eh sad šta komentirat, tolko ste se raspisali da ne znam od kud počet. sva četvorica ste otprilike iste jačine tako da se to fakat ne zna tko će koga na kraju da natakne.
ja bih dao prednost ciboni iako to tako za sada ne izgleda, ali mislim da su oni trenutno korak ispred pogotovo nakon ozlije de kod prikaza. Uostalom smatram da im je to zadnja prilika da odu u 2. ligi jer će od slijedeće sezone biti korak iza svih vas.
I tako je Moa, tvoj sam veliki obožavatelj u play offu, jer mislim da mi ti od ove četvorki najbolje ležiš, smatram da protiv tebe, kako sada stvari stoje ne bih imao nikakvih poteškoća u finalu(ali opet tko zna, u sportu je sve moguće).
Ja sam sve do jučer odlučno napado prvo mjesto, pogotovo uz Massu moje novo pojačanje, te mislim da bih u tome i uspio, da se eto baš pred play off ne ozlijedi Šojat (za moju ekipu najvažniji igrač, bez obzira na plaću, jer za njega nemam niti blizu kvalitetnu zamjenu). Mislim da od danas nisam više favorit za prvo mjesto, al malih šansi još ima, pa ćemo vidjet.
Moram naglasit da je i ovdje kod mene konkurencija ojačala, uz pojačane Lakerse, te svakako Barene koje još nisam tuko nije više tako jednostavno kao prije doći do finala.
eto zasad toliko od mene:)