Stejně ti nevěříme, že to nečteš :-) Pěkný výčet historie klubu. Škoda s těmi potenciály, efekt mohl být ještě větší. Každopádně NT podržela ta fáze s veterány, kdy dnešní generace hlavně podkošáků teprve dorůstala.
Určitě by bylo prospěšné se s náma podělit, pokud z těch výzkumů jsou nějaké zajímavé hmatatelné závěry, aby v komunitě zůstaly s tebou či bez tebe ... a stejně si myslím, že to bude s tebou :-)
Jinak o hráčích za 5 milionů NT už dávno není. Stačí se podívat, kam to dotáhl wamba, jak s týmem, tak s tréninkem pro NT a to začínal 25.7.2010, takže o více než rok a půl po tobě. Koupil 19 letého Krcmu ve své 6. sezoně, o 3 sezony později koupil 22 letého Kocourka a dneska jsou kluci pevnou součástí NT a ještě k nim přibral a dotrénoval Rázla. Což není nic proti tobě, jen jsem chtěl ukázat, že i později začínající týmy si najdou cestu, když se chce.
Já si osobně vážím veškerého trénování pro NT, ať už někdo ty hráče draftuje nebo po draftu koupí a dlouhé sezony trénuje nebo koupí hráče v různém stádiu roztrénovanosti, což může být často o to těžší, pokud třeba neefektivním tréninkem nebo jeho výpadkem na nějakou dobu nabral zbytečnou ztrátu. Navíc často býval problém vůbec najít zájemce o koupi hráče, zvlášť když prodej přišel nečekaně a neohlášeně, takže za každý ochotný tým jsem rád. A stejně tak si vážím týmů, které jsou ochotny dotrénovat tolik potřebné týmové tréninky. S tím jsem kdysi vlastně začínal asi jako první, takže jsem to jen uvítal, když se objevili další manažeři třeba Maxson, potom wamba a já zase nějakou dobu mohl trénovat klasické tréninky.