Hehehhe to sam i ja mnoge pitao ovih dana. Slazem se sa Bilom (?, cini mi se) isto..Najbolji odgovor mi dao Hofman, mada ni ostali nista manje dobre odgovore. A to je da, (bas ono sto me je zanimalo) sa PO normal ent. raste odnosno ekvivalentan je opustenom u sezonu(entuzijasticki gledano ), a PO mec sezone kao normal u regularnoj sezoni.A sad pitanje, sta ako odigrate takticki podjenako, da niko nije u nekoj prednosti, da imas malko kvalitetniji tim, domaci teren, iste entuzijazme(npr. 5), odigras PO normal a protivnik PO mec sezone?Hvala, AiRW
Trebalo bi da si sa 10 Normal protiv 5 Crunch Time na sigurnoj strani...pod uslovima koje si naveo. U zavisnosti od toga da li igras kod kuce ili kao gost sanse se povecavaju ili smanjuju. Zavisi mnogo i od toga ko koga "nabode" takticki.Srecno u svakom slucaju...
Hvala, i dalje sam neodlucan i to cu verovatno biti do pocetka itakmice, sta odigrati :-)
Brate Trbo, na ivici sam sa ti kazem: Stavljaj Grubog na TL krecem u osvajanje B3! :DMakar me kostalo rasprodaje svega i odlaska u IV ligu!! ;)Na ivici!
Nadam se da ce ta odluka da te kosta bar 4 milke.. Cekam tu tvoju odluku kao sto je Amerika cekala da se LeBron izjasni o klubu gde nastavlja..