Hrvatska - Estonija = 105:121 (-16)
Evo, samo kratko da se javim jer sam danas zatrpan na poslu...
Na žalost, naša ponešto riskantnija taktika nije urodila plodom, ponajviše radi preglupe 2-3 zone, koja da ga ježiš stvarno niš ne valja, vjerojatno bi zgubili i sa čovjekom, ali pretpostavljam za manjom razlikom. Naravno, preuzimam svu odgovornost za poraz, i vjerujte, najviše sam ja sam ljut i razočaran. Ponešto nas može utješiti to što je Estonija izgubila obje utakmice od glavnih favorita grupe, te samim tim nam i nije glavna prepreka za prolaz grupe, naravno ako mi uspijemo potresati krila nekome od prije spomenutih.
Spomenuo bi još i najbolji dio te razočaravajuće večeri, naime na druženju nas se ipak skupilo ponešto više, te je utakmica bila popraćena na kvalitetniji i zabavniji način! Skupilo nas se čak 7; treant, Styx, velečasni, ibra, veliki i svemoćni Ray koji je potegao čak i Čakovca, počasni gost Marijola, i moja malenkost. Pive su naravno tekle u potocima, ali to nije ni potrebno posebno spominjati
Naknadno ću dodati link sa slikom, ali dok nađem kabel za mobitel
Nadam nam se i većem broju na slijedećem druženju, koje odmah da spomenem neće biti slijedeći tjedan, jer je relativno nezanimljiva utakmica, nego tek onaj ponedjeljak za dva tjedna, a mjesto druženja će biti na vrijeme objelodanjeno
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing