интересно, а как теперь те игроки что перебрались в европу/китай?..
"я дуже сильно хочу вибачитися перед усіма менеджерами, за те що підвів молодіжну збірну... бажаю удачі тоду барклі. Скинеш арміну свій емейл я тобі відправлю всі файли що я маю. А сам я буду я тут через місяц часу(може ). Життя без ББ афігєнне )))) Віддихну чуток і знову в бій ))) я про себе дам знати коли появлюся офіційно а на матчі збірної буду заходити в чат як гість, так шо не ачкуйте ))) і ще одне - не зголошуйтеся на моє місце ЛА.... це місце прокляте:1ий в бан пішов Кіт(джофар)2ий я3ій - ти(майбутній ЛА)!!!! ХД
кампот просив дещо передати:"я дуже сильно хочу вибачитися перед усіма менеджерами, за те що підвів молодіжну збірну... бажаю удачі тоду барклі. Скинеш арміну свій емейл я тобі відправлю всі файли що я маю. А сам я буду я тут через місяц часу(може ). Життя без ББ афігєнне )))) Віддихну чуток і знову в бій ))) я про себе дам знати коли появлюся офіційно а на матчі збірної буду заходити в чат як гість, так шо не ачкуйте ))) і ще одне - не зголошуйтеся на моє місце ЛА.... це місце прокляте:1ий в бан пішов Кіт(джофар)2ий я3ій - ти(майбутній ЛА)!!!! ХД