σειρά μου να απαντήσω καθυστερημένα!
χαχαχα
το πρωτάθλημά μας έχει πολύ δρόμο ακόμα. δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε στο ελάχιστο το ποιος θα έχει έδρα στα πλέι-οφ και ποιος όχι. και όπως πάει η δουλειά, τις τελευταίες αγωνιστικές θα προκύψουν διλλήματα μεταξύ ενθουσιασμού και έδρας. δίνω βαρύτητα στην έδρα γιατί σου κάνει πολύ ευκολότερη τη ζωή αναμφίβολα. έπειτα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι αγορές θα γίνουν προς το τέλος και συνήθως όλες και κάποιες γίνονται.
στο σήμερα τώρα, ένα μπράβο στον όμιλό μας που στις καλύτερες 64 ομαδες του κυπέλλου έχουμε 5 !!!
βέβαια τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα πολύ.
εσύ με τον Αλέξανδρο από την Α1, πρωταθλητή Ελλάδος για πολλές χρονιές σερί και μάλιστα εκτός έδρας.
εγώ επίσης εκτός έδρας με ομάδα Α2.
ο Ρετρό παίζει με τον εμπειρότατο Βαγγέλη Κρεπαλεών μόνιμο μέλος των τιμ των εθνικών ομάδων τις τελευταίες σεζόν, που πέρσι έπαιζε Α1.
η Πέλλα επίσης με ομάδα Α2, και μάλιστα από τον ίδιο όμιλο με την ομάδα που παίζω εγώ.
μόνο ο ΚΤΠ είναι φαβορί για πρόκριση στους 32 του κυπέλλου και μάλλον δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος όταν πριν κάνα δυο εβδομάδες είχε κατεβάσει 3 παίκτες απέναντι σε μποτάκι και νίκησε με λάκυ φανς μέσα!
μακάρι να κάνουμε καμιά εκπληξούλα και να περάσουμε μερικοί από εμάς στον επόμενο γύρο.
ο μόνος που δεν τα κατάφερε χθες ήταν ο ΤΙΠ ο οποίος όμως δεν άντεξε 2 ματς σερί με ομαδάρες αντίπαλος στο κύπελλο.
στην αυριανή αγωνιστική τώρα.
Στέλιος - Σαβούρα
δυσκολάκι ματς εκτός έδρας και τηλεοπτικό. πιο άνετη η Σαβούρα που δεν παίζει κύπελλο. ξεχωρίζω τον πρώτο σκόρερ τον Κομουνιάν, ο οποίος σκοράρει ότι σύστημα κι αν επιλέξει ο κόουτς του. πονοκέφαλος αυτός ο παίκτης.
Ελευσίνα - Πέλλα
λογικά περιμένουμε Πέλλα εδώ, αλλά λόγω κυπέλλου, θα κατήσουμε μικρό καλάθι.
Μώλος - Βομβάυ
δεν περιμένω έκπληξη εδώ για 2 λόγους. έχει κύπελλο ο Δημήτρης μεν, αλλά με πολύ δύσκολο αντίπαλο που δεν ξέρω αν αξίζει να κρατήσει παίκτες στον πάγκο. αλλά και να το κάνει, έχει καλό βάθος και σε συνδυασμό με την έδρα, θα πάρει το ροζ φύλλο.
ΤΙΠ - Βόλος
το ματς της ημέρας σίγουρα. καίγονται για νίκη και οι δύο για να παραμείνουν ζεστά στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλό τους, έχουν καλές ομάδες, και δεν χωράνε προγνωστικά. ματσάρα.
Μπιρίμπα - Χάρντ
ωραίο ματσάκι κι αυτό. θα πάω με την έδρα και τον Χάρντ, αν και έχω σε εκτίμηση τους παίκτες του Μπρίμπα.
Ρετρό - Μετέωρα
ωραία αγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. ο Ρετρό είναι η πιο άτυχη ομάδα μέχρι τώρα κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι μαχητής και επέστρεψε στις νίκες πρόσφατα. ο Βασίλης πάλι ψάχνεται σαν χρήστης ιδιαίτερα. ωραίο ματς. χωρίς προγνωστικά εδώ.
ΚΤΠ -Μπάντ
πολύ σημαντικό ματς για τον ΚΤΠ που αν νικήσει, θα παραμείνει σε τροχιά 1ης θέσης ή έστω καλού πλασαρίσματος. ματς ροντέο το κόβω ετούτο όπου θα νικήσει μάλλον ο πιο τυχερός.