BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 - 1

Národní tým U-21 - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
44857.781 in reply to 44857.780
Date: 9/23/2009 1:01:50 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
To rád slyším, že s jinými manažery se v pohodě dohodneš.

Názor na princip přístup k DB Ti neberu, můžeš příště volit někoho, kdo řekne, že všechno bude dělat sám a nikomu nedá data k dispozici. Nebo kdo si vymyslí efektivní spolupráci tak, aby jeho spolupracovníci znali maximálně to, co jim majitelé pošlou poštou. Ale jak si sám vtipně poznamenal, sám neznáš způsob, jak ta data zneužít či využít ve svůj prospěch.

A jediné o co mi opravdu šlo, aby si už přestal s těmi veřejnými útoky na PunkFloida. Jak poznamenal Nightwalkers, vyřiďte si to někde mimo forum. Já osobně se hodně divím, že Wixix nebo KifaH v této záležitosti ještě nezasáhli nějakým efektivním způsobem, aby tohle utnuli.

From: Amare
This Post:
00
44857.782 in reply to 44857.779
Date: 9/23/2009 1:12:50 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Reagoval jsem původně na invektivy o zneužívání databáze hráčů U21 na tranfer threadu - samozřejmě off-topic, takže bdělý GM to tam zcela správně nechal asi jen 90sekund. Takže znovu:

1. ve svém volebním projevu jsem avizoval složení týmu, LA-PunkFloid je tam uveden jmenovitě i s funkcí, tj skaut pro 18+19-leté hráče. každému je myslím jasné, že skaut MUSÍ mít přístup k databázi těch hráčů, které má sledovat. a pokud mě někdo volil, explicitně předpokládám, že volil i mnou deklarovaný realizační tým.

2. Je Floydovou zásluhou, že hráč, nadějný z hlediska U21 i seniorského NT, nezbotoval. Transfer list i soupisku U21 může sledovat každý, absolutně tedy nechápu, proč je Floyd obviňován ze zneužívání našich dat a krádeže(!!). A veřejně tady vyhlašuji, že pokud o hráče z hledáčku U21, který je na TL, projeví zájem manažer, u kterého JE záruka, že jej bude adekvátně trénovat, nebude z naší strany inzerován na transfer threadu. to by mohlo mít za následek pouze nesmyslné zvyšování ceny, případně způsobit to, že skončí v neprověřených rukách třeba někde v cizině.

3. Docenda i Floyda si moc vážím, oba jsou význačnými členy české BB komunity, a v jejich "překladatelském" sporu se snažím být nestranný, protože můj názor je ten, že OBA udělali kus dobré práce. Upřímně řečeno jejich kočkování moc nechápu a doufám, že už mu bude konec. Dnes se celá věc docendovou zásluhou zvrhla v osočování nás všech, kteří máme co do činění s U21, jenom díky jeho osobní animozitě k LA-PunkFloidovi. Myslím si, že tímto stylem by se věci řešit neměly, a kdo tím ztrácí kredit, to ať posoudí každý sám.

To je vše. Tímto celou záležitost s údajným zneužíváním dat hráčů U21 považuji za ukončenou a k dalším eventuálním poznámkám se nebudu již vyjadřovat. Na vyřizování osobních účtů mezi jednotlivci se podílet nechci a nebudu.

From: docend24

This Post:
00
44857.783 in reply to 44857.782
Date: 9/23/2009 1:48:42 PM
Overall Posts Rated:
154154
Reagoval jsem původně na invektivy o zneužívání databáze hráčů U21 na tranfer threadu - samozřejmě off-topic, takže bdělý GM to tam zcela správně nechal asi jen 90sekund. Takže znovu:

1. ve svém volebním projevu jsem avizoval složení týmu, LA-PunkFloid je tam uveden jmenovitě i s funkcí, tj skaut pro 18+19-leté hráče. každému je myslím jasné, že skaut MUSÍ mít přístup k databázi těch hráčů, které má sledovat. a pokud mě někdo volil, explicitně předpokládám, že volil i mnou deklarovaný realizační tým.

2. Je Floydovou zásluhou, že hráč, nadějný z hlediska U21 i seniorského NT, nezbotoval. Transfer list i soupisku U21 může sledovat každý, absolutně tedy nechápu, proč je Floyd obviňován ze zneužívání našich dat a krádeže(!!). A veřejně tady vyhlašuji, že pokud o hráče z hledáčku U21, který je na TL, projeví zájem manažer, u kterého JE záruka, že jej bude adekvátně trénovat, nebude z naší strany inzerován na transfer threadu. to by mohlo mít za následek pouze nesmyslné zvyšování ceny, případně způsobit to, že skončí v neprověřených rukách třeba někde v cizině.

