BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 - 1

Národní tým U-21 - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
44857.786 in reply to 44857.783
Date: 9/23/2009 4:45:42 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Mohl bych tě požádat o jednu věc? Nehlaš už se, prosím Tě, na BB a běž otravovat někam jinam někoho jiného.

This Post:
00
44857.787 in reply to 44857.784
Date: 9/24/2009 2:30:58 AM
Overall Posts Rated:
154154
Ano jistě víš, co dostávám do pošty a co bylo smazání v trensfer threadu, nikdo na mě nereaguje. Máš svobodnou vůli to tu nečíšt, tnehle poslední flame začal v tomhle vlákně rwystyrk, kterého jsem měl donedávna za soudného člověka.

From: KifaH

This Post:
00
44857.788 in reply to 44857.787
Date: 9/24/2009 2:42:23 AM
Overall Posts Rated:
3737
Práve preto by si to mal ty ako rozumný človek ukončiť. Je jasné, že rwystyrk má okolo seba ľudí, ktorí mu dôverujú a budú veriť skôr jemu ako tebe. Rovnako je to asi aj u Floyda. Asi mu bude veriť viac ľudí, keď je LA, ako tebe ako odvolanému LA. Je to proste tak a s tým nespravíš nič. Tvoje kritizovanie teraz nikomu nepomôže, tobôž nie tebe. Nechaj si ho do volebného vlákna, tam nájde väčšie využitie. Momentálne si "zlý" ty. Počas volieb sem snáď zavíta aj niekto nový a povie si, že tu asi nie je niečo s kostolným poriadkom, keď sa tu tak kritizuje a možno aj podľa toho sa rozhodne, komu dá hlas. Momentálne je proste pri kormidle táto dvojica trénerov a oni si určujú pravidlá. Ak tam raz budeš ty, budú to tvoje pravidlá. AK budeš mať v tíme 12 čechov, pokojne ich môžeš povolať všetkých do tímu a zarábať na merchandise, nikto ti v tom nezabráni :)

Len už prosím ukonči nateraz túto debatu, ktorá ako vidíš, nikam nevedie. AJ ja som sa na Hattricku hádal, že prečo nezoberú môjho hráča do tímu. Mali milón výhovoriek, no nakoniec im ostala iba jedna. Má zlý vek, lebo by mohol odohrať iba 3 zápasy MS. Tak som sa na nich vykašlal, že aj tak si budú mleť to svoje. O týždeň neskôr prijali do tímu skillovo horšieho (mám prístup do databázy) a o 3 dni STARŠIEHO hráča. Keď som to začal rozoberať vo vlákne na konfere, odpoveď neprišla žiadna.. Total ignorácia. Takže počkám na voľby, tam to už ignorovať nebudú môcť.

From: Wixix

This Post:
00
44857.789 in reply to 44857.781
Date: 9/24/2009 3:54:47 AM
Overall Posts Rated:
3636
Zatím jsem neshledal důvod k tomu, abych někoho pokutoval nebo mu zakázal přístup na fóra. Výměna názorů je součástí demokracie a dokud není sprostá, nemohu proti tomu nic mít, jakkoli bych to z osobního hlediska radši na fórech neviděl. Kdyby si pánové založili vlastní federaci "Hádáme se do umření", já jim nebudu bránit, když ale překročí téma fóra, budou samozřejmě jejich příspěvky smazány, jak to s Kifahem obvykle děláme. Pokud budou OT dost často, je možné, že se jim BAN z fóra nevyhne... a platí to samozřejmě o všech účastnících diskuse.

From: Amare

This Post:
00
44857.790 in reply to 44857.788
Date: 9/24/2009 3:57:32 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Děkuji Ti, a přidávám se s prosbou ke všem zúčastněným, aby už stávající rozjitřenou situaci dále neeskalovali. Volební diskuse je jistě vhodná příležitost k otevření věcí, které považujete za problematické, teď to opravdu nemá smysl.

Co se týká složení U21, jsem ochoten kdykoli diskutovat o zařazení nebo nezařazení toho kterého hráče na soupisku, a rozhodně nemám v úmyslu protežovat hráče mé či ostatních členů realizačního týmu U21 kvůli merchandise money. Koneckonců, v současné době na soupisce nikdo z nás tří nemá jediného hráče, a svého Lorence jsem tam nezařadil schválně, aby na to nemohl nikdo poukazovat. Skilly má přesně na hraně, takže ho tam napíšu, až pokud to bude mimo jakoukoli diskusi jak skillově, tak co se týká úrovně formy.
Pokud by někdo chtěl řešit proč toho hráče ano a druhého ne konkrétně, přímo porovnáváním skillů, klidně mi napište BBmail, pokud se nechcete odkrývat třeba před svými ligovými konkurenty. Rád vše vysvětlím.

From: docend24

This Post:
00
44857.791 in reply to 44857.788
Date: 9/24/2009 4:32:44 AM
Overall Posts Rated:
154154
Upřímně řečeno, již jsem nechtěl na nikoho reagovat, ale z tvého příspěvku mám pocit, že si četl jinou diskuzi. Nezaznamenal jsem, že by tu někdo řešil, kdo koho volil, kdo chce být kandidátem, koho povolávat apod. Pro tvou informaci, o žádné takové místo zájem nemám. Takže bych byl rád, kdyby jsi mě nesoudil podle sebe, nebo jak si tvůj příspěvek mám jinak vykládat netuším.

From: KifaH

This Post:
00
44857.792 in reply to 44857.791
Date: 9/24/2009 4:43:57 AM
Overall Posts Rated:
3737
Nie, ten príspevok nemá byť útokom na nikoho. Napísal, som, ak budeš zvolený. Dobre viem, že si xkrát deklaroval, že o podobné pozície nemáš záujem. Bolo to čiste hypoteticky.

čo sa týka sporu s floydom, naozaj je lepší BBmail. Na konkrétne, nazvime to prešľapy, si upozornil a je fajn, že sleduješ, čo sa deje. Bez kontroly sa občas dejú divné veci, kontrola je dobrá. Ale osobné spory na konferenciu nepatria. Ja osobne som si prečítal celú vašu diskusiu a desil som sa, keď som zbadal, že pribudol ďalší príspevok. Vedel som, že bude rovnaký ako tie predtým. Každý máte svoju pravdu a ustúpiť nie je kam. Obávam sa toho, že by sa to eskalovalo dovtedy, kým nebudeme nútení zasiahnuť. Zatiaľ sa tak nedeje a verím, že sa už ani diať nebude, nakoľko sa zdá, že už nemáte chuť na seba reagovať.

Teda ešte raz. Nechcel som na nikoho útočiť, chcel som len požiadať o ukľudnenie emócií.

Ak to niekto zobral osobne, prípadne ho to urazilo, tak sa mu ospravedlňujem.

From: simpan
This Post:
00
44857.793 in reply to 44857.792
Date: 9/24/2009 1:43:27 PM
Overall Posts Rated:
00
Opravdu je ta debata už velmi neplodná a nesoudná. Věnoval bych se raději skutečně U21 a ne osobním hádkám, které si může každý řešit přes poštu. Pokud se nepletu tak toto forum slouží i k propagaci práce U21 a podle těch příspěvků je to spíše ostuda.

Last edited by simpan at 9/24/2009 1:43:49 PM

This Post:
00
44857.794 in reply to 44857.793
Date: 9/24/2009 2:48:15 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Myslím, že je nejlepší doba, abychom se vrátili opět k práci...

V pondělí nás čeká už poněkud těžší soupeř ve skupině ME, než byla Albánie - Norsko. Norové v prvním zápase prohráli o cca 40 bodů s jedním z favoritů skupiny Portugalci, zápas byl jasný od samého začátku, poločas 30:62. Nejlepší hráče mají Norové pod košem, ale pouze jeden se může s našimi centry měřit. Celkově by náš tým měl být ve všech ohledech lepší.

O eventuálním doplnění zatím 11-členné soupisky se rozhodnu po zítřejší aktualizaci formy a skillů, s ohledem na plánovanou taktiku. O víkendu budu o všem informovat už na externím NT fóru.

From: MVP24_Cz

This Post:
00
44857.795 in reply to 44857.793
Date: 9/24/2009 5:25:49 PM
Overall Posts Rated:
3636
Opravdu je ta debata už velmi neplodná a nesoudná.

Naprosto souhlasim. Zadnej BEEF, zadna krev jen zbytecny kecy o nicem. Aby se clovek proklikal nekolika strankama k jakymukoliv odkazu o U21. Hruza. Klidne si chlapi zvatlejte o hovadinach, na to mate plny pravo, ale chtelo by to specialni THREAD.

This Post:
00
44857.796 in reply to 44857.795
Date: 9/25/2009 1:45:44 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
to je fakt. celý thread U21 se našimi debatami dost znepřehlednil, i když se třeba týmu (rámcově) týkaly.
možná by GM-ka, pokud se situace již neuklidnila, mohli udělat nějaký "hádací" thread, abychom ho my, kteří už k tomu nechceme nic říkat, nemuseli číst :-)

Advertisement