BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.79 in reply to 135921.78
Date: 5/2/2010 2:47:38 PM
Overall Posts Rated:
7676
επαιζε στην 3η κατηγορια της κινας και αν ριξεις μια ματια επαιζε αρχικα φετος 96 λεπτα και τις τελευταιες εβδομαδες επαιζε 48..Η αγωνιστικη του κατασταση αλλωστε το δειχνει αυτο,με 96 καταρτισμενος δεν υπαρχει νομιζω ε?Απο κει και περαη ομαδα του ηταν κακοστημενη αφου ειχε μολις 5 παικτες αλλα αυτοι οι 5 ηταν καλοι.Το δε επιπεδο του ομιλου ΙΙΙ.8 της Κινας μονο κακο δεν μπορω να το χαρακτηρισω.ηταν βασικο στελεχος σε παιχνιδια με σπρωξιμο μπαλας που σαν ΠΦ επαιρνε την μεριδα του λεοντος των προσπαθειων.Αν προσπαθησουμε να υπολογισουμε λοιπον τα στατιστικα του εχουμε και λεμε....
Απο τα ευκολα,με τοσα λαθη θα ελεγα οτι ο χειρισμος του ειναι το πολυ 3 αλλα υπολογιζω 1 με 2...Αντιθετα η πασα του πρεπει να ειναι περιπου 6-7 καθως ειναι πολυ καλος πασερ για τη θεση του.Παμε τωρα στα πιο δυσκολα..Πρεπει να εχει 10-11 Εσ.Σουτ και 9-10 Εσ.αμυνα(μαλλον 9) ενω με αυτην την αντιστοιχια το ριμπαουντ του πρεπει να ειναι περιπου 11 χωρις να αποκλειω το 12(θα εχει χαμηλοτερο Εσ.Σουτ τοτε ομως)ενω ενα 6 στις ταπες πρεπει να ειναι καλα.Τελος για να εμφανιζεται σαν Σεντερ θα πρεπει να εχει το πολυ 7 στο Σουτ με Αλμα καθως διαφορετικα θα ηταν ΠΦ...Ας ερθει ο Δαδι να με διαψευσει καθως δεν εκανα εκτενες σκαουτινγκ μεσα απο παιχνιδια αλλα νομιζω οτι ενας ισορροπημενος παικτης θα ηταν εκει.(μια αλλη εναλλακτικη θα ηταν το 9-8-13 αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα ευστοχος για κατι τετοιο...)..Αντιθετα ο Μπαλμασεντα πρεπει να εχει ενα κλικ καλυτερα ριμπαουντ και λιγο καλυτερα βασικα χαρακτηριστικα ψηλου...Ζητω συγνωμη αν παραθετω την εικονα των παικτως σας αν ειναι αυτη σωστη αλλα νομιζω οτι δεν μαρκαρονται οπως και να χει και οι δυο...

Κανω λαθος παιδες?Βασικη αρχη σκαουτινγ μπαζερ χωρις να δουμε αγωνες παικτων...

Οι ομιλοι ειναι 16 και μια ματια στο ροστερ των ομαδων μπορει να βοηθησει στην παρακολουθηση τις αξιας τους..

This Post:
00
135921.80 in reply to 135921.79
Date: 5/2/2010 4:40:44 PM
Overall Posts Rated:
1717
ειναι 16 οι ομιλοι..πηγαινω στην αναζητηση και τους πιανω απο την αρχη και βλεπω τα αποτελεσματα γενικοτερα..θελω γενικα να βλεπω πως παιζουν αλλοι χρηστες συστηματα,τακτικες..το ιδιο κανω και για την πρωτη και δευτερη κατηγορια αλλα και τις δυνατες εθνικες..ιταλια,ισπανια,γαλλια κλπ..πιστεψε με βοηθαει να εχω εικονες απο πολλα παιχνιδια που μπορουν να μου φανουν χρησιμες σε δικα μου παιχνιδια..

This Post:
00
135921.81 in reply to 135921.80
Date: 5/4/2010 1:27:28 PM
Overall Posts Rated:
1717
Παμε να δουμε τι εγινε σημερα..θα ξεκινησω με το ντερμπι το δικο μου..σημερα επαιξα με τους πραγματικους νταντι..οι νταντοι εδειξαν το πραγματικο τους προσωπο σημερα παρ'ολα αυτα η ομαδα μου πηρε ενα σπουδαιο διπλο και αυτο παιρνει μεγαλυτερη αξια απο τον αντιπαλο..νομιζω η διαφορα στις δυο ομαδες μπορει να φανει απο τα ποσα τριποντα εκανε καθε ομαδα με τακτικη κοιτα μεσα..στους νταντι φαινεται δεν περναγε η μπαλα πολυ ευκολα μεσα..στα υπολοιπα δεν υπηρξε καποια εκπληξη..φυσιολογικα τα αποτελεσματα..ευκολα αγορ,αιζ..οι μαγοι το ιδιο..ευκολα τα λιονταρια αλλα με μεγαλη διαφορα στη διαθεση..το ιδιο και τα καμινια..ενω ευκολες νικες ειχαν και η στανη με τις σερρες..
Απο MVP το πουλεν του χαρη ηταν πολυ καλο απο σερρες..ο μπαξεβανιδης απο την ομαδα μου..δεν γεμιζει το ματι αλλα ειναι εξαιρετικος στα περισσοτερα παιχνιδια..και τελος ο καρατσογλανος ειναι πολυ καλα νουμερα για τα καμινια..

