BuzzerBeater Forums

Poland - III.2 > Sezon 10

Sezon 10

Set priority
Show messages by
From: spiggy

This Post:
00
109966.8 in reply to 109966.7
Date: 9/9/2009 6:39:19 AM
Overall Posts Rated:
00
A mi się tutaj podoba i mam nadzieję zostać na przyszły sezon jeszcze. A jakby udało mi się zająć miejsce w pierwszej czwórce to już całkiem zadowolony będę :D

Powodzenia wszystkim :)

m4ti, Ty masz naprawdę spore szanse wygrać ten sezon.

From: m4ti_

This Post:
00
109966.9 in reply to 109966.8
Date: 9/9/2009 6:41:21 AM
Overall Posts Rated:
2121
obawiam się Twojej ekipy;p bo z tego co widzę to ciągle się rozwijasz do tego inni też nie śpią, ponad to fajnego gracza wyciągnąłeś z draftu, mam nadzieje ze go będziesz trenował.

Będę chciał też powalczyć bardziej w PP, dojść przynajmniej tam gdzie w zeszłym sezonie a nawet i dalej wiec liga pewnie troszkę ucierpi ale nie znacznie;]

This Post:
00
109966.10 in reply to 109966.6
Date: 9/9/2009 8:53:48 AM
Overall Posts Rated:
00
Witam wszystkich. Widzę , że awansowałem do naprawdę mocnej ligi .
Zapowiada się walka o utrzymanie, być może coś mi się uda ugrać więcej liczę na kilka niespodzianek i dobrą zabawę.
Gram dopiero 3 sezon więc doświadczenie, które nabiorę w tym sezonie przyda się w awansie do II ligi ale dopiero w następnym (11) sezonie !!!

This Post:
00
109966.11 in reply to 109966.10
Date: 9/9/2009 10:15:13 AM
Overall Posts Rated:
2121
uf już się bałem, że chcesz w tym sezonie awansowac...;p

This Post:
00
109966.12 in reply to 109966.11
Date: 9/9/2009 10:33:30 AM
Overall Posts Rated:
00
spoko luz ;p, ale to sezon ostatniej szansy wieć wykorzystaj to ;)

This Post:
00
109966.13 in reply to 109966.12
Date: 9/9/2009 11:57:49 AM
Overall Posts Rated:
00
No dobra, to dla mnie awans za 2 sezony ;) Ale ten draft był jakiś mega słaby, oprócz jednej drużyny z naszej ligi nikt inny nic ciekawego nie zgarnał..;/

This Post:
00
109966.14 in reply to 109966.13
Date: 9/9/2009 12:07:50 PM
Overall Posts Rated:
00
no to ustaliliśmy kwestie awansu:) super!!! a co do draftu to u mnie też słabi gracze no może 1 średni ;(

This Post:
00
109966.15 in reply to 109966.12
Date: 9/9/2009 3:51:15 PM
Overall Posts Rated:
2121
dzięki, postaram sie nie zawieść;]

This Post:
00
109966.16 in reply to 109966.2
Date: 9/9/2009 4:13:36 PM
Overall Posts Rated:
00
Witam wszystkich, po dosyć nieoczekiwanym awansie do III ligi i kompletnym nieprzygotowaniu mojej drużyny do gry na tym poziomie, liczę tylko na utrzymanie się w lidze i walkę z beniaminkami ligi (oczywiście poza spadkowiczem z II ligi :-P), ale wszystko wyjdzie w praniu.

Obecnie zastanawiam się nad wzmocnieniami, na pewno kupię jakiegoś przyzwoitego SF na zmiennika, bo draft był dosyć słaby i się takiego nie udało wyciągnąć.

PS Ktoś wie jak i na podstawie czego wylicza się ranking krajowy i światowy ?

