BuzzerBeater Forums

BB Israel > גביע עונה 11 רבע הגמר

גביע עונה 11 רבע הגמר

Set priority
Show messages by
From: Arbelon

This Post:
00
131249.8 in reply to 131249.7
Date: 2/14/2010 4:59:15 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני גם. המוח שלי רץ עם כל מיני תהליכי קנייה ומכירה שונים. קניתי את הרכש הגדול ביותר של הקבוצה בכל שנותיה - עדי אוחנה הגדול של יוני (עצוב מאוד מאוד שהוא עוזב, ומסתבר שהקבוצה שלו הייתה שווה 26 מיליון פלוס מינוס). היום קרה לי הדבר הכי מצחיק ומעצבן שקרה לי עד כה. יש לי איזה שוטינג שכמעט שתי עונות בקבוצה שזה המון לשחקן רכש. בגילאים מתקדמים אימנתי אותו ומאוד רציתי להחליף אותו ברווח גדול אבל הוא לא נמכר, העליתי אותו למכירה במחיר מופקע וידעתי שאין סיכוי ואז פתאום החלטתי שהוא יישאר בקבוצה לעד ויהיה שוטינג מחליף והכל יופי טופי ופתאום מה קרה? נמכר בשני מיליון. איזה אידיוט שלא מבין מהמשחק קנה אותו... מה אני עושה עכשיו??? אין לי שוטינג!!

This Post:
00
131249.9 in reply to 131249.8
Date: 2/14/2010 1:49:24 PM
Overall Posts Rated:
114114
לניר אני מסכים איתך שיש כמה בק-קורטים מאיימים מאוד בישראל אבל אם מתייחסים לפ"ג-ש"ג חמישיה אז עידו מוביל עם גורביץ וטסוקאניס על כל קבוצה בישראל בקלות ואני חושב שאח"כ באים כמה צמדים ברמה דומה ואני אישית פשוט אוהב את פאורה ופורסל בגלל הגיוון שלהם שגם גורם שהמשכורות שלהם קצת משקרות ביחס לרמה שלהם- פאורה למשל מקבל חצי מגורביץ' ולדעתי הוא ברמתו. אבל אין ספק שאם ארתור היה מעלה את גאגליאס לפני בן יוסף בפ"ג ולא בס"פ אז יחד עם בוזו זה בק-קורט יותר טוב משלך. לגבי יניב אני אוהב את כל הקבוצה שלו אבל מתרשם בעיקר ממשחק הפנים שלו.
ארבל- זה רק אני או שזה נשמע כמו 'אוי אוי אוי.. קנו שחקן ממני במחיר מופקע'.. ???חחח
פשוט תקנה אחד חדש וטוב בהרבה עם הכסף הזה, שאלו יהיו הצרות שלך..

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
131249.10 in reply to 131249.9
Date: 2/14/2010 2:16:50 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
מה שנכון נכון. שאלו יהיו הצרות שלי.