BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým III

Národní tým III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199609.779 in reply to 199609.778
Date: 3/14/2013 3:53:50 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12431243
Second Team:
Jirkov
Jak se budeme v NT připravovat na avizované změny (viz novinky)? Myslím, že se teď ukazuje, že nebylo na škodu, že jsem se snažil rozvoj hráčů cílit tak, abychom časem byli schopni hrát efektivně vnější útok. Druhou důležitou změnou je pokles formy při přestupech. Myslím, že se bude muset mnohem obezřetněji časovat přestupy klíčových hráčů. Záleží, ale jak velký bude ten pokles, jestli to při správné minutáži a přestupu mezi pondělním NT zápasem a pátečním tréninkem nespraví ten 1 trénink.

This Post:
00
199609.780 in reply to 199609.779
Date: 3/14/2013 4:10:31 AM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Vnější taktiky jsou v plánu, tak jsem již avizoval v řeči, ikdyž v téhle sezoně bude ještě hrát prim look inside. Co se těch přestupů je to složitější, protože často se ty přestupy zjeví náhle (a je problém najít vhodného zájemce), ale budu se to snažit načasovat.

This Post:
00
199609.781 in reply to 199609.1
Date: 3/18/2013 2:20:14 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Dnes zahajujeme Mistrovství Evropy, naším prvním soupeřem bude tým Rumunska. Celkově je naším hlavním cílem postup na příští MS. Dnes jsem se rozhodl pro naší klasicku, což je dlé mého prozatím naše nejsilnější varianta. Ze základního kádru (mimo známých potížistů) nemáme žádný problém s formou, takže sestava je očekávaná

Taktika: Hrát ke koši, osobka, kolotoč

Sestava
PG/SG: Holuša, Hnízdil, Candra, Jirák, Böhm
SF: Volný, Sedlár, Zita
PF/C: Liska, Vogel, Urbánek, Hána

From: Vrta

This Post:
00
199609.782 in reply to 199609.781
Date: 3/18/2013 4:22:19 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Hnízdilova první větší minutáž a hle:-D
LI zabiják:-D

This Post:
00
199609.783 in reply to 199609.1
Date: 3/25/2013 2:21:46 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Dnes nás čeká druhý zápas ME, naším soupeřem bude tým Arménie, vzhledem k síle soupeře očekávám výraznou výhru, a právě kvůli navýšení skore jsem se rozhodl pro naší klasiku, v sestavě nedošlo k žádným změnám.

Taktika:
Hrát ke koši, osobka, kolotoč

Sestava:
Hnízdil, Holuša, Candra, Böhm, Jirák
SF: Volný, Zita, Sedlár
PF/C: Urbánek, Hána, Liska, Vogel

This Post:
00
199609.784 in reply to 199609.11
Date: 4/1/2013 2:19:41 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Po úvodních dvou zápasech nám patří 1. příčka v naší skupině, ale stejnou bilanci (2-0) mají Řecko i Lotyšssko, takže se bude s největší pravděpodobností rozhodovat až v závěru, dnes nás znovu čeká slabší soupeř - Dánsko, od kterého se dá očekávat 2-3 zona, ale nemyslím si, že by měla být příliš efektivní, a i proto znovu hrajeme vnitřní útok. Sestava je beze změn.

Taktika:
Přes pivoty (low post), osobka, kolotoč

Sestava:
PG/SG: Jirák, Hnízdil, Holuša, Böhm, Candra
SF: Sedlár, Volný, Zita
PF/C: Liska, Vogel, Urbánek, Hána

This Post:
00
199609.785 in reply to 199609.1
Date: 4/8/2013 2:22:14 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Dnes nás čeká Nizozemsko, který by podle soupisky mělo být první serioznějším soupeřem, ale Nizozmeci si vyplácali náladu (1x jisté CT, a ve dvou dalších zápasech vyšší nasazení), takže by jsme si dnes měli vylepšit skore. Zvažoval jsem, že dnes dostane přednost pevně nastavená sestava, ale ale nakonec budeme hrát kolotoč (především kvůli tomu, že by kvůli kondici se nedostali do základu ti nejlepší). V dalších zápasech můžete očekávat i nově povolané hráče, vzhledem k síle soupeřů, budu zvažovat i drobnější rozdíly, které jsem zatím "pžehlížel".