3. Docenda i Floyda si moc vážím, oba jsou význačnými členy české BB komunity, a v jejich "překladatelském" sporu se snažím být nestranný, protože můj názor je ten, že OBA udělali kus dobré práce. Upřímně řečeno jejich kočkování moc nechápu a doufám, že už mu bude konec. Dnes se celá věc docendovou zásluhou zvrhla v osočování nás všech, kteří máme co do činění s U21, jenom díky jeho osobní animozitě k LA-PunkFloidovi. Myslím si, že tímto stylem by se věci řešit neměly, a kdo tím ztrácí kredit, to ať posoudí každý sám.

To je vše. Tímto celou záležitost s údajným zneužíváním dat hráčů U21 považuji za ukončenou a k dalším eventuálním poznámkám se nebudu již vyjadřovat. Na vyřizování osobních účtů mezi jednotlivci se podílet nechci a nebudu.
K tučně zvýrazněnému - kde prosímtě? Na tebe sand nikdo neútočil proč taky.

Jinak k bodu 1) imho by bylo i víc košer to přímo takhle napsat (myslím, že to tak v řeči nebylo), ale to je jen detail. Především Floid k tomu měl přístup ještě před volbami, aniž by byl někde uveden.

2) o krádeži dat jsem nikde nepsal

k rwystyrkovi - já jsem nenapsal, že to nejde zneužít, jen že osobně reálnému využití nepřikládám váhu; jiní ano (viz třeba diskuse na suggestion fóru), tady je v podstatě důležité, že si někdo myslí, že to zneužitelné je (a to si viz. výše někteří myslí) a že jsou takové informace sdělovány třetím osobám bez vědomí majitele hráče (natož souhlasu) navíc osobám, které nikde nebyly nijak zmíněny

prostě to jen zapadá do řetězce dohod o výsledcích ligových finále a dalších věcech, zřejmě tu etickou stránku věci necítíš

Last edited by docend24 at 9/23/2009 1:55:37 PM

This Post:
00
44857.784 in reply to 44857.783
Date: 9/23/2009 2:25:36 PM
Overall Posts Rated:
3030
UF, kdy tohle prestane, prestan zaplnovat forum, jestli to chces ostatnim manazerum fakt znechutit, tak se ti to dari, jak vidis, Floid uz na tebe ani nereaguje, aspon ze ma nekdo rozum!!!

Vsechno uz se tu probralo nekolikrat, tak se s tim smir a srovnej se s tim, a zacni resit neco jineho a vecne, nebo budu doufat ze dostanes BANN protoze je videt ze se rad poslouchas a rad zaplnujes forum svym prispevkem

Nightwalker

PS: uz tu na tebe nebudu reagovat

From: Casy
This Post:
00
44857.785 in reply to 44857.784
Date: 9/23/2009 3:57:18 PM
Neratovický košíci
III.2
Overall Posts Rated:
1010
Sorry bidoval jsem, a bidoval bych znova castku kterou bych za nej byl ochotny dat a je mi jedno z jaky je dotycny zeme..

This Post:
00
44857.786 in reply to 44857.783
Date: 9/23/2009 4:45:42 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Mohl bych tě požádat o jednu věc? Nehlaš už se, prosím Tě, na BB a běž otravovat někam jinam někoho jiného.

This Post:
00
44857.787 in reply to 44857.784
Date: 9/24/2009 2:30:58 AM
Overall Posts Rated:
154154
Ano jistě víš, co dostávám do pošty a co bylo smazání v trensfer threadu, nikdo na mě nereaguje. Máš svobodnou vůli to tu nečíšt, tnehle poslední flame začal v tomhle vlákně rwystyrk, kterého jsem měl donedávna za soudného člověka.

