tebi je pisanje samo kad ti neko proturijeći i kad se imaš sa kime posvađati, i kad
možeš nekome prigovarati
jednostavan odgovor, ti to iziskuješ s svojim nesmotrenim izjavama a to se mora iskoristit
nisam ti ja kriv što daš povoda
da napišeš nekaj pametnoga dobio bi i takav odgovor bez svađe, prigovaranja i inih posljedica
zakaj se ne posvetiš aktivnom pisanju na forumima ko nekad kad smo pisali prognoze tekmi i još kojekakve novotarije kojesam bio uveo koje ste na kraju odbacili,
ak je tad netko bio aktivan onda sam to bio ja, o prognozama tekmi da i ne pričamo, tu se nitko nije trudio ko ja i od nikog nisam tražil da piše ko ja. jedino mi je bilo da nas više sudjeluje da ne moram toliko često pisat jer kad ja radim nekaj volim napravit kak spada i kako meni štima a to je iziskivalo vremena. da nisu drugi mogli napisat parove i 1x2 da ja stignem svoje odradit e pa jebat ga brale, nisam ni ja lud a radit nekaj eto samo da se radi a da to nije nekaj s moje strane kad radim, neću
jer ipak malo vas ima volje napisati ovakav post, tebi jednom u tri godine ili sa subote na nedjelju kad se naloćeš pa alkohol progovara iz tebe::))
meni puno pisat nije problem kao što mi nije ni sada al brate kad nemaš šta komentirat onda i ne pišem. imam jednog novog lika kojem pomažem i njemu govorim šta da radi i ispišem mu i više neg što je potrebno. kad se vratite na normalu budem se priključil, ovak ne