Taktika:
Hrát ke koši, osobka, kolotoč

Sestava:
PG/SG: Candra, Hnízdil, Holuša, Jirák, Böhm
SF: Zita, Volný, Sedlár
PF/C: Urbánek, Hána, Liska, Vogel

This Post:
11
199609.786 in reply to 199609.785
Date: 4/9/2013 4:09:27 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Předzápasové příspěvky jsou jediné, které od tebe máme čekat? Nebylo by vhodné přidat ještě aspoň nějaká pozáposová hodnocení? Taky už si po volbách měl nějaký čas rozkukat se, můžeme očekávat nějaký přehled, se kterými hráči do této i do příštích sezon počítáš? A naopak kteří jsou už pro tebe neperspektivní?
Plus si velmi rýpnu ohledně mého prodeje Štrunce. Nechce se mi věřit, že by se u nás nenašel manažer, kterému by tento hráč nestál ani za 500 tis.
Povinné výhry zatím NT zvládl, budu netrpělivě sledovat, jak si povede teď v rozhodujících zápasech první fáze, jakou si přenese náladu do další fáze a jak si povede tam, pokud se tam dostane.
Na trhu je teď 18 letý Lux, má nějakou budoucnost pro NT?
Je pro mne překvapením, že nová krev u kormidla NT je vidět ještě méně než mnoha sezonami unavený předchozí trenér.

This Post:
11
199609.787 in reply to 199609.786
Date: 4/9/2013 12:20:33 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Přehled hráčů a jejich šance jsem plánoval vydat až po sezoně, tak jak tomu bylo zvykem, ale pokud by byl zájem tak ho můžu sepsat nyní. Tuhle otázku jsem samozřejmě řešil při obesílání majitelů.
Ohledně Štrunce mě velmi překvapilo, že za tuto částku ho nebyl nikdo ochoten koupit, i přesto že informace o jeho prodeji se objevily několikrát, osobně bych ho i koupil (a následně zkusil přeprodat), ale neměl jsem dostatek peněz.

Jak jsi napsala, důležité zápasy nás teprve čekají (nejtěžší budou až poslední dva zápasy proti Litvě a Lotyšsku), takže ohledně nich můžete očekávat více informací (pokud by byl zájem, můžu dávat předběžné informace na externí forum)

Lux je pro NT perspektivní a je domluveno, že ho koupí rwystyrk (který na něj již dal bid).

This Post:
00
199609.788 in reply to 199609.787
Date: 4/10/2013 10:55:56 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Pokud mě paměť neklame, po minulé sezoně to nikdo neudělal. A hlavně došlo ke změně trenéra, takže bych to čekala od tebe, tvoje preference se můžou lišit od předchozího trenéra. Takže z mého pohledu je přehled až po této sezoně poněkud pozdě.
Třeba já osobně plánuju vzít někoho do tréninku, pokud se povede prodej Urbánka nebo Holuši, tak to může být i více mladších hráčů. Takže by se hodilo vědět, kde brát.

This Post:
00
199609.789 in reply to 199609.1
Date: 4/10/2013 11:51:37 AM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Hráče co jsou aktuálně na soupisce NT, vypisovat nebudu, tam je to jasné.

29 let:

Dominik Průcha (PG/SG) – skillově na NT má, ale majitel bohužel nehlídá formu.

28 let:

Miroslav Štrunc (PG/SG) – jak již bylo zmíněno, bohužel skončil v zahraničí, pokud budeme hrát vnější taktiky tak na NT šanci má.

27 let:

Tomáš Teč (PF/C)– Společně s Rázlem má z podkolků nejblíže do NT.

Lukáš Indra (PG/SG) – V příští sezoně by se mohl objevit i v soutěžních zápasech, ale výraznou roli nikdy vzhledem k věku hrát nebude.

Vítězslav Bukač (PG/SG) – Stejně jako Indra má nevýhodu ohledně věku.

26 let:

Pavel Dvořák (SF) – aktuálně 4. SF, v příští sezoně bude v hlavním kádru.

František Bém (PG/SG) – zádrhely v komunikaci, bohužel některé skilly má přejeté.

25 let:

Lukáš Rázl (PF/C) – do NT mu chybí málo.

František Sklenář (PF/C) – dobře rozjetý, ale ještě ho čeká práce na vnějšku, ale NT ho nemine, vzhledem ke generační výměně pod košem.

Jan Sixt (PF/C) – podobný jako Sklenář

Jakub Synek (PG/SG) –

24 let:

Jan Kocourek (PG/SG)

Martin Krcma (PG/SG)

Filip Frantál (PG/SG)

Jiří Hurda (PG/SG) – nejvýraznější talent.

Aleš Hrzán (PG/SG)

23 let:

Karel Ouřada (PF/C)

Martin Antonín (SF)

22 let:

Pavel Gryc (SF/PF/C)

Dominik Drápela (PG/SG)

Jakub Abraham (PG/SG)

Radim Zuzaník (PG/SG)

21 let:

Stanislav Bakula (PG/SG/SF)

20 let:

Juraj Laube (PF/C)

Martin Šrobár (PG/SG)

Denis Hupka (PG/SG)

Zbyněk Janda (PG/SG)

To by měli být, všichni 20letí a starší, kteří mají reálnou šanci (snad jsem na nikoho nezapomněl)

Last edited by honza999 at 4/10/2013 11:52:19 AM

Advertisement