Najskuplji 18 godišnjak kojeg sam ikad kupio je bio Mimica i koštao je 100k...i ne znam dal bi dao puno više za igrača koji je na početku puta prema onom što bi jednog dana možda mogao biti...
I ovako je Pejković skoro prevelik teret za mene...njegovih 115k plate postaje uteg oko mog vrata, a slijedeće sezone će biti još gore...ne znam kojim putem bi krenuo da se postavi pred mene Pejković ili ispadanje u 3. ligu...ali zasad je dovoljno dobar da me održava ovdje...
Sad se već postavlja pitanje hoću li ga moći plaćati slijedeće sezone ukoliko dođe do planiranog napretka...možda bi bilo bolje da ga prepustim nekom prvoligašu kako bi ostvario svoj potencijal i jednog dana zaigrao u repci...
Mimica i Alfirević pogotovo nikad neće zaigrati u repci, no ako se održi njihov napredak još 2-3 sezone oni će postati vrhunski igrači vrijedni po 1,5-2 milje svaki...i tu se postavlja pitanje, dal je na takvim igračima bolje zarađivati po milju po sezoni ili ih trenirati više sezona pa zaraditi možda nešto više od 3 milje...
Ali opet, održavati se u ligi i trenirati 2-3 igrača od početka baš nejde ruku pod ruku...možda je bolje rasprodati višak, baciti se u 3. ili čak možda i 4. ligu i koncentrirati se na ta tri igrača, i naravno sakupljati novce...i onda kad ti igrači stasaju krenuti u prodor prema gore...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...