Da, jesam. Moracu da Vas razocaram - rezultati su bili negativni.
S druge strane, moji komentari nisu ni zajedljivi, niti ponizavajuci. Ako Vam smetaju jednostavno ih zaobidjite prilikom iscitavanja postova na forumu. Jedino ako sam koga prozvao je Bosko Buha i to zato sto tip, gospodin, drug, ima smisla za zezanje (zao mi je sto nesam Sirogojno, tj. sto nisam imao cast da upoznam doticnog ili dohvatnog iz prozorista. In this time next year... ima bre s zenom da gledam predstavu ako dodjete o5 u nase malo misto) i pretpostavio sam da se nece naljutiti.
p.s. Ne bih da budem poresno shvacen, a da li biste Vi smeli da posetite istog ili razlicitog koji je pravi doktor specijalista za neurologiju i psihijatriju? (pitam cisto iz radoznalosti).
E sad, mozda bih mogao ponovo da ga posetim kao pacijent ili cek sad cu da ga pozovem na pice (svakodnevno se druzimo pa bi mi valjda, ako mi je pravi drug, vec rekao makar i zaobilazno da nisam u vinkli - jer kad je mogao za curu moze valjda i ovo da mi kaze). Uzgred, zajedno se divimo Ivanu Nastovicu i njegovim tumacenjima snova!
p.p.s. pesma "San" je ok (iako ne gotivim tu vrstu muzike)