This Post:
00
135921.82 in reply to 135921.81
Date: 5/4/2010 4:43:53 PM
Overall Posts Rated:
7676
Για να δουμε και απο τη δικη μας πλευρα...Λοιπον,φυσιολογικα αποτελεσματα,μεγαλη νικη απο τους αστεριες,δυσκολη απο τις σερρες ενω στα υπολειπα νικησαν αυτοι που αναμενοτανε(και στα πρωτα απλα ηταν τα πιο αξιομνημονευτα)...Αλλη μια εξαιρετικη ομαδα απο τους "μαγους" απεναντι που δειχνουν ικανοι για παρα πολλα πραγματα...Απο πρωσοπικες εμφανισεις θα προτιμησω Μπαξεβανιδη λογω του δυσκολου παινιδιου ενω σαν νουμερα εξαιρετικος και ο λιθουανος μου μονο που φετος χαρακτηριζεται απο μεγαλη αστεθεια...Φημες λενε οτι ξενυχταει παρα πολυ με γνωστη ελληνιδα σταρ..Απο σημερα πιστευω ειναι η καταλληλη στιγμη να ψηφισουμε για ολ σταρ..Τι λετε?Θα τον πιασουμε τον σφυγμο του κοσμου φετος?Ας δωσω τις δικες μου προβλεψεις...

Μεγαλοι 8
PG Koufontinas/Sikalopoulos
SG Bacmanovas/Karatsoglanos
SF Gotsis/Filipovic
PFMpaxebanidis/Pitsikokos
C Balmacceda/Gourlis

Υπεροχοι 8
PG
SG Castello/Xinos/Mar Zeuros/Cagigao
SF Estoya/Chaparo
PFCvetkovic
C Kakouris/

Και πραγματικα δεν ξερω ποιοι θα ειναι οι υπολειποι...Αυριο που ισως εχω παραπανω χρονο θα ολοκληρωσω τις προβλεψεις μου...Εσεις τι λετε?

This Post:
00
135921.83 in reply to 135921.82
Date: 5/5/2010 4:54:50 AM
Overall Posts Rated:
1717
για να δωσω και εγω για το all star..λοιπον εχουμε

Μεγαλοι 8
PG Koufontinas(Agor)/Tsimidakis(Aiz)
SG Bacmanovas(serres)/Karatsoglanos(Kaminia)
SF Filipovic(Aiz)/Kalfoglou(serres)
PF Mpaxebanidis(Asteries)/Pitsikokos(Aiz)
C Balmacceda(Agor)/Gourlis(Asteries)

Υπεροχοι 8
PG Josue Braga(Greek Magic)/Xinos(Liontaria13)
SG Mar Zueros(Dadi)/Castello(Greek Magic)
SF Estoya(Greek Magic)/Chaparo(Gourounia)
PF Orgad(Greek Magic)/Cvetkovic(Leniarniakos)
C Kakouris(Liontaria)/Bangfu(Dadi)

Νομιζω φετος θα ειναι πιο ανταγωνιστικοι οι Υπεροχοι 8 μιας και υπαρχουν και οι μαγοι απο διπλα αλλα και τα λιονταρια ενω περυσι υπηρχαν ουσιαστικα μονο οι νταντοι..για να δουμε..ας κερδισουν οι καλυτεροι :-))))

This Post:
00
135921.84 in reply to 135921.83
Date: 5/5/2010 5:05:47 AM
Overall Posts Rated:
1717
Ξεχασα να πω οτι οι Μεγαλοι 8 θα παιζουν με 4 playmaker..αφου Balmacceda και Gourlis θα κρυψουν την μπαλα κατω απο τα καλαθια..:-)))

This Post:
00
135921.85 in reply to 135921.84
Date: 5/5/2010 8:07:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Αν πανε ετσι οι πενταδς οπως ειπες Στεφανε βλεπω τα δυαρια να βαζουν 50αρες απο τους μεγαλους....:))...Παντως μεγαλη ελλειψη ο παπαπετρος ενω θα ηθελα να δω και τον καινουργιο σεντερ των δαδι..

This Post:
00
135921.86 in reply to 135921.83
Date: 5/5/2010 4:03:01 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

όσον αφορά τα χθέσινα παιχνίδια, αξιοσημείωτο ήταν που ο Dadi δεν έπαιξε...χαλαρά, όπως και να έχει πάντως οι Asteries ήταν καλύτεροι+νίκησαν σχετικά εύκολα (παρεπιπτόντως, ο Bangfu δεν έκανε πράμα τρομερό...!). Στους MVP συμφωνώ, ο Καρατσόγλανος έχει διάρκεια και σταθερότητα, ο Μπατσμάνοβας είχε την καλύτερη αξιολόγηση...

