BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.5 > 33. Sezon

33. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275147.78 in reply to 275147.77
Date: 1/4/2016 8:04:56 AM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam milli takıma oyuncu verdin mi? birde hemen hemen hergün bi kontrol et bu ara transfer piyasasında istediğin tipte türk düşebilirzor ama yavaş yavaş sezon sonu geliyorken gelecek sezonun planlamasını yapabilecek olan takımlar olacağını düşünüyorum.Sen ballısın hocam elbet denk getirirsin

Message deleted
This Post:
11
275147.80 in reply to 275147.78
Date: 1/4/2016 8:55:35 AM
Overall Posts Rated:
8484
Benim açımdan sezon çok enteresan başladı ummadığım şekilde bir anda 6 da 6 yaptım.Çok genç kadroyla mücadele ettim oyuncularımın %90 nı türk tü ve draftan gelen oyunculardan ibaretti (geçen sezonun draftı da buna dahil) bir iki yabancı oyuncumu sattım bu oyunculardan biri fransız Benoît Blondeau, italyan Adriano Popone ve Dominikli Roberto Ibros (son zamanlarda düşüş vardı kendisinde) evet bu 3 değerli oyuncuyu satarak kasaya bir miktar para girişini sağladım.Giden oyunculara karşılık transfer yapmamaya karar verdim ancak bir iki oyuncum sakatlanınca dedim ki artık transfer yapma zamanı geldi.Üstelik draftan gelen 3 oyuncunun da beklediğim performansı henüz gerçekleştirememeside buna eklenince ade starkey ve antti varakası transfer ederek takımı bir tık güçlendirdim antti varakas ile ade beni hiç şaşırtmadı

Takımımın şuan ki performansında elbette sahipsiz takımların etkiside var iki konferanstada toplam 7 8 takımın sahipsiz olmamasıyla bu derece takım iyi bir sezon geçirebilirmiydi bilmiyorum ancak son oynadığım maçta tokat city thunder gibi bir takımı yenmeyi beklemiyordum hatta nasıl olsa kaybedeceğim diyerekten rahat ol çıktım maça akşam dedim ki bi gireyim bakalım ne kadar fark yemişim hocam tokat city az buz bir takım değil 10 da 10 yapmış önüne geleni eze eze yenmiş bir takım ancak son 3 maç ve benimle oynadığı maçla birlikte anladım ki tokat city de de bir düşüş var neyse ki buzzerbeater a girdim ve birde ne göreyim 20 sayıya yakın farkla ben kazanmışım ne yalan söyleyeyim çok duygulandım.

Sezon a başlamadan önce hedefim sezonu 5.bitirmekti.Çünkü basketboldan ve oyuncuların mevkilerinden hangi pozisyonda hangi oyuncular oynar skilleri nasıl olmalıdır hiçbir bilgim yoktu. 6 7 sezondur bu oyunu oynuyorum bazen şansa bazende kendi azıcık bilgilerimle bir iki kez play off oynadım. Şunu çok iyi biliyorum ki az biraz daha bilgim olsa basketbolla alakalı şuan 2.ligde rahat oynardı takımım. Ben günü kurtarmak değil uzun vadeli lige hakim olabilen düşmemeye değil üst liglere tırmanmaya çabalayan bir takım oluşturmak istedim. Tabi ki bunda bazı takımların alelacele hani üst lige çıkayımda ne olursa olsun diye bakış açısıyla transfer yapan takımların sonraki sezon yaşadığı çöküşleri gördüm.

Zaman zaman oyunu bırakmayı düşündüm çünkü her maçta azmim, inancım ve umudum biraz daha kırılmaya başladı.Birde buna forumdaki çöküşte eklenince dedim ki artık vakit doldu bazen sırf forumdaki muhabbetler için bile sürekli girer olmuştum güzeldi hatta muhteşemdi Bir oyunu keyifli kılan şey forumlardır tatlı sert atışmalardır.Şuan hala daha oynadığım diğer oyunlarda da örneğin HT ve PPM forumlara mutlaka önem veririm ancak sadece benim çabam yetmiyor ve yetmedi de.

