sramite se ,vama stvarno treba gonič robova jer inače nikad niš od vas ja ovak star moram komentirati vašu ligu, tj .moju bivšu ligu u kojoj sam ostavio i srce i dušu.
6.4.2010 18:00:00------Canibals--------------bodulsky-- mislim da bu tu ipak zbog domačeg terena odnio pobjedu bodulski
6.4.2010 18:00:00------ZG-Nomads----------jugoplastika za sva vremena -- derbi svih derbija , vječiti rivalitet sjevera i juga tu se traži karta više , jugoplastika je u velikom nizu pobjeda, dok je naš nomad spreman na sve radnje , pa čak i kriminalne samo da bi pobijedio , mala prednost jugoplastici radi domačeg terena ali ipak navijam za nomada , ipak smo mi zagrepčanci pa se moramo držati skupa.....he,he
6.4.2010 18:00:00------CRVENI YORK-----Philly Soul --isto neizvjesna utakmica, neznam kaj bi rekao jer me zola več par puta razočarao ipak sam očekivao puno više od njega i njegove ekipe.............
6.4.2010 18:00:00------KK Jugoplastika-----Jadranka Kosor--- i sad moj frend dikac , nadam se da bu on prvi koji bu skinul skalp jadranki-botu, ajmo dikac!!!!!!!!!!!
i moj susret koji ne bi trebao donijeti previše neizvjesnosti
6.4.2010 18:00:00-------KK Plutoni----------dugave-----ovak , imam puno bolju formu igrača od njega, imam za duplo veči ent od njega, i igram doma, i mislim da bi to trebao bez problema dobiti , ali uvijek postoji ali, ak se dogodi neki bug, ili random , ili neke nečasne radnje, od protivničke ekipe, kao što ih nomad čini u ovoj ligi.........he,he
svašta se može desiti zato prvo moram skočiti pa onda reči hop. a ne obratno
pozdrav vucibatine i niš koristi, više sam očekivao od vas
Last edited by marijoh (NTscout) at 4/5/2010 9:09:51 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!