaçınılmaz olmuş. Artık gelecek sezon başarılar diliyorum.
Yalnız bu sezon çıkamazsak yandık valla. MaaYuu, Oklahama, Tofaş ve Kings belkide buraya eklenecek yeni takımlarla yarışmak çok zor olacak. O yüzden bu sezon takımımda iyiyken bu fırsatı kaçırmamak için elimizden geleni yapacağız. Playoff öncesi yapacağımız 2 transferden birini yapmıştık. Bu oyuncu Marc Morissette idi. Yeteneklerine göre maaşı ve transfer ücreti de çok yüksek değildi, iyi bir transfer bana göre. Böylece ilk beşe girecek ilk oyuncumuzu playoff öncesinde almıştık. Şimdi de ilk beşe girecek 2. oyuncumuzu almak için çalışmalara başladık. Bu transferi de yapmamızla birlikte playoffa gireceğimiz takım belli olacak. Sakatlık veya diğer takımların çok iyi transferler yapması gibi bir durum olmazsa kadromuzu bu şekilde oluşturacağız.
Playoffa kadar kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorduk ama sanırım yolun sonu gözüktü. Yinede lig maçlarına yaptığımız gibi veya geçen haftaki kupa maçlarına yaptığımız gibi tahminlerinizi bekliyorum kupa maçımla ilgili :)