Fakat gerçek şu ki 1 yıla yakın zamandır emek veriyorum buraya insanlarla muhabbet kurmak oyunu dahada eğlenceli kılmaktaydı.Herşeye rağmen dedim ki sabır et belki birşeyler değişir tıpkı o meşhur hikayedeki ateşin içindeki Hz ibrahimin ateşini söndürmek için damla damla su taşıyan karınca misali.Daha ne kadar dewam ederim bilmiyorum ama bunca emeği heba da etmek istemiyorum açıkçası

Kusura bakma hocam çok uzun bir yazı oldu hepsini okur musun bilmiyorum.Dralim hocam zaten ligin favorisi benimde 2 sezon daha çıkmaya niyetim yok bundan sonrası umarım herkes için daha iyi olur.Oyuncularımla gurur duyuyorum belli mi olur belki bir gün aynı grupta rakip oluruz :)

This Post:
11
275147.81 in reply to 275147.80
Date: 1/4/2016 11:13:30 AM
Overall Posts Rated:
6969
Okudum hocam hepsini. Gayet güzel yazmışsın. Forumlar çok önemli. Bizim ligde yaşam belirtisi yok arada bir yazanlar oluyor. Bende buraya geleyim diyorum en iyisi sizlerle sohbet edeyim diyorum. Hem eski dostlar var, hem de muhabbet oraya göre daha fazla. :)
Evet hocam hiçbir şey belli olmaz. Belkide 1-2 sezon sonra çıkarsınız ve bizim lige düşersiniz. Olur mu olur. Eskisi gibi yine rakip oluruz birbirimize. :)

Madem herkes hedefini söylemiş, o zaman sıra bende.. :)
Bende çıktıktan hemen sonra üst üste 2 sefer 5. olduk. Hani ilk sezon sevindim zaten yeni çıkmış takımız. Play-off hedefi zaten çok uçuk bir hedef olurdu zaten kıl payı bir farkla 5. olmuştuk. Son maçı kaybetsek 7. olup Play-out oynayacaktık ve normal sezonda evimizde kaybettiğimiz bir takıma karşı olacaktı. Belkide çıktığımız gibi düşebilirdik. Ama 2. sezonda Play-out'tan çok uzak oynadık sezon boyunca. Zaten sezon sonu da 5 galibiyet fark vardı en yakın takipçimizle ama son iki maçta artık ne olduysa oldu. Rehavete mi kapıldık bilmiyorum ama o iki maçı da kaybedince resmen GençlerGücü BasketBaLL takımına biz Play-off istemiyoruz alın siz oynayın dedik. Gerçi oynasak ne yazacaktı sanki. Rakip 22 maçta 22 galibiyet almış normal sezonda. Kupada Çeyrek Finale kalmış bir takım. Dozer gibi geçerdi üstümüzden. Zaten şampiyon olup çıktılar üst lige. Artık bu sezonda Play-off oynama hedefiyle çıktım ve başaracağız gibi duruyor. Şampiyonluk şimdilik zor gibi ama ben bu ligde de şampiyon olduğumda bayağı şaşırmıştım açıkçası. Fenerbahçe Basketball ve BC placebo favoriydi bence o sezon. İki takımda normal sezonu lider bitirmişti ve çok az maç kaybetmişlerdi. Benim hedefim Fenar Heat'i geçmekti sadece ve öylede oldu. Fenerbahçe maçına çiğneme zamanı ile çıkmıştım. Tamam rakip favoriydi ama öylece de vermeyecektik tabi ki maçı.. Maç sonu çok şaşırmıştım. Çokta zorlanmamıştı bizimkiler.. EnZoPaschis'te BC placebo'yu eleyince bayağı bir şaşırmıştım. Favoriler konferans finallerinde elenmişti. Kimse beklemiyordu herhalde o sezon bizim finale kalacağımızı. Oradan sonrada inandım şampiyonluğa ve 2-0'lık seriyle şampiyon olmuştuk. O sezondan sonra artık imkansız diye bir şeyin olmadığını anladım. Kısaca hiçbir şey belli olmaz bakarsın bu yılda yine hiç beklenmedik bir şekilde şampiyon oluruz.