Last edited by Red Shoehart at 9/9/2009 4:25:55 PM

This Post:
00
109966.17 in reply to 109966.16
Date: 9/12/2009 7:32:24 AM
Overall Posts Rated:
00
Moje małe pierwsze spostrzeżenia(pewnie po pierwszej kolejce okarzą się zupełnie chybione ;P)

Basket Przemyśl
W zeszłym roku ja byłem beniaminkiem i ze znacznie słabszym składem się utrzymałem więc i Przemyśl nie powinien mieć kłopotów. Ma fajnie zbilansowanych zawodników, może grać z obwodu i spod kosza, dlatego będzie się przeciw nim ciężko grać. Już na pierwszy rzut oka widać że w drużynie jest „zaciąg łotewski” zobaczymy jak zawodnicy ze wschodu sobie poradzą w Polskiej III lidze ;)
Ciekawi zawodnicy: Fridrihsons oraz Ulduz
Bestpoint Gdynia
Nie ukrywam że nie lubie z nimi grać bo zawsze jakiś ich zawodnik gra przeciwko mnie mecz życia ;p Jednak ukryć też nie da się że ich mocniejszą stroną jest obwód choć mają bardzo dobrego centra – Ataide który mógłby chyba być lepiej wykorzystywany.
Ciekawi zawodnicy: Ataide i Zarkiewicz
Crazy Tramps
Moja druzyna wiec mógłbym mowic o niej bez konca ;) Jestem jedną z drużyn które bardziej stawiają na wysokich, stąd przewaznie gram LI jednak nieraz decyduje się na cos zaskakującego.Stawiam zarówno na swoich wychowanków jak i na zagranicznych wyjadaczy. Chyba najbardziej nieobliczalna druzyna w tej konferencji ;P
Ciekawi zawodnicy: Gołembiewski oraz Frisch
Dudies
Przykład tego że wystarczy mieć 2-óch wybitnych zawodników aby być czołową drużyną ligi, ale nigdy nie osiągnąć finału. Gdyby ta drużyna miała choć jednego podkoszowego takiej klasy jak Botic czy Nabzdyk są obwodowymi to byłaby faworytem nr. 1 tej ligi. Nie trzeba chyba mówić ze ta druzyna w ataku gra głownie z obwodu.
Ciekawi zawodnicy: Botic oraz Nabzdyk
Goodfellows
Najwieksza niespodzianka poprzedniego sezonu. Mająca niesamowitego lidera w osobie Radosława Tula potrafiła wiele meczy wygrać. A teraz dołączył do nich Historyczny zawodnik który razem z Tulem może stworzyć duet SUPERRADKÓW i już niedługo tworzyć historię tej ligi.Gra po przyjściu Zabawy będzie znacznie bardziej urozmaicona i każda drużyna w lidze będzie miała problemy w meczach z nimi
Kings of Magic
Niekwestionowany faworyt konferencji. Aż 8 zawodników zarabia ponad 10.000 dolców. Główna siła drużyny tkwi pod koszem, jednak na obwodzie również są groźni. Królowie mają pecha gdyż już 3 razy byli w finale i zawsze przegrywali. Czy tym razem będzie podobnie? Tego nie wiadomo, ale jeśli chcą wygrać to powinni kupić jakąś obwodową strzelbe gdyż w finale atak z trumny na silnego rywala może znowu nie wystarczyć.
Ciekawi zawodnicy: Moczko, Seletis, Szymanowski
T-Rex Squad
Na pierwszy rzut oka najsłabsza drużyna w konferencji. Ale jeśli się lepiej przyjrzymy to ujrzymy w nich wielki potencjał i młody wiek, więc już w tym sezonie mogą niejednego figla sprawić i zając miejsce 5-6 a wtedy o utrzymanie będzie nietrudno. A już w następnym sezonie będą bardzo groźni. Myśle że niedługo również poważnie się wzmocnią.
Ciekawi zawodnicy: Rząp oraz Sladewski
ZBIM Rockets
Wyrównana ekipa która powalczy z całą pewnością o pierwszą czwórke, a może nawet i finał konferencji.Ich największym problemem jest Julian Wódka który namawia innych do picia alkoholu przed meczami i wtedy forma drużyny jest nienajlepsza. Julian jednak obiecuje że już nie będzie rozpijał młodszych kolegów więc Rakiety będą groźne.
Ciekawi zawodnicy:Nieradzik oraz Szkurlat

This Post:
00
109966.18 in reply to 109966.17
Date: 9/12/2009 8:32:43 AM
Overall Posts Rated:
2121
Fajnie napisane:)
Od siebie dodam, że w finale 2 razy grałem Run and Gun wiec wiedziałem ze LI nie wystarczy:) ale run z każdym treningiem jest mocniejszy wiec obwodowych nie musze kupwać;] sami się stworzą

Advertisement