Ano, podle mne je celkem logické, že lidem, kteří pracují pro U21, trenér do databáze přístup dá, protože jinak jsou mu spolupracovníci úplně na nic a mohl by všechnu činnost okolo U21 dělat sám. Což není v časových možnostech nikoho, takže by šla U21 a posléze NT do kytek. A je to zase jen o tom, že Ty už přístup nemáš a to Tě žere.
Bylo zcela legitimní, aby si ho bidoval dál, neřekl jsem, že tím, že ho PunkFloid pomohl zachránit, měl předkupní právo, ale ani naopak neplatí, že tím, že pracuje pro U21, tak by neměl mít právo bidovat. Ale Tvůj způsob agitace na foru byl absolutně nevhodný a motivovaný osobními antipatiemi.
A když jsem napsal, že je smutné, že se neumí češi dohodnout, tak ta dohoda mohla být jakákoli, kupcem podle dohody mohl být kdokoli, jen prostě k žádné nedošlo a bidovali minimálně 3 češi proti sobě. Ale samozřejmě je to vaše věc a i bidwar 3 českých manažerů o českého hráče je legitimní. Já když mám o nějakého (i zahraničního) hráče zájem a vidím, že ho biduje nějaký Čech nebo Slovák, tak se s ním snažím nejdříve domluvit.