EVO POČIMAM S PRVOM TEKMOM. KAD ĆE OVO BITI GOTOVO NI SAM NE ZNAM. DO SUTRADAN U PODNE BUDEM. BACAT ĆU OVAK TEKMU PO TEKMU JER JBG. OPET MI NE STANE VIŠE OD JEDNE TEKME. OPET SAM MAL POČEO SRAT S ŠIRINOM. PA ETO KOMENTIRAJTE ŠTA SAM ISRA.
- NAPOMENA: odlasci i pojačanja su gledana samo od 14.02., takozvana "nedavna" pojačanja
4. KK Plutoni (6-5) vs. 3. Olympiacos Pulaeus (6-5) 2
KK Plutoni:
odlasci: Predo Dašic (C)
pojačanja: Valery Sorokin (BŠ)
Klub je napustio crnogorski centar Predo Dašić tako da su opet bez pravog unutarnjeg igrača. Pozitino oko tog transfera je to da su dobili više na njemu nego kad su ga kupovali (dolazak:531 900, odlazak: 900 000). Pojačanje su doveli na poziciji bek šutera ali tu već imaju jaku konkurenciju tako da za prinovu vidim samo mrvice od minuta u ligi i nastupi u prijateljskim tekmama. Forma vanjskih i ključnih igrača je savršena, jedino na krilnoj poziciji zaostaje Goran Štefanić te ga ne očekujem u početnom sastavu. Radi defecita kvalitetnih igrača pod obručem KK Plutoni su osuđeni na forsiranje vanjskog napada ali kakvu kvalitetu imaju na tim pozicijama to i nije tako loše. Ozljeđenih igrača nema.
Očekivani sastav:
PL - Mauro Catalao
BŠ - Piercarlo Deiana
KR - Usame Huban
KC - Gaj Gombac
C - Paris Asimenios
Olypiacos Pulaeus:
odlasci: -
pojačanja: Simone Zabeo (BŠ)
Još jedna vanjski orijentirana ekipa a posebno su postali opasni kada je u klub sletio talijan na poziciji bek šutera, Simone Zabeo. Vrlo jako pojačanje koje je vanjski napad Olympiacosa diglo za level više, a dok dotjera formu biti će i za 2 levela. Unatoč tome, jedan igrač ne čini toliku razliku, pogotovo s formom nedovoljan, tako da bi pokušaj vanjskog napada na vanjsku liniju KK Plutona bila samoubojstvo. Olympiacos mora dobro razmisliti ali ja kao jedino riješenje vidim da se odigra pod koš i da je to jedini recept za uspjeh protiv KK Plutona. Obrana može komotno biti 1-3-1 jer Joan Pere Cano i Anđelko Lučin moraju dominirat pod košem i sami. Forma vanjskih igrača je stvarno loša dok igrači pod košem pucaju od spremnosti. Ozljeda u ekipi nema.
Očekivani sastav:
PL - Jose Mayor Nunez
BŠ - Simone Zabeo
KR - Gokdeniz Ozturk
KC - Joan Pere Cano
C - Anđelko Lučan
Uzevši sve u obzir, domaći teren, vjerojatno normal domaćina i odabirom unutarnjeg napada da će ova tekma otići na stranu domaćina. KK Plutoni će igrati vanjski napad a obrnu bi mogli probati s vanjskim flasterom kako bi naterali vanjske igrače Olympiacosa da riješavaju utakmicu što će im ići na mlin. Al mislim da će KK Plutoni ležerno ući u ovu utakmicu i da neće uspjeti izboriti više od počasnog poraza.
Last edited by Moa1 at 2/21/2011 11:34:24 AM