Res je plače nimajo tolikšnega pomena kot morda večina misli. Ampak, da plače rastejo/se spreminjajo s prestopi pa še nisem slišal.
Kar se konkurence v 2.ligi tiče, je povsem odvisno od tega v kateri izmed štirih možnih lig pristaneš. Jaz sem pristal v (za moje pojme) najtežji, kjer sem igral skupaj z bivšimi selektorji slo.rep tanuki,braco,..in tudi ostale ekipe so bile odlične. Sicer sem se boril za 4.mesto in s tem končnico. Nato pa za obstanek, kjer sem bil neuspešen,ampak v veliki večini je to krivo, da sem tisto sezono zelo malo redno igral in posledica tega je bila izpad. Ker v 2.ligi moraš biti res 120% osredotočen na igranje, kar pa meni v tisti sezoni ni uspelo:). Neke gromozanske razlike med 3 in 2.ligo pa niti ni : ). Se pa morda pozna potem, ko izpadeš nazaj v 3. kjer imaš precej boljši score kot v 2.ligi, npr jaz sem se vrtel okoli 50%, tu imam 13-1 razmerje : )
Kar pa se Ydrie tiče nevem. Vem, da ko sem še igral v tej 3.ligi (preden sem odšel v 2.ligo) je imel manjše št. igralcev in se je bolj ali manj boril za od 8 do 5.mesta..