Benim yazımda bayağı bir uzun oldu hocam ya. :)

This Post:
00
275147.82 in reply to 275147.81
Date: 1/4/2016 12:17:57 PM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam aslında ben bir sürpriz bekliyorum buna sürpriz mi denir mucize mi denir bilemem ama sodom black devils ile bc placebo eşleşirse play off çeyrek finalinde zor ama umut işte oradan sodom kazanırsa belki bende mount everesti eleyip yarı finalde kapışırız ama bc placebo işi şansa bırakmayacak gibi play off çeyrek finalinde bc placebo ile eşleşmeyeceğim kesin gibi şaibe olmazsa tabi örneğin bc placebo 2.olur ben 3.olursam veya tam tersi bir durum olursa yapacak birşey yok.Dralim hocamın bu tür alengirli işlere kalkışacağını düşünmüyorum ya bu zaten saçma olur her halukarda yeneceğin biriyle niye ilk etapta karşılaşırsın ki önce zor rakibi saf dışı bırakırsın ki kolayı zaten yersin heyecanlı gidiyor bizim konferans ilk 3 her an değişebilir

This Post:
00
275147.83 in reply to 275147.82
Date: 1/5/2016 10:46:22 AM
Overall Posts Rated:
6969
Evet hocam bayağı çekişmeli gidiyor sizin lig. Bizde ilk 2 kapışıyor. Gerisi zaten belli gibi. Birde Play-out sırasında bayağı bir çekişme var. Bende 3. sırayı biraz daha garantileyip rahat ol çıkacağım maçlara ki Play-off'lar öncesi yıpranmayalım. Play-off'lara çiğneme zamanı ile çıkmayı düşünüyorum çünkü.. :)

This Post:
00
275147.84 in reply to 275147.83
Date: 1/5/2016 12:50:27 PM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam maç esnasında bir oyuncumun kırmızı renk olduğunu gördüm acaba sakatlandı mı diye düşündüm sakatlanmamış faul den dolayı oyundan mı çıktı diye baktım o da değil 1 faul yapmış oynadığı süre boyunca acaba kırmızı olmasının sebebi nedir?

This Post:
11
275147.85 in reply to 275147.84
Date: 1/5/2016 1:05:08 PM
Overall Posts Rated:
6969
Hocam o bana da çok oluyor ve beni deli ediyor. :)
Onun sebebi sakatlık. Kırmızı gösteriyorsa oyuncu sakatlanmıştır. Maç esnasında maça devam edememiştir. Maçtan sonrada ciddi bir şeyinin olmadığı anlaşılmıştır. Korkacak bir şey yok yani. Ciddi bir sakatlık yaşamamış ama oyuna devamda edememiş demek oluyor o. Bir sonraki maçta oynatabilirsiniz yani o oyuncuyu sıkıntı yok. :)

This Post:
11
275147.86 in reply to 275147.85
Date: 1/5/2016 1:21:19 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 15 (Salı 5 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
BC Sodom Black Devils 113 - Turkler 57
Genç Atsızlar 79 - babacarterspor 111
ZonguldakKömürSpor 109 - BoluWildcats 97
Redbull Shootforce 126 - Fenerbahçe Basketball Team 73
BC placebo 78 - Tokat_City_Thunder 58
SERİKBULLS 107 - Legend basketball 123
Kızık Wizzards 134 - Anadolu Hisarı 140
Mount Everest Stars BC 80 - Fenar Heat 108

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 140 : Anadolu Hisarı
Ribaunt : 68 : Redbull Shootforce
Asist : 43 : Legend basketball
Top çalma : 16 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 17 : Redbull Shootforce

