ma, iskreno, meni je taj antić ogavniji od petrovića... antić je trenersko ime, jedini koji je u istoriji vodio barsu, real i atletiko, čovek koji je osvajao trofeje - a onda mi vređa inteligenciju sa raćom petrovićem i nemanjom tomićem... ako si navijač partizana, kao što sam ja, onda ti je jasno o kakvim se antitalentima radi - no je poenta u tome da im je menadžer isti čovek, jovica radonjić, sa svojom firmom footballg, koja je ugašena još pre 2 i po god, zbog blokiranog računa... a po čaršiji se priča da su antarin sin i jovica extra mega giga drugari... pa da ne pominjem obradovića i milijaša, koji su igrarli po direktivi saveza, zbog prodaje... zato mi je antić i ogavniji od pižona, jer kad čovek proda svoje znanje za sitne interese, koji je se kose sa poslom koji obavlja - to je odvratno... sa druge strane, pižon je glup, nije obrazovan, još jedan trener-kursista iz bata đorine trenerske škole... taj se ne razume i ne meša u svoj posao selektora i naravno da će osećati potrebu da savezu i menadžerima izađe u susret sa dirigovanim spiskovima reprezentativaca...
što kaže saša marković, sa utakmica na sp 1998... pred utakmicu sa holandijom, ulazi santrač u svlačionicu: "ljudi, šta da vam kažem...?", a na to piksi odgovara: "bar nam reci sastav tima"... samo što je tada mafija mogla da puni stomake, jer smo imali klase od fudbalera, pa je bio i neki uspeh... danas kad treba da se radi, da se fudbal oporavlja, ne može doći do uspeha kad se ceo fudbalski sistem svodi na pranje para