From: KifaH

This Post:
00
44857.788 in reply to 44857.787
Date: 9/24/2009 2:42:23 AM
Overall Posts Rated:
3737
Práve preto by si to mal ty ako rozumný človek ukončiť. Je jasné, že rwystyrk má okolo seba ľudí, ktorí mu dôverujú a budú veriť skôr jemu ako tebe. Rovnako je to asi aj u Floyda. Asi mu bude veriť viac ľudí, keď je LA, ako tebe ako odvolanému LA. Je to proste tak a s tým nespravíš nič. Tvoje kritizovanie teraz nikomu nepomôže, tobôž nie tebe. Nechaj si ho do volebného vlákna, tam nájde väčšie využitie. Momentálne si "zlý" ty. Počas volieb sem snáď zavíta aj niekto nový a povie si, že tu asi nie je niečo s kostolným poriadkom, keď sa tu tak kritizuje a možno aj podľa toho sa rozhodne, komu dá hlas. Momentálne je proste pri kormidle táto dvojica trénerov a oni si určujú pravidlá. Ak tam raz budeš ty, budú to tvoje pravidlá. AK budeš mať v tíme 12 čechov, pokojne ich môžeš povolať všetkých do tímu a zarábať na merchandise, nikto ti v tom nezabráni :)

Len už prosím ukonči nateraz túto debatu, ktorá ako vidíš, nikam nevedie. AJ ja som sa na Hattricku hádal, že prečo nezoberú môjho hráča do tímu. Mali milón výhovoriek, no nakoniec im ostala iba jedna. Má zlý vek, lebo by mohol odohrať iba 3 zápasy MS. Tak som sa na nich vykašlal, že aj tak si budú mleť to svoje. O týždeň neskôr prijali do tímu skillovo horšieho (mám prístup do databázy) a o 3 dni STARŠIEHO hráča. Keď som to začal rozoberať vo vlákne na konfere, odpoveď neprišla žiadna.. Total ignorácia. Takže počkám na voľby, tam to už ignorovať nebudú môcť.

From: Wixix

This Post:
00
44857.789 in reply to 44857.781
Date: 9/24/2009 3:54:47 AM
Overall Posts Rated:
3636
Zatím jsem neshledal důvod k tomu, abych někoho pokutoval nebo mu zakázal přístup na fóra. Výměna názorů je součástí demokracie a dokud není sprostá, nemohu proti tomu nic mít, jakkoli bych to z osobního hlediska radši na fórech neviděl. Kdyby si pánové založili vlastní federaci "Hádáme se do umření", já jim nebudu bránit, když ale překročí téma fóra, budou samozřejmě jejich příspěvky smazány, jak to s Kifahem obvykle děláme. Pokud budou OT dost často, je možné, že se jim BAN z fóra nevyhne... a platí to samozřejmě o všech účastnících diskuse.

From: Amare

This Post:
00
44857.790 in reply to 44857.788
Date: 9/24/2009 3:57:32 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Děkuji Ti, a přidávám se s prosbou ke všem zúčastněným, aby už stávající rozjitřenou situaci dále neeskalovali. Volební diskuse je jistě vhodná příležitost k otevření věcí, které považujete za problematické, teď to opravdu nemá smysl.

Co se týká složení U21, jsem ochoten kdykoli diskutovat o zařazení nebo nezařazení toho kterého hráče na soupisku, a rozhodně nemám v úmyslu protežovat hráče mé či ostatních členů realizačního týmu U21 kvůli merchandise money. Koneckonců, v současné době na soupisce nikdo z nás tří nemá jediného hráče, a svého Lorence jsem tam nezařadil schválně, aby na to nemohl nikdo poukazovat. Skilly má přesně na hraně, takže ho tam napíšu, až pokud to bude mimo jakoukoli diskusi jak skillově, tak co se týká úrovně formy.
Pokud by někdo chtěl řešit proč toho hráče ano a druhého ne konkrétně, přímo porovnáváním skillů, klidně mi napište BBmail, pokud se nechcete odkrývat třeba před svými ligovými konkurenty. Rád vše vysvětlím.

From: docend24

This Post:
00
44857.791 in reply to 44857.788
Date: 9/24/2009 4:32:44 AM
Overall Posts Rated:
154154
Upřímně řečeno, již jsem nechtěl na nikoho reagovat, ale z tvého příspěvku mám pocit, že si četl jinou diskuzi. Nezaznamenal jsem, že by tu někdo řešil, kdo koho volil, kdo chce být kandidátem, koho povolávat apod. Pro tvou informaci, o žádné takové místo zájem nemám. Takže bych byl rád, kdyby jsi mě nesoudil podle sebe, nebo jak si tvůj příspěvek mám jinak vykládat netuším.

Advertisement