Mam pytanie odnośnie badania nastrojów fanów, a dokładnie do pytania nr 7.
"Dobrze znam największe gwiazdy zespołu i nie obawiam się, że zostaną sprzedane."
Od jakichś 3 tygodni cały czas na to pytanie odpowiedzią jest jedna czasem 1,5 piłki - co mi niszczy średnią końcową. Co może mieć na to wpływ ?
Korzystając z instrukcji: "Pytania 7 i 8 związane są bezpośrednio z działaniami generalnego menadżera (czyli Ciebie). Niektórzy wolą abyś wygrywał korzystając z młodych juniorów wyciągniętych w drafcie, potrzebują wiele czasu do przyzwyczajenia się do nowo pozyskanych zawodników i reagują bardzo negatywnie, kiedy umieszczasz ich ulubionego gracza na liście transferowej. Z kolei inni będą krytykować Cię za utrzymywanie zastoju w kadrze i nie korzystanie z listy transferowej. Oceniając odpowiedzi na te dwa pytania należy pamiętać o starym przysłowiu "nie możesz sprawić, aby wszyscy byli z ciebie przez cały czas tak samo zadowoleni"."
Z draftu jeszcze nie korzystałem - gram od miesiąca dopiero. Początkowych zawodników kilku rzeczywiście zwolniłem, ale trzema zawodnikami którzy zostali okrzyczeni przez fanów supergwiazdami, gram dużo 70-80 min w tygodniu. Jak rozumiem, ulubieni zawodnicy fanów to właśnie te supergwiazdy (a może się mylę i nie da się zidentyfikować tych ulubieńców?). 3-4 tygodnie temu kupiłem pięciu zagranicznych zawodników, aby uzupełnić rotacje i ściągnąć jakichś graczy do treningu - czy to ma aż taki wpływ na to, że fani tak źle oceniają to pytanie?
Będę wdzięczny za pomoc :)