Kaut kā mazaktīvāki bijām šosezon diskusijās. Sezonas noslēgumā tad jautāju, kā jums drafts?
Es skautojot uzgāju vienu 18gadīgu spēlētāju ar piecām bumbām pie skiliem un potenciāla
(26645751) un domāju: "Ja es šito dabūtu, varētu uzreiz pārdot par lielāko summu komandas vēsturē!" Un pārmaiņas pēc es arī dabūju to, kas bija pirmais manā sarakstā! Bet diemžēl vilšanās - pie skiliem piecas bumbas dod divi ātri uztrenējami skili, un potenciāls arī ir mazākais, kas dod piecas bumbas. Bet nu patrenēšu, paskatīšos kas sanāk. Varbūt sezonas laikā varēs labāk pārdot, kad būs zilums izdzīts.
Pēc skiliem daudz veiksmīgāka man bija otrā izvēle
(26645740). Varēja tie potenciāli būt mainītās vietās :)
Un visbeidzot šis laikam ir pirmais gads, kad nav uzreiz kāds jāatlaiž, jo arī trešais spēlētājs
(26645763) ir lietojams. Tik žēl, ka potenciāls nekāds. Bet pēc skiliem viennozīmīgi labākais no jaunajiem.
Rezumējot varu teikt, ka šis bija labākais drafts komandas vēsturē. Kaut kas būs jāpārdod, jo šobrīd seši spēlētāji ir noteikti jātrenē, un vēl ir 3, kurus būtu vērts vismaz nedaudz patrenēt. Dažas dienas gaidīšu un padomāšu, kurus likt tirgū.