O G Ł O S Z E N I EW najbliższym sparingu chciałbym wpuścić do kadry trochę świeżej krwi. Dlatego jeśli ktoś posiada ciekawego zawodnika, to zachęcam do logowania się do naszej kadrowej bazy danych i dodania/uaktualnienia skilli tego grajka. Baza jest pod linkiem:
http://bbtools.x10.mx/poland/(jeśli w danej chwili jest niedostępna to trzeba spróbować za jakiś czas, po kwadransie, za godzinę, czasem hosting się wiesza, bo to darmówka, ale generalnie przez ponad 95% czasu jest dostępny).
Jeszcze dokładnie nie myślałem nad tym wg jakiego klucza będę powoływać zawodników na ten sparing, ale spokojnie można powiedzieć, że najlepszy (najlepsi), którzy zalogują się do bazy, dostanie (dostaną) powołanie. Rozważam też opcję nagrodzenia występem zawodnika, który od przeglądu na początku kadencji zrobił największy progres (jeśli ktoś wtedy nie został objęty przeglądem, to ma pecha).
Komu grozi powołanie? Zawodnikom z SS>=100. I może najzdolniejszym zawodnikom młodszego pokolenia.
Prawdopodobnie powołam też tych zawodników, którym w obecnym sezonie najmniej zabrakło do powołania. Jeśli trzeba wstawić kogoś z U21 albo z konkursów to też poproszę o info. Sparing jest już w poniedziałek i czasu nie ma dużo (mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto ma wolny termin i będzie chciał z nami zagrać) ;-)
Jednocześnie proszę o info na bb-maila, jeśli ktoś z posiadaczy wysokopensjożernych zawodników jest w nieciekawej kondycji finansowej. Generalnie raczej wolałbym przetestować jak najwięcej nowych zawodników w kadrze, dlatego niespecjalnie mam w planach wystawiać w sparingu tych grajków, którzy dużo grali w kadrze w tym sezonie. Bo po prostu mam już ich sprawdzonych i wolę testować zaplecze. Ale jeśli komuś potrzebne jest podbicie gadżetów to nie ma sprawy.