Jgb ljudi, nije uspjelo nam iznenaditi, izglednijeg za pobjedu, protivnika; prvih 22 minute je još bilo super, i pivica je veselo niz grlo klizila, a nakon toga polu debakl, jer kocka koja nam je išla na ruku na početku nam je okrenula leđa, i klokot pivice je poprimio sivi prizvuk
Znači, za ovu sezonu smo gotovi, i vrijeme je da se okrenemo budućnosti, i da posljedično rezimiramo glavne mane i prednosti ove generacije. Uglavnom, NAJVEĆI nedostatak nam je neimanje PG/PL spremnog za sve utakmice sa najmanje 18 dodavanjem, tako da smo se cijelu sezonu pokrivali sa 15, 16 i isto nije ni približno bilo dovoljno. Drugi nedostaci su oni već klasični, uglavnom podređena pozicija u miljeu skoka, i nedostatna forma u najvažnijim trenucima; ti miša, daleko najbolju formu smo imali za utakmicu sa Cymru-om
Naravno, ima stvari za pohvaliti, ali se one odnose nažalost samo na pojedince, šta vlasnike, šta igrače. Uglavnom to se odnosi na vlasnike/igrače, i za pravi trening pristup i za održavanje forme, točnije na naše prvoligaše koji su stvarno usmjereni na dobrobit repke, često na uštrb vlastite momčadi, i zato im hvala. Naravno, ne treba posebno spominjati i ogromni trud prepun entuzijazma našeg U21 izbornika Raya; svaka mu čast
Moja vizija budućnosti izgleda repke polako se nazire na obzoru, ali za cca. 2 sezone će tek zaživjeti u punom sjaju, sa dolaskom igrača sa jakim kontra skilovima, i tu ne mislim na izraz "sa dobrim sekundarcima" nego sa stvarno jakim kontra skilovima, koji u pravilu ne dižu osnovnu plaću, a itekako su isplativi. Najbolji primjer za to je naš slijedeći protivnik, koji ako pogledate niti ima skupe igrače niti ima visoke nivoe DMI-a, a ocjene pojedinaca i momčadi su im nenormalno visoke, e to je ono čemu smatram da moramo težiti, a imamo u bližoj budućnosti par igrača koji bi upali u taj kalup.
U nastavku sezone ću se više posvetiti trening komunikaciji sa postojećima i budućim vlasnicima reprezentativaca, što sam malo zanemario za ovo vrijeme kompetitivnih nastupa, ali smatram da su svi iole važni igrači u treningu, pa makar možda i nije od moje strane željeni, ali svaki trening je dobar trening
Ovim putem bi molio cjelokupnu zajednicu da se više uključi u trening program naših mladih igrača, uz koordinaciju i komunikaciju sa Ray-om i samnom. Mislim da nije problem uzeti bar jednog igrača i cijeli trening program zaokružiti oko njega, sigurno neće patiti ni momčad, a rezultat će samo rasti u pozitivnom smjeru. Tu pod treningom mislim na trening isključivo na jednoj poziciji naravno gdje god je moguće, i tu moram spomenuti da će mnogi reći "pa zašto, ako onako mogu dobiti 5-6 igrača u treningu, za samo ponešto duže vrijeme?", e ta konstatacija ne stoji jer ako se orijentirate na onog glavnog trening igrača sa treningom na jednoj poziciji, a ostale trenirce rotirate oko glavnoga sa treningom na jednoj poziciji nećete ništa izgubiti na vremenu, a vjerojatno će vam i utjecaj na trening srodnih skilova biti značajniji.
Znači zaključak je da je ova sezona kompetitivno gotova, i da ćemo, mislim tu na sebe i stručni stožer, se u budućnosti orijentirati na savjetovanje i izgradnju budućih reprezentativaca.
Pozdrav svima, i naravno isprike radi nedovoljno dobrih ovosezonskih rezultata
Last edited by LA-Kasie K. at 10/2/2012 6:00:32 AM
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing