Ονομάζομαι Δημήτρης, και το όνομα που χρησιμοποιώ στο παιχνίδι είναι Pikaso.
Είμαι 32, ζω μόνιμα στο Λονδίνο (πλέον) και είμαι στο παιχνίδι 5 σεζόν τώρα και γουστάρω το παιχνίδι,κύριος την δημιουργία μιας πιο active ελληνικής κοινότητας
Τι εννοώ με αυτό; Το forum, την επικοινωνία, την παρέα, το να περνάμε καλά. Είναι παιχνίδι άλλωστε, σκοπός είναι η χαλάρωση, η πώρωση, η διασκέδαση και όχι οι καυγάδες και οι τσακωμοί.
Μέσω του παιχνιδιού γνωρίστηκα με παρα πολλά παιδιά, και με αρκετά από αυτά θεωρώ τον εαυτό μου φίλο, μοιράζουμε απόψεις, κάνουμε χαβαλέ, πειραζόμαστε και κύριος ξαναλέω γουστάρουμε να είμαστε στο παιχνίδι.
Ένα από τα παιδιά που γνώρισα είναι και ο Καβαλα44 ο προηγούμενος προπονητής τις Εθνικής, και έχοντας συχνή επικοινωνία με τον Γιάννη, έμαθα τι χρειάζεται η μικρή εθνική.
Και εξηγώ.
Under21
Η μικρή εθνική έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη παιχτών για την μεγάλη εθνική, οποτε πρώτος στόχος δεν είναι οι νίκες αλλα οι δημιουργία super παιχτών ώστε να μπορούν να πάνε στην μεγάλη εθνική μόλις είναι έτοιμοι. Παράλληλα, θεωρώ πολύ σημαντικό πως αυτοί οι παίχτες να είναι τόσο καλοί, ώστε να βοηθάνε τις δικες τους ομάδες. Τι να το κάνει άλλωστε ένας χρηστης ένα παιχταρά αν δεν κερδίζει η ομάδα του.
Οποτε αρχικός στόχος για την U21 εθνική είναι η δημιουργία παιχτών που θα μπορούν να πάνε μεγάλη εθνική αλλα να είναι αστερια στην ομάδα τους ώστε να κερδίζουν οι χρηστες που τους προπονούν
Ο Καβαλα44 που υποσχέθηκε να είναι διπλα μου και το team που έχει είδη φτιάξει στην εθνική ομάδα, μένει αυτούσιο ως έχει, μιας και έχει κάνει τρομερή δουλειά είδη σε όλα τα επίπεδα. Και στο οργανωτικό αλλα και στο αγωνιστικό. Η δουλειά στην εθνική θα συνεχίζει να χωρίζεται σε 2 μέρη
Οργανωτικό
Αυτό το κομμάτι είναι το πιο δύσκολο, μιας και αναφέρεται στην δημιουργία και ανάπτυξη παιχτών, την συχνή επικοινωνία με τους χρηστες και κύριος συνεχές τρέξιμο και πολύ χρόνο ώστε να είμαστε οργανωμένοι και να δυναμώσουμε παίχτες όπως επίσης να βρούμε καινούρια ταλέντα και να "πείσουμε" τους χρηστες τους να τα αξιοποιήσουν, για το συμφέρον τις δικης τους ομάδας αλλα και τις εθνικής.
Αγωνιστικό
Αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με τους άγώνες τις εθνικής, και το ποσο καλοί και δυνατοί θα εμφανιστούμε. Εδώ χρειάζονται οι τεχνικές γνώσεις του καλού προπονητή και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει είδη ομάδα που ασχολείται με scouting, αλλα το πιο σημαντικό ξέρω πως έχω διπλα μου μια ομάδα από 5 άτομα που έχουν τις γνώσεις και περισσότερες σεζόν από μένα στο παιχνίδι, ώστε να στηριχτώ και σε αυτούς για τους άγονες τις ομάδας.
Το άλλο κομμάτι...
Εδώ μιλάμε πλέον για εσάς. Η εθνική σίγουρα είναι υπόθεση όλον και απλά οποιος κερδίσει τις εκλογές είναι αυτός που είναι μπροστά, που παίρνει αποφάσεις και που κρίνεται. Αλλα το πιο σημαντικό είναι η μικρή εθνική να δώσει την δυνατότητα σε όλους να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να επικοινωνήσουν, να μάθουν, να φτιάξουν ακόμα καλύτερη ομάδα μέσο αξιοποίησης ταλέντων και σωστής προπόνησης, ώστε να δυναμώσουν και αυτοί και να κερδίσουν.
Δεν θα ζητήσω ποτε και από κανέναν, να θυσιάσει την ομάδα του, ώστε να φτιάξει έναν παίχτη για την Εθνική. Ποιος ο λόγος; Πρωταρχικός σκοπός του κάθε παίχτη είναι η δικη του ομάδα,και αυτό θα είναι στο μυαλό μου όταν μιλάμε και προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν παίχτη, να γίνει καλύτερος ώστε να βοηθήσει πρώτα την ομάδα του και έπειτα την εθνική.
Είμαι logged in στο παιχνίδι κάθε μέρα, οποτε έχω χρόνο να ασχοληθώ, και να τρέχω, έχω όρεξη για σκληρή δουλειά και είμαι έτοιμος να ακούσω απόψεις και άλλες γνώμες ώστε να πετύχουμε.
Δεν ζητάω υπομονή και ούτε ζητάω να με κρίνετε την δεύτερη σεζόν, μιας και έχω γνώση τις ευθύνης που θέλω να αναλάβω, ξέρω τι πρέπει να κάνω, με ποιον τρόπο να το πετύχουμε και πως να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εθνική μας αλλα και για τις ομάδες μας. Ας προχωρήσουμε μαζί να φτιάξουμε μια δυνατή U21 ομάδα, να έχουμε μεγαλύτερη επικοινωνία και να συνεχίσουμε να περνάμε καλά και να κάνουμε την εθνική μας κομμάτι όλων μας.
Aris kai den eimai kala