BuzzerBeater Forums

BB România > intrebari 2

intrebari 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Azrail

This Post:
00
111211.79 in reply to 111211.78
Date: 3/1/2010 10:46:48 AM
Overall Posts Rated:
259259
asta si e problema, ca la voi lipsesc antrenorii:) sper in scurt timp sa avem o solutie la problema data

This Post:
00
111211.80 in reply to 111211.79
Date: 3/1/2010 1:31:52 PM
Overall Posts Rated:
33
Salutare

Mai am o nelamurire, iar voi cum sunteti baieti de treaba si raspundeti promt, am zis sa "profit" de voi si sa va mai bat la cap >:)
Curiozitatea este in legatura cu scouting-ul si cu draftul.

Saptamana aceasta am dat la scout 2 jucatori(10000). Azi a fost ziua in care culegi sau imparti verzisorii, si am observat ca s-a platit taxa de 10 000 pentru scouting. Intrebarea e urmatoarea: la sfarsitul saptamanii voi afla care sunt acei doi jucatori ce au fost luati "in vizor"? M-am uitat in game manual insa e cam vag, nu imi da multe info.

2. Daca mai dau 10 000 si saptamana viitoare, mai primesc info despre alti 2 jucatori?

3. Nu vreau sa pun intrebari, pentru voi cei obisnuiti cu jocul, absurde ... asa ca am sa rog pe cineva sa imi explice cum sta treaba cu Scouting-ul si cu draftul(cu draftul nu cred ca e mare lucru - in offseason va aparea(undeva nu stiu unde) o lista cu jucatori si eu imi voi alege ordinea in care as dori sa-i draftez)

Multumesc mult inca odata !

Last edited by Iepurele Șef at 3/1/2010 1:33:24 PM

This Post:
00
111211.81 in reply to 111211.80
Date: 3/1/2010 1:56:35 PM
Overall Posts Rated:
00
Salut. Sunt relativ nou in acest joc si am multe enigme. In liga mea (IV.14) e normall casamentul?!! Am acelasi nr de victorii si de infranger ca si locul 1, dar am mai multe puncte inscrise si basca rezultatul direct cu el pe care tocmai l-am batut in ultima etapa. E normal sa fiu eu pe 2 si el pe 1? Nu mi-e clar nici cu antrenamentul, nici cu draft-ul , nici cu mai multe. Stiu doar ca tb sa-mi asez cea mai buna echipa (la nivelul ligii mele si a posibilitatilor financiare) si sa fac o tactica buna in functie de adversar. E drept ca in amicalele cu echipe mult mai bune am dat chix ! :) Dar sper ca echipa sa creasca. Dati-mi un raspuns cei in masura sa faca asa ceva sau cei care ma pot ajuta. Multumesc. Ciao.

This Post:
00
111211.82 in reply to 111211.80
Date: 3/1/2010 2:27:57 PM
Overall Posts Rated:
44
... Intrebarea e urmatoarea: la sfarsitul saptamanii voi afla care sunt acei doi jucatori ce au fost luati "in vizor"? M-am uitat in game manual insa e cam vag, nu imi da multe info.

2. Daca mai dau 10 000 si saptamana viitoare, mai primesc info despre alti 2 jucatori?
...

Jucatorii urmariti de scouterii tai nu iti apar la sfarsitul saptamanii ci la sfarsitul sezonului (este o perioada speciala destinata draftului). Atunci, va apare in meniul "Manage My Team" (imi cer scuze, nu stiu care e denumirea lui in romana pentru ca eu am setarile pe lb engleza) un submeniu numit "Edit Draft Order". In acel submeniu iti vor apare 48 jucatori, iar tu va trebui sa-i aranjezi (de sus in jos) in ordinea preferintelor tale. In functie de cati bani investesti in scouting de-a lungul sezonului, vei avea informatii despre acei jucatori. Investesti putin, vei avea informatii doar pentru cativa jucatori.. investesti mai mult, vei avea informatii despre mai multi jucatori. De remarcat insa faptul ca, chiar si daca investesti maximum posibil, tot nu vei avea informatii despre toti cei 48 jucatori.
Atentie !!! Perioada disponibila pentru editarea draftului este destul de scurta (3-4 zile).. daca insa vei urmari periodic forumul national nu o vei rata, pentru ca, de obicei userii mai vechi anunta in momentul in care incepe aceasta perioada.