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 59 : M. Tosun (Anadolu Hisarı)
Ribaunt : 25 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 13 : V. Boshkov (Fenar Heat)
Top çalma : 4 : B. Atakul (Anadolu Hisarı), A. Bolonzubi (Mount Everest Stars BC), L. Moutinho (ZonguldakKömürSpor), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), T. Markovic (BC Sodom Black Devils), K. Sülün (Kızık Wizzards)
Blok : 4 : A. Egeçi (BoluWildcats), A. Varakas (Redbull Shootforce), A. Starkey (Redbull Shootforce), I. Otaçi (babacarterspor)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : M. Tosun (Anadolu Hisarı) (59 Sayı, 5 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 50
Şutör Gard : L. Kabadayi (Legend basketball) (19 Sayı, 8 Ribaunt, 5 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok), E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor) (23 Sayı, 10 Ribaunt, 1 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 27
Kısa Forvet : Y. Sözen (BC Sodom Black Devils) (16 Sayı, 14 Ribaunt, 4 Asist, 2 Top çalma, 2 Blok), K. Sülün (Kızık Wizzards) (15 Sayı, 6 Ribaunt, 12 Asist, 4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 25
Uzun Forvet : A. Starkey (Redbull Shootforce) (29 Sayı, 24 Ribaunt, 5 Asist, 2 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 58
Pivot : A. Varakas (Redbull Shootforce) (30 Sayı, 25 Ribaunt, 7 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 61

Gecenin EDO'su
A. Varakas (Redbull Shootforce) (30 Sayı, 25 Ribaunt, 7 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 61

Gecenin kötü performansı
F. Kurt (Genç Atsızlar) (2 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -6

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : H. Zülfiyar (BoluWildcats), K. Durusel (BoluWildcats) : 7 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : S. Nizam (BC placebo), K. Çambel (Genç Atsızlar), G. Mandese (Mount Everest Stars BC), A. Stanley (Mount Everest Stars BC), S. Keskiner (BoluWildcats), Ç. Masum (Turkler), F. Hayran (Kızık Wizzards) : 6 Faul

Demir adam : Z. Jęczkowski (Genç Atsızlar), S. Ataberk (Tokat_City_Thunder), J. Rokosa (Tokat_City_Thunder), B. Karadag (Tokat_City_Thunder), T. Elçin (Tokat_City_Thunder), A. Mebuse (Tokat_City_Thunder), T. Coughlin (Mount Everest Stars BC), W. Bastek (Mount Everest Stars BC), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Varakas (Redbull Shootforce), S. Dilasa (Turkler), Y. Sözen (BC Sodom Black Devils) : 48 Dakika

Şutör : M. Tosun (Anadolu Hisarı) : 9 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo) : Not : 16.0

En kötüsü : T. Asikane (Legend basketball), A. Boncuk (Legend basketball), Ç. Demirtürk (Anadolu Hisarı), G. Özer (Anadolu Hisarı), C. Sazak (Anadolu Hisarı), K. Berhayat (Fenerbahçe Basketball Team), I. Ürkün (Fenerbahçe Basketball Team), B. Gökdemir (Fenerbahçe Basketball Team), E. Özveren (Fenerbahçe Basketball Team), K. Saygun (Fenerbahçe Basketball Team), K. Ömür (BoluWildcats), R. Yezdan (BoluWildcats), N. Nabi (Turkler), M. Odyakar (Turkler) : Not : -99.9

This Post:
11
275147.87 in reply to 275147.86
Date: 1/9/2016 4:33:52 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 16 (Cumartesi 9 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Turkler 56 - Tokat_City_Thunder 124
babacarterspor 145 - Legend basketball 88
BoluWildcats 125 - Anadolu Hisarı 109
Fenerbahçe Basketball Team 85 - Fenar Heat 143
Genç Atsızlar 122 - SERİKBULLS 117
ZonguldakKömürSpor 118 - Kızık Wizzards 117
Redbull Shootforce 86 - Mount Everest Stars BC 65
BC placebo 97 - BC Sodom Black Devils 84

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 145 : babacarterspor
Ribaunt : 59 : babacarterspor
Asist : 44 : Fenar Heat
Top çalma : 17 : ZonguldakKömürSpor, Redbull Shootforce
Blok : 13 : Redbull Shootforce

