Ο 13 χιλιάδων μισθού πλέι μείκερ είναι ένας παίκτης με Θαυμάσιος σούτ με άλμα & χειρισμό, εκπληκτικός μπάσιμο και δυνατός πάσες. Συνεπώς μάλλον δεν είναι και τόσο κακός όσο πάς να τον παρουσιάσεις. Απλά έχει χαμηλή εμβέλεια. Δεν ζήτησα από αυτόν να βάλει τρίποντα.
Στο κοιτα μεσα ομως ρε Δημητρη τον PG τον θες να σου δινει τις πασες. Ουτε να σουταρει, ουτε να χειριζεται καλα την μπαλα. Και με πασα 8 απεναντι σε παιχτη με 54Κ μισθο μην περιμενεις να κανει πολλα....
Η μηχανή εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί σωστά και όλοι το ξέρουμε, αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια, διότι απλά γουστάρουμε να παίζουμε εδώ μέσα. Αλλά εντάξει υπάρχει και ένα όριο. Όταν κάτι το βλέπεις να γίνεται, να ξαναγίνεται και να ξαναγίνεται, δεν τσαντίζεσαι απλά. ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ. Έχει διαφορά. Το παιχνίδι κάνει ότι να 'ναι. Πολλοί διαμαρτύρονται, όχι μόνο εγώ. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις.
Ναι το λενε πολλοι και ισως η μηχανη να μην ειναι τελεια. Αλλα σιγουρα οι περισσοτεροι απο οσους το λενε, εχουν αδικο.
Όσο γενικά για τους κοντούς μου κανείς δεν είχε σούτ κάτω από θαυμάσιος, οπότε είναι γελοίο να μην βάζουν ένα τρίποντο. Ο άλλος είχε 17 και δεν έβαλε με 11 εμβέλεια. Κοροϊδευόμαστε; Πόση άμυνα είχε ο αντίπαλος; Υποθετικά πάνω από 15. Αυτά για να ξέρουμε και τί λέμε, όταν αναφερόμαστε στην άλλη όψη του νομίσματος. Λές "15 αστοχα τριποντα". Το παιχνίδι τα έκανε άστοχα, άρα αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης.
Σου υπενθυμιζω οτι επαιζες κοιτα μεσα. Σου εξηγησε πολυ σωστα ο Παρης υπο τι συνθηκες εγιναν τα σουτ των παιχτων σου. 15 τριποντα στο κοιτα μεσα ειναι παρα πολλα και αυτο δειχνει οτι δεν μπορουσες να περασεις την μπαλα μεσα.
Μπαίνετε στη λογική να μιλάτε για τα ratings Λ.χ. όταν υπάρχουν παίκτες που ενώ είναι άχρηστοι μια μέρα, επειδή πληρώνονται 55000 μισθό έχουν πολύ υψηλό rating. Το βλέπεις λογικό αυτό; Κανονικά αν θα ήταν άχρηστος ένας τέτοιος παίκτης σε ένα παιχνίδι, δεν θα έπρεπε να βαθμολογείται με πλασματικό rating, που έχει άμεση σχέση ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ και όχι με την εν λόγω εμφάνισή του, αλλά με ένα αληθοφανές, που θα μπορούσε να είναι ακόμα και 1.
Στα ratings των παιχτων αλλα και στις ομαδικες αξιολογησεις θα συμφωνησω. Πραγματικα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικες και εχουμε δει καθε αγωνιστικη ομαδες με χειροτερες αξιολογησεις να κερδιζουν ομαδες με καλυτερες. Για αυτο πρεπει να κοιταμε τα λεπτομερη στατιστικα και τα matchups. Εγω τουλαχιστον αυτα κοιταω κι οχι τις αξιολογησεις που δεν μου λενε πολλα. Αλλα αυτο ειναι προβλημα και αναξιοπιστια των αξιολογησεων σαν μετρο συγκρισης και δυναμικης. Δεν ειναι προβλημα της μηχανης, γιατι σχεδον παντα τα στατιστικα της μηχανης βγαζουν δικαιο νικητη.
Υ.Γ. Χαιρομαι που καποιος ειναι ξυπνιος τετοια ωρα και εχει ορεξη για συζητηση! :)