BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Οι ΒΒήδες μίλησαν

Οι ΒΒήδες μίλησαν

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211095.80 in reply to 211095.79
Date: 2/21/2012 10:18:28 AM
Overall Posts Rated:
150150
αυτό το ματς το έχασα στην παράταση...(39540424)
πιστεύω ότι αν δεν είχα παίξει 2-3 θα το είχα χάσει πιο πριν....
οι άμυνες μου μέσα σε αυτό ήταν 12-11-11 και οι τάπες 8-8-7..

Last edited by GIANNIS.K. at 2/21/2012 10:19:18 AM

From: fd97
This Post:
00
211095.81 in reply to 211095.80
Date: 2/21/2012 12:24:36 PM
Overall Posts Rated:
6262
Λοιπον καλησπερα και απο εμενα..διαβασα με προσοχη τις ερωτησεις και τις απαντησεις των ΒΒδων!Σε αυτο με την αγορα της σεζον εχω να πω κατι..

Ωραια διαφωνειτε ολοι και φυσικα απαραδεκτη η σταση των ΒΒδων..διαφωνω και εγω...!Οποιος το εκανε πρωτος ηταν αρκετα εξυπνος γιατι ειχε βαλει ενα καλο σχεδιο στο μυαλο του..καποια στιγμη το εβαλε και αλλος το εκανε, πετυχε..εγινε 1,2,3 φορες!Και ωραια εγινε αλλα ετσι τωρα το εχουν μαθει ολοι και ανετα ο Matsas π.χ. μπορει τωρα να μαζευει λεφτα και του χρονου να παρει το Β3..Αλλα δεν ειναι ωραιο να γινεται συνεχεια..εκει διαφωνω με τους ΒΒδες!Γιατι σαν σκεψη ωραια και εγινε,αλλα αν καθε χρονο γινεται το ιδιο τοτε παει.Για να τελειωσω με αυτο, ας το αφησουν ετσι αλλα αυτο δεν ειναι δικαιο και καποια στιγμη θα σπασει γιατι καποιος αλλος θα σκεφτει κατι αλλο!Και τωρα αν καποιος μαζεψει για 2-3 σεζον λεφτα και εχει ροστερ με τους πιο ακριβους παιχτες καλα θα κανει;Τοτε να κατσω 10 σεζον να βγαλω 50 μυρια και να παρω 10 παιχτακια απο 500κ μισθο ο ενας και να παιξω!Ετοιμα κιολας χωρις να εχω δουλεψει με προπονηση κλπ.

Τα λεφτα κανουν τις ομαδες δυστυχως, οσο και αν δεν ειναι σωστο αυτο!

Για να παω σε αλλο θεμα, διοτι το παραπανω εχει ξανασυζητηθει.Καποιος τροπος υπαρχει που σπαει αυτο με τους μισθους παντως...ΑΜΥΝΑ!
Λοιπον το θεμα με τους φορους...αν θελουν να κανουν πιο ρεαλιστικο το παιχνιδι, τοτε να κανουν και κατι πιο ενδιαφερον.Δεν μπορει ο πεμπτος να πηγαινει στην σεζον για να τελειωσει χαλαρα 5ος και να ξεκουραστει!Ας υπαρξει ανταγωνιστικοτητα στα πλέι-οφς με περισσοτερα ματς!Αλλα θα βαρεθουν οι πεμπτοι!Φυσικα και θα βαρεθουν αφου οι 4 απο πανω τους θα εχουν σουπερ-μισθους.Στο ΝΒΑ κατω απο την ογδοη θεση τι κανουν μεχρι το τελος των πλέι-οφς;Δεν λεω να το αυξησουν γιατι θα μεγαλωσει και η διαρκεια της καθε σεζον, αλλα ας υπαρξει μεγαλυτερη ανταγωνιστικοτητα!Πως;Βαλτε κατι με φορους, κατι με σαλαρι καπ, παρτε παραδειγμα απο ΝΒΑ!Γιατι αμερικανικο παιχνιδι ειναι κιολας!Ετσι ο ανταγωνισμος πιο μεγαλος και μετα πειτε μου για δικαιη σεζον, οχι μονο στο Β3!

Τελος αυτα ηθελα να πω,αν και λιγο κουραστικος!

This Post:
00
211095.87 in reply to 211095.82
Date: 2/21/2012 4:00:08 PM
Overall Posts Rated:
150150
@ GIANNIS K.

με καλή τάπα(γύρω στο 10) και άμυνες γύρω στο 15 μπορείς να κάνεις άμυνα σε σχεδόν οποιοδηποτε κοίτα μέσα...

μπορω να σου δωσω απειρα παραδειγματα πως εχω βιασει παικτες με 16 εσωτερικη και 10 ταπα , ενω εγω ειχα παικτη με μολις 15 εσωτερικο σουτ με κοιτα μεσα

δηλαδή έπαιζες με ομάδα που είχε 3 παίχτες με 10 τάπα και 16 άμυνα, σου έπαιζε 2-3 και παρόλα αυτά έκανες πάρτυ με 15άρη επιθετικό;;;για δείξε μου ένα παράδειγμα..

Advertisement