BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208962.79 in reply to 208962.72
Date: 2/9/2012 6:21:01 AM
Overall Posts Rated:
2323
Melyik kell fordításba? Ha nagyon kell, le tudom fordítani a nagyját.

This Post:
00
208962.80 in reply to 208962.79
Date: 2/9/2012 6:30:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
jó lenne tudni amiről szó van, nem kell pontos fordítás. ááá meg kell tanulnom angolul sürgősen.

This Post:
00
208962.81 in reply to 208962.77
Date: 2/9/2012 6:44:29 AM
Overall Posts Rated:
6262
Értem én, de véleményem szerint egy BV-edzés nem tesz 40k-t a fizetésen, mivel a fizu akkor is nő, ha nincs szintlépés, csak szinten belül magasan áll.
Valszeg a BV-je és a2pontosa is szinten belül magasan volt, az az egy edzés pedig elég volt a szintlépéshez mindkettőben. Azért még 170k-s fizetésűt kiegre edzeni az első ligában is szenvedelmes, nem még a másodikban. A BBB-szereplők pedig sorozatosan igazolnak monstereket, hogy arra az időre, mig érdekeltek a sorozatban, teljesítő képesek legyenek- átmenetileg. Egyszerűbb megoldás venni egy monster alkatot pár százezerét, max 1,5 milláért, mintsem venni egy multizottat 3misi felett akár.

Amint kiesik, nagy esély van rá hogy átadóra kerül, ez az eddigi tapasztalatom. Amíg bent van addig pedig biztosan jó lesz a formája.

Message deleted
This Post:
11
208962.83 in reply to 208962.74
Date: 2/9/2012 6:58:03 AM
Overall Posts Rated:
173173
Pontosan kik is ők? jó lenne, ha konkrétummal állnál elő( korral és képességekkel).

Ferling pl. egy nagyon jó alapanyag lett volna erre a programra( ha jól számolom ő 5 szezon edzés után van), amiről most te is beszélsz- hogy már van ilyen, de ő egyáltalán nem úgy néz ki jelenleg, mint ahogy az én terveimben lennének.
Túl gyorsan fel lettek edzve a főskilljei, a fizuja az egekben van, edzeni kiegeket neki már öngyilkos merényletnek számít.
Az ára a fizuja és a másodlagos képességek hiánya miatt a béka s..ge alatt van sajnos, nem tudom hogy miért így lett koordinálva az edzésterve. Nem mellesleg kofa-kárára, aki beleölt 4-5 szezon edzést, és semmi honorálásra nem számíthat az elvégzett kemény munkájáért. Nem mellesleg pedig ellehetetleníti ez a jelenség a felzárkózásunkat az erősebb válogatottakéhoz.
Ha valami, akkor ez veszi el az itthoni tulajokat a centerneveléstől.

Ő a mintapéldája a jelenlegi edzésrendszerünk hiányosságának. Ha eredményeket akarunk elérni, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell

Plotár Krisztián neve már elhangzott itt korábban (208962.48). Mellette Keindl Konrád emelendő ki (15010158). Előbbivel Maiita végez szezonok óta nagyon jó munkát, utóbbi esetében nem kis egyeztetési huzavona után sikerült az alapskillek edzését kiharcolni. Kiegekből már jól áll, kivéve sajnos a kinti védekezést, de abból nagyon gyatra volt, borzasztó sokáig tartott volna felhozni, és kárára lett volna minden másnak. Ettől függetlenül jó lesz. Csankó a keretben van, régebben bedobó poszton került számbavételre, a tulajjal való egyeztetéseket követően egyre inkább bevethető csatárként is. Csiszár is jó erre a célra. Utóbbi kettő a jelen, előbbi kettő a jövő. Ott van még Pintácsi Balázs is (13577487) az ő tulajdonosával folyamatosan tárgyalásban állok. Az elmúlt 4-5 szezonban nagyon ritka volt a multizható magasember draft, nem volt várható, hogy 3-4 játékoson kívül sokkal többen lesznek ilyenek. Őket viszont megbecsültük. Alapskillben erősek is vannak, náluk még lehet azzal kísérletezni, hogy felhozzuk mondjuk a passzolást.