Δεν ξέρω με ποια λογική θα επιλέξει το παιχνίδι τις 10αδες του allstar,πιστεύω οτι και Eglitis από την ομάδα μου έχει πιθανότητες να επιλεχθεί (εφόσον δεν τον αποπλανήσει η Τζούλια του Μπατσμάνοβας!),πάντως με τις επιλογές που προτείνετε θα φτάσει τους...350 πόντους ο αγώνας!Και φυσικά θα τους σκίσουμε τους από κει!!!! :-)))

Last edited by fireblaze at 5/5/2010 4:05:00 PM

This Post:
00
135921.87 in reply to 135921.86
Date: 5/6/2010 6:48:47 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ειναι κομματακι στανταρ καποιες επιλογες αφου καποιοι παικτες εχουν γραι ιστορια σε αυτον τον ομιλο...Τον περιμενα καλυτερο ειναι η αληθεια αλλα ειχε απεναντι του εναν καλυτερο σεντερ και φυσικα πιο δυνατο στα εσωτερικα σουτ/αμυνα οπως εχω κατα νου...Κατα τ αλλα πιστευω πολλοι χωρανε αλλα εχει να κανει με τους αριθμους και την ομαδα..Για μενα ο μπανανοια αδικειται με την φετινη του σεζον(δεν ειναι κακοι οι μεσοι οροι του αλλα να μην ειναι πουθενα στους δεκα πρωτους?)οπως και μονιμως ο καλφογλου των σερρων(ενα σπρωξιμο μπαλας θα τον βοηθησει)..Κατα τ αλλα,θα φανει απλα θελουμε προβλεψεις για να παρακολουθουμε το πρωταθλημα οσο γινεται,για να εχουμε ενδιαφερον γι αυτο....και δυσκολα φυσικα θα χασουμε(πολλες φορες επειδη δεν ξερω ποιοι ειναι οι μεγαλοι και ποιοι οι υπεροχοι και γω οι απο κει λεω;))

This Post:
00
135921.88 in reply to 135921.87
Date: 5/8/2010 1:27:07 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αγωνιστικη με μπολικο ενδιαφερον η σημερινη..οι μαγοι σημερα δεν ηταν αυτοι που ξερουμε και αφου εχτισαν καινουργιο γηπεδο στις σερρες γνωρισαν την δευτερη τους ηττα απο τις σερρες που ηταν παρα πολυ καλες σημερα..η αλλη εκπληξη ηταν η νικη του αρη επι των γουρουνιων..αν δεν κερδιζε και η νικη σημερα δυσκολα την στανη η ουρα θα επαιρνε φωτια για το ποιος θα παει στα πλευ αουτ..επισης μεγαλη νικη για τους νταντι..κοντρα σε πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια του αντιπαλου αλλα και στην θεωρια κοντρα στην τακτικη αφου επαιζαν 1-3-1 κοντρα σε εσωτερικη επιθεση..παρ'ολα αυτα τα 18 τριποντα των καμινιων εδειξαν οτι η μπαλα δεν περναγε μεσα και ουσιαστικα η κοντρα τακτικη δεν ηταν κ τοσο κοντρα τελικα..αγορ και κυνηγοι συνετριψαν τους αντιπαλους τους..οι Αιζ λιγο πιο δυσκολα αλλα με εμφανη προθεση για δοκιμη συστηματων..ενω η ομαδα μου παρ'οτι κερδισε ευκολα δεν ημουν ικανοποιημενος γιατι μπορουσαμε ακομα καλυτερα..παρακαναμε σημερα συντηρηση δυναμεων..
εχουμε ενα μπρεικ για το ολ σταρ ωστε να χαλαρωσουν οι παιχτες και το αλλο σαββατο παλι πρωταθλημα με ενδιαφερον παιχνιδια..

This Post:
00
135921.89 in reply to 135921.88
Date: 5/9/2010 9:28:00 AM
Overall Posts Rated:
7676
Καταρχην σαν MVP της περασμενης αγωνιστικης θα δωσω το πουλεν μου που με 25 ποντους εδωσε καινουργιοενδιαφερον στους δαδι ενω ο πολυδιφημισμενος Κινεζος εκλεισε τα στοματσ των επικριτων του και καταλαμβανει την δευτερη θεση στην προτιμηση μου γι αυτην την αγωνιστικη..Στην τριτη θεση η μεγαλη μου αγαπη ο πιστικοκος καθως χαιρομαι να τον βλεπω να παιζει και μεροληπτω λιγο υπερ του αλλα το παλικαρι ειναι θεος...Απο και και περα,περιεργα τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας εν μεσω κρισης δινουν νεο αερα στο ολ σταρ...Απο αυριο θα σχολιασουμε και τις επιλογες...

Advertisement