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 41 : T. Elçin (Tokat_City_Thunder)
Ribaunt : 25 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 13 : B. Karadag (Tokat_City_Thunder), T. Elçin (Tokat_City_Thunder)
Top çalma : 6 : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), B. Odyakmaz (Redbull Shootforce)
Blok : 5 : S. Altas (ZonguldakKömürSpor)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : O. Korman (BC placebo) (20 Sayı, 5 Ribaunt, 6 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 29
Şutör Gard : T. Fermani (Tokat_City_Thunder) (28 Sayı, 16 Ribaunt, 2 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 40
Kısa Forvet : O. Rabi (Tokat_City_Thunder) (12 Sayı, 9 Ribaunt, 8 Asist, 2 Top çalma, 3 Blok), S. Çamdeviren (Fenar Heat) (19 Sayı, 3 Ribaunt, 5 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 26
Uzun Forvet : J. Castellote (Tokat_City_Thunder) (31 Sayı, 16 Ribaunt, 5 Asist, 4 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 51
Pivot : T. Elçin (Tokat_City_Thunder) (41 Sayı, 11 Ribaunt, 13 Asist, 3 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 59

Gecenin EDO'su
T. Elçin (Tokat_City_Thunder) (41 Sayı, 11 Ribaunt, 13 Asist, 3 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 59

Gecenin kötü performansı
E. Dogramacilar (Turkler) (11 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5

Gecenin triple-double performansı
T. Elçin (Tokat_City_Thunder) (41 Sayı, 11 Ribaunt, 13 Asist, 3 Top çalma, 1 Blok), S. Altas (ZonguldakKömürSpor) (28 Sayı, 10 Ribaunt, 10 Asist, 3 Top çalma, 5 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : B. Serin (Legend basketball), H. Cüret (Legend basketball), M. Felek (SERİKBULLS), Ç. Masum (Turkler), S. Yöne (Kızık Wizzards) : 6 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Cüret (Legend basketball), V. Nizami (Anadolu Hisarı), F. Huynh (Fenerbahçe Basketball Team), H. Dalamer (Fenerbahçe Basketball Team), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), H. Xianpeng (babacarterspor), F. Genta (BC Sodom Black Devils), F. Hayran (Kızık Wizzards) : 6 Faul

Demir adam : E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Isik (Kızık Wizzards) : 53 Dakika

Şutör : A. Trovato (Genç Atsızlar), M. Tosun (Anadolu Hisarı), F. Sunka (Fenerbahçe Basketball Team), A. Ranković (babacarterspor) : 5 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo) : Not : 16.0

En kötüsü : R. Sefa (Legend basketball), T. Asikane (Legend basketball), T. Feda (SERİKBULLS), K. Mahmur (SERİKBULLS), E. Gökdeniz (SERİKBULLS), L. Özsah (SERİKBULLS), Ç. Demirtürk (Anadolu Hisarı), G. Özer (Anadolu Hisarı), C. Sazak (Anadolu Hisarı), A. Farías (Mount Everest Stars BC), G. García (Mount Everest Stars BC), R. Bandiera (Mount Everest Stars BC), H. Więckiewicz (Mount Everest Stars BC), C. Acquaroni (Fenar Heat), Y. Konca (BC Sodom Black Devils), Ç. Deniztekin (BC Sodom Black Devils), Ö. Kayhan (Kızık Wizzards), K. Okver (Kızık Wizzards), Z. Süngü (Kızık Wizzards) : Not : -99.9

This Post:
22
275147.88 in reply to 275147.87
Date: 1/12/2016 3:48:09 AM
Overall Posts Rated:
2525
Çabalarına sağlık hocam :)

Ben kendi adıma gençler için uğraşıyorum Taylan ile OnurCan'ı milli yapmak hedefim.Onun haricinde bu sezon bir iki transferle üst lige çıkmak gibi bi hedefim de var bakalım nasipse olur...

Advertisement