Обідно за поразку проти естонців, осмислюючи те що могло бути зовсім по іншому. І команда реально дуже класна зібралася. Було дуже приємно керувати колективом і вигравати. Вигравати в одне очко проти Турків, перемагати 36 очок неостанню Литву, і на рівних на чужій поляні грати з майбутніми чемпіонами утішалки. (от побачити Естонці виграють утішалку)
ех... мені так хотілося виграти цю утішалку, щоб з 20ками монстрами виграти домашній турнір Євро і поїхати на ЧС ) щоб на наступний термін тренерства іти з високопіднятою головою і з настроєм на 100% перемогу на домашньому чемпіонаті. На жаль не склалося (((
Дякую усім менеджерам тих гравців, що завжди тримали їм хорошу форму. Дуже радує те що увесь цей склад був створений виключно в Україні! українськими менеджерами!!!
тішить одне, що наступні склади не будуть гіршими ) а наоборот, ще сильнішими, і завдання для виходу на ЧС будуть реальними!
щодо моїх організаційних робіт, то плоди тісного контактування з гравцями дають свої плоди. Багато менеджерів які грають в глибинці другої-третьої ліги починають качати дуже хороших гравців. Багато менеджерів можуть підтвердити наявність тісного контакту між мною та ними на рахунок прокачки їхнього "маленького монстра".
І як наглядний приклад моєї роботи, я викликав усіх найкращих 20ок, аби ви змогли на них подивитися!!!
Тішить мене також те, що люди які не знають як тренувати гравців починають читати те, що я створив (презентації про тернування гравців, ссилки на які є на основній сторінці молодіжки). І що саме головніше, їхні фідбеки щодо тих презентацій дуже позитивні стосовно доступності та ясності викладеного матеріалу. Значить праця не була дарма.
На завершення мені дуже сильно хочеться почути думку кожного щодо мене, як позитивні так негативні сторони)
А також дати відповідь на одне просте питання : ЧИ ГІДНИЙ Я БУТИ ДАЛІ ТРЕНЕРОМ МОЛОДІЖКИ?
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 2/1/2016 5:02:34 PM