This Post:
00
111211.83 in reply to 111211.81
Date: 3/1/2010 2:45:48 PM
Overall Posts Rated:
44
Ia-o usor, ia lucrurile pe rand.. citeste cu atentie manualul jocului si unde nu intelegi ceva anume, intrebi aici. Daca vii aici si ceri sa ti se explice tot de la A la Z nu o sa piarda nimeni timpul cu asta.. in cel mai rau caz, gasesti pe unu' pus pe glume si iti da copy-paste la manual.

Eu te sfatuiesc sa lasi deoparte rezultatele echipei in primele sezoane si sa te apuci serios de antrenat jucatori. Fara jucatori buni nu vei reusi sa promovezi mai sus de liga a III-a (decat daca ai noroc chior). Citeste cu atentie capitolul din manual referitor la antrenament, fa-ti un plan cu ce vrei sa antrenezi, ia-ti un antrenor de nivel 4 (advanced) si apoi urmareste TL (lista de transferuri) 2-3 zile si vezi cam ce preturi au jucatori tineri ca sa iti dai seama cam ce iti permiti sa cumperi. Eventual, poti sa astepti pana incepe sezonul viitor (mai sunt cateva saptamani pana atunci).. vor fi foarte multi jucatori tineri pe TL si vei avea de unde alege si vor avea si preturi mai mici pana atunci.
Dupa ce iti faci un "plan de bataie", ca sa fii sigur ca nu faci vreo greseala poti ruga un user (sau mai multi) mai experimentati sa isi dea cu parerea.

Last edited by RoSpider at 3/1/2010 2:46:40 PM

This Post:
00
111211.85 in reply to 111211.82
Date: 3/1/2010 4:06:35 PM
Overall Posts Rated:
33
Multumesc mult!
Voi fi cu ochii in patru :)

From: CyberB

This Post:
00
111211.86 in reply to 111211.82
Date: 3/2/2010 2:04:17 AM
Overall Posts Rated:
66
Atentie !!! Perioada disponibila pentru editarea draftului este destul de scurta (3-4 zile)..

Nu cred ca e de doar 3-4 zile.. Din cate tin eu minte, e cam de 3 saptamani (de la inceputul playoff-ului pana la finalul sau).

This Post:
00
111211.87 in reply to 111211.84
Date: 3/2/2010 2:06:29 AM
Overall Posts Rated:
66
zici de puncte mai multe inscrise,dar ai si mai multe primite decat el

Cu alte cuvinte, celalalt are un cosaveraj mai bun. Asa cum la fotbal exista golaveraj (goluri date - goluri primite), asa si la baschet, exista cosaveraj (nr. de puncte marcate minus nr. de puncte primite).

This Post:
00
111211.88 in reply to 111211.87
Date: 3/4/2010 2:48:40 PM
Overall Posts Rated:
33
Salutare

Am o noua intrebare. Mi s-a accidentat un jucator, am un doctor praf(basic). Merita sa-mi iau un doctor nou ? Adica fiind in liga a IV-a imi trebe un doctor competent ?
Daca imi iau un doctor ce are special skill "massage" ii trece lu respectivu accidentarea mai rapid?

Mersi !

This Post:
00
111211.89 in reply to 111211.88
Date: 3/4/2010 4:40:56 PM
Overall Posts Rated:
11
Nu are rost sa-ti iei medic acum. Doctorul cu masaj ajuta la mentinerea formei jucatorilor, adica atunci cand un jucator evolueaza multe minute (ex. > 85) nu ii va scadea forma drastic (max. 1 nivel). Doctorul cu tapping injuries iti panseaza jucatorii care se accidenteza in timpul meciului si atunci cand se termina meciul nu va mai fi accidentat, adica va putea juca si meciurile urmatoare.

Daca ai doctor cu nivel mare, advanced - superior, atunci vei vedea o usoara rapiditate in recuperare. De ex. din 5 sapt vor fi 4. Dar nimic mai mult. Eu am stat cu doctor de nivel mic pana vreo 5 sezoane si n-am avut probleme. Trebuie sa ai si bafa :-)

Advertisement