BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > ΒΡΑΒΕΙΑ SEASON 15

ΒΡΑΒΕΙΑ SEASON 15

Set priority
Show messages by
This Post:
22
180414.8 in reply to 180414.5
Date: 4/17/2011 11:14:33 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Ευχαριστω για την τιμη και παραλαμβανω το αγαλματακι εκ μερους των Ταυρων της Κνωσσου! Ευχαριστω τον Συμια, τον Unforgiven και τον Κοσμα. ΔΕΝ ευχαριστω τον Κωστα που εχει καβαλησει το καλαμι...ξερει αυτος, διελυσε ολοκληρη ομαδα λογω...καβαλας!
Στα σχολια φυσικα το βραβειο παει στον Unforgiven και το σχολιο περι διαιτητων. Ουτε κρυμμενο το ειχε, ουτε με καποιο υπονοουμενο, οσοι δεν φορανε ΠΡΑΣΙΝΕΣ παρωπιδες το εντοπισαν χωρις προβλημα!

Στον Unforgiven θα πω οτι με μπερδεψε με την 9η βραβευση του!

9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας
A.Giesta,με κράτησε στην ζούγκλα.

Αυτος τελικα ειναι καλυτερος ή προτιμοτερα χειροτερος που σε κρατησε παρεα με τα ΟΡΝΙΑ?

:):):)

Χαιρετισμους σε ολους!

This Post:
00
180414.9 in reply to 180414.7
Date: 4/17/2011 12:56:45 PM
Overall Posts Rated:
5757
Μα πως να μου κανει εντυπωση οταν εχει βουηξει ολη κοινοτητα για τα εξωαγωνιστικα τερτιπια του προεδρου κ τις συννενοησεις του....το περιεργο θα ηταν να τον δουμε να παιζει σε καποιο ματς τιμια.....παντως κ αυτο θεωρειται μεσα στο παιχνιδι...αφου μπορει γτ να μν το εκμμεταλευτει...:P

From: thanos

This Post:
00
180414.10 in reply to 180414.4
Date: 4/17/2011 6:37:53 PM
Overall Posts Rated:
272272
επισης,τη σεζον 16 υποσχομαι να μην πω καλη κουβεντα για κανεναν απτους παιχτες του...

Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα Αντρικο....χαχαχα...Αστιευομαι. Τα δικα μου βραβεια παιδια μαλλον αυριο θα τα εχω. Πολυ ωραια ποστα απο ολους σας εχω να πω!!! :)

From: wud1976

This Post:
00
180414.11 in reply to 180414.10
Date: 4/17/2011 7:16:16 PM
Overall Posts Rated:
180180
Θανούλη δεν απάντησες γρήγορα και άρχισα να ανησυχώ... προσπαθήσαμε σήμερα, αλλά προσκυνήσαμε τον Μπέο... μην στενοχωριέσαι, δεν αξίζει να πρωταγωνιστεί μια ομάδα σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο ψηφίζεται ο Μπέος ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Εγώ θα γούσταρα ο Παναθηναϊκός, ο Αρης, η ΑΕΚ και όποιος άλλος έχει τα α...α να σηκωθεί να παρατήσει το τραγελαφικό ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τους υπόλοιπους: Παιδιά ο Κλαούντιο έχει πιάσει το νόημα... τις τρεις τελευταίες σεζόν έχω προωθήσει για διαιτητές, οπαδούς του Νικόλα που έχουν πιάσει όλα τα πόστα στον χώρο της διαιτησίας και η ομάδα παίρνει πάντα το 90%-10%. Το ότι είμαι πρώτος στα φάουλ είναι στάχτη στα μάτια, κανονικά θα έπρεπε να έχω 35 φάουλ σε κάθε παιχνίδι.

This Post:
00
180414.12 in reply to 180414.11
Date: 4/17/2011 7:23:31 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ημουν Ξανθη και γενικα στον δρομο ολη μερα. Μολις γυρισα απαντησα. Τωρα απλα προσπαθω να παρω τα πανω μου και δεν ειμαι να γραφω για τα βραβεια. Θα το κανω αυριο με πλουσιο ποστ!!! χεχε!!! Δεν προκειται να το παρατησει κανεις, αλλα ειναι αισχος να κανουν κουμαντο τυπαδες τυπου Μπεου που θα επρεπε να ειναι φυλακη με τα τοσα ματς που εχουν στησει. Την προηγουμενη Κυριακη κατι ηξερε οταν ειπε στο Χαριλαου "τι χαιρεστε, αφου 6οι θα βγειτε". Τεσπα. Ας μην σπαμμαρουμε το νημα μας εδω περα. Βραβεια και μονο βραβεια!!!! Και χαβαλες φυσικα!!!! :D

This Post:
00
180414.13 in reply to 180414.8
Date: 4/18/2011 2:49:02 AM
Overall Posts Rated:
5454
χαχαχαχ, έχεις απόλυτο δίκιο πρέπει να το αλλάξω

From: nik69

This Post:
33
180414.14 in reply to 180414.1
Date: 4/18/2011 8:41:57 AM
Overall Posts Rated:
9494
1) Καλύτερη ομάδα: SymTeam εννοείται!!!!!!!!!!!!
2) MVP:Alegra εννοείται επίσης.....
3) Καλύτερος προπονητής: Evzonas τριπλό εννοείται :))))
4) Χειρότερος προπονητής:nik69 -ποιος σοβραός προπονητής αλλάζει την ομάδα λίγο πριν τους τελικούς πουλώντας το αστέρι της ομάδας??? ποιος αντί να το παλέψει για πρόκριση..έριξε απλά λευκή πετσέτα?? moi...:(((
5) Ευχάριστη έκπληξη:SymTeam.....δεν την είχα για πρωταθλ'ητρια και χάρηκα
6) Δυσάρεστη έκπληξη οι 6-7 των ομίλων μας....θέλουν πολύ δουλειά ακόμα...
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι: 1ος τελικός
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum: κοσμας
9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας:Schottner
10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας:Panakis......και δεν βλέπω να φεύγει με τίποτα το κριάρι....

This Post:