@Wojciech - Bo... kasę zarabiasz...? 25 tysięcy na czysto za 1 zwycięstwo, a meczów jest 7. Chodziło o to, żeby urozmaicić grę użytkownikom poza B3 i mamy rozgrywki, gdzie teoretycznie gramy z porównywalnymi przeciwnikami. W prawie wszystkich przypadkach jak wygrasz 6/7 meczów awansujesz do 1/32 finału - od tego momentu nagrody rosną. Jako ćwierćfinalista z sezonu 63 z poziomu 8 - polecam ;-) Tak w ogóle to wytłumacz mi tę konfigurację - Jędrzychowianka jest mocna i, Twoim zdaniem, Madox odpuścił (a nawet nie zagrał na luzie), by nie dostać jej w ćwierćfinale, w procesie oddając przewagę parkietu przeciwko mnie (jeśli przejdę Jędrzychowiankę), więc Jędrzychowianka (z tego wpisu wynika) musi być potężna, że Madox mógłby w playoff z nią przegrać, a zarazem nikt mnie nie zatrzyma w dojściu do finału? Na pewno moje szanse na finał urosły - wszystkie mecze będę grał z przewagą parkietu - ale że do majstra? Napiszę tak - moim skromnym zdaniem, nie wygrywa się majstra w III lidze polskiej z Jamrichem jako podstawowym C ;-) To, że teraz wygrywam prawie wszystko, bo mam entuzjazm 16 w każdym meczu ligowym, a Wy nie, nie znaczy, że to się utrzyma do finału. Nie wiem, suma pensji w naszym ligowym big five:
Gorzów 373 049, Glonojad 337 540, Madox 325 908, Gruźlica 298 636, Cavy 256 297
Odpowiednio pierwsze, drugie, trzecie, piąte i ÓSME miejsce w lidze pod tym względem. Pierwsze piątki?
Gruźlica 257 336, Glonojad 244 574, Gorzów 233 714, Madox 220 233, Cavy 186 968
W tym świetle, moim zdaniem, faworytem do majstra i tak jest Dawcio - zespół wychowanków w większości, wytrenowanych dokładnie według woli Prezesa, klasowi gracze w pierwszej 5, długa rotacja, głębia składu... U Wojtka mogą być problemy z wiekiem i spadkami umiejętności, więc te pensje nie odzwierciedlają już faktycznych umiejętności graczy. Mimo to, jest szansa, że wyjdę stąd przez drzwi kuchenne - mogę się załapać na awans z bilansu, bez mistrzostwa. Są 4 drużyny z lepszym bilansem ode mnie we wszystkich III ligach polskich - wygrywam 5 meczów, jedna z tych ekip wygrywa majstra i II ligo - witaj!
@Browarinho - Do II ligi chcesz za sezon? Tym bardziej trzeba się stąd wynosić, a nuż ktoś mocny z II ligi tu w końcu spadnie... Ja już założyłem "Dobra, Browarinho odpuszcza, to 1 mecz w końcówce mam z głowy, po meczu z Jędrzychowianką klarowna sytuacja" i jednak o coś walczysz?
@Dawcio - Czyli to jest taka koncepcja, że masz ponad 24 miliony odłożone, być może najsilniejszy skład i sądzisz, że za słaby jesteś na awans w tym sezonie? Kto tu jest od Ciebie mocniejszy: Bydgoskie sanatorium czy mój obwoźny cyrk wygyrwający dzięki entuzjazmowi i kontuzjom? Z tym Madoxem, oczywiście te moje pomysły były raczej sarkastyczne, ale naprawdę, tak oddać 1 miejsce bez walki? Poza tym, mógł na luzie zagrać (obaj zagraliśmy normalnie).