Přečetl jsem kupu těch vašich příspěvků z různých stran. Je to bohužel začarovaný kruh a je otázka, jak z něj ven.
Podle mne základní premisa je jasná, hráči musí být nejdříve co nejefektivněji vytrénovaní ve skillech (primárních i sekundárních) a následně přejít plynule na trénink FT/STA. A je otázka, jak toho dosáhnout.
Ten trénink FT/STA je problematický v tom, že od doby, co šly nahory ceny hráčů, není jednoduché poskládat do týmu najednou dostatek hráčů, co tento trénink potřebují.
Dříve to šlo, já trénoval 5, chvílemi dokonce 6 NT hráčů FT/STA najednou, myslím, že podobně na tom byl i Maxson a taky wamba jich měl 4 nebo 5 najednou. Skončil jsem ve chvíli, co jsme po té, co generace Hurdy a spol. odešla za takové peníze, že nešlo pořídit dostatek hráčů jako náhradu.
Pokud má někdo tyhle hráče trénovat, tak by to ale měl být přední celek první ligy, ideálně účastník B3. Ale když ty hráče nedokáže k sobě dostat aspoň 4, tak mi to přijde dost neefektivní - ale jak píšu, začarovaný kruh ...