Ferlinget szándékosan nem emeltem ki, pedig tehettem volna. Kofa szezonokon át remek munkát végzett vele. Személy szerint nagyon fel vagyok háborodva azon, hogy őket kettejüket te kudarcnak tatod, alappillérei voltak a vigaszágit nyert U21 válogatottnak. Tájékozódj előbb, mielőtt lehúzod az edzésmunkát és a játékosokat. Nem azért alacsonyak a kiegjeik, mert bárki szánt szándékkal tönkretette volna őket, hanem azért, mert azok eleve alacsonyak voltak. Rengeteg kieg edzést kaptak. Kofának is jeleztem, hogy az ő szerepük az NT-re meglehetősen kérdéses lehet, mert mindketten túl sokat faultolnak alapból. NT-nél ez elég veszélyes, keveset tudnak a pályán tölteni. Ettől függetlenül csereként szóba jöhetnek. Ezért nem is került kiemelésre. Kérlek, tájékozódj, mielőtt bírálod az edzésrendszert vagy a módszereket. Az adatok nyilvánosak a játékosok lapjain.

Más...

Egyszer már jeleztem azt, hogy úgy szerepel a kapitányi programodban a nevem, hogy velem nem egyeztettél előre. Próbáltam érzékeltetni, hogy ezt etikátlannak tartom, mint ahogy én sem teszem előzetes egyeztetés nélkül azt, hogy aktív játékosok nevével kampányoljak úgy, hogy velük azt előre nem beszéltem meg. Ezúton szeretnélek megkérni arra, hogy töröld ki onnan a kampány végéig, ha ez belátható időn belül nem történik meg, akkor GM-nek vagy MOD-nak fogom jelezni, mert szerintem sérti a választás tisztaságát az, hogy ott szerepel a volt kapitány neve olyan utalással, hogy a későbbiekben segítőnek akarod felkérni. Ezt sokan félreérthetik.

This Post:
00
208962.84 in reply to 208962.72
Date: 2/9/2012 7:07:36 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
egy LA néha benézhetne ide.

Néha benézek,de mivel egy hétre bezártuk a sulit,így nem dolgozom-ergo nincs időm fordítani sem,mivel a gyerekkel játszom naphosszat,hála az égnek:)

This Post:
00
208962.85 in reply to 208962.73
Date: 2/9/2012 7:10:29 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Jó kis multis irányítónk is lesz, ha a BB szelleme is úgy akarja, már elkezdtük nyomatni, most 22 éves, természetesen alapskill lemaradó, de jön még borúra derü...

UI: hosszú Ű? (majd Péter kijavít). :-)))

Persze hogy derŰ-de nem javítom,nem vagyok én grammarnáci!

Jó,néha egy kicsit.

Nagyon?

Áááá,hagyjuk...

This Post:
00
208962.86 in reply to 208962.83
Date: 2/9/2012 7:11:48 AM
Overall Posts Rated:
350350
+1
Nem értem miért kéne bírálni a jelenlegi rendszerünket ha azzal komoly sikert könyveltünk el?
Ha beérik abból az u21-es csapatból Plotár, Radnai, Gedó vagy ha meghívást kapnak netán Ferlingék, akkor csoda erős NT csapatunk lehet mindenféle reform nélkül is!
Vannak szelektált embereink, most is lesznek jó páran NT felé terelt és u21 alapskillesek. (A részleteket megtalálod a higher levelben. Egyeztetni kéne kit merre tereljünk!)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/9/2012 7:13:57 AM

This Post:
00
208962.87 in reply to 208962.80
Date: 2/9/2012 7:19:39 AM
Overall Posts Rated:
2323
Ok, este nekiállok......Sajna órám van 14től 20 ig, de amint visszaértem nekiállok.

This Post:
00
208962.88 in reply to 208962.82
Date: 2/9/2012 7:20:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
Our country find managers who want to retire and sell their teams, but they was willing to take high-wage players for a while. Israel, Turkey, Chile let their "monsters" retire when they were in shape. There are a lot of options, but it seems that all of this is new for you. You're just repeating yourself and protect your position - It is very easy to say that. Big words again and no meaning. You don't know anything, you're from another country.

We also have those teams and use them for youth development. We are a step forward than what you say. I still think that the reason why you are here is to analyze the present and the past and without having any ideas about the future. We are amiming to have a better team in the future, in the long term, short term solutions are not for us.

PS: I am still looking for your program.

Hello, Hungary!

I'm Rip City Blazers manager tim, alias Mighty™ Mouse. I'm from Estonia and I've played this game since season 7. Season 12-13 I was the Estonian U21 national team head coach and also Eesti NT tactical coach many seasons.
You have Great team and I'm sure I can give You a lot of tactical and big game experience to lead Your National Team back on top.

Thank you!

Is that all you want to say? You are more experienced that anyone else here? Any ideas about our future?

Last edited by kaygee at 2/9/2012 7:20:40 AM

This Post:
00
208962.89 in reply to 208962.87
Date: 2/9/2012 7:37:49 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ok, este nekiállok......Sajna órám van 14től 20 ig, de amint visszaértem nekiállok.

PM-be is jöhet akár, nem kell ide.

Advertisement