Hihi megelőzték a bejelentésemet. Szóval egy régi jó ismerősömet megkértem rá, hogy segítsen nekem és foglalkozzon a keretben lévő játékosok formában tartásával, illetve azzal, hogy minél optimálisabb játékperceket kapjanak. Azt kapta feladatul, hogy nézze a meccsnapok után, ki hogy áll percekkel, és ajánlatot tegyen a tulajoknak a folytatásra. Megbeszéltük, hogy a nevemben írhat az elején nyugodtan mindenkinek, hogy ne legyen fennakadás. Ha jól tudom ez ma reggel meg is történt, van aki már jelezte, hogy a nevemben leveleket küldtek neki. A félreértések elkerülése végett nem én voltam, ha valami gond lenne, vagy válaszolni akartok, akkor lehetőleg mindenki nekem írjon vissza. A segítőm egyébként JoeBlack, senki ne lepődjön meg, ha levelet kap tőle akár hetente 1-2x. Azt mondta aktív tud lenni a meccsek másnapján, remélem nem lesz gond vele, kérlek hallgassatok rá, mindent elmagyaráztam neki mit hogy kérek tőle. A jövőben megkérem, hogy ne az én nevemmel írja alá a leveleket hanem a sajátjával, de ez ne jelentsen nektek különbséget, vegyétek úgy, mintha én kérném tőletek amit kér. Nekem nincs ennyi időm még ezzel is tökéletesen foglalkozni, így ezt kiadtam a kezemből neki. Meglátjuk hogy fog működni a dolog. Bárkinek kérdése van, Mindketten állunk a rendelkezésetekre.
Köszönöm a figyelmet, és elnézést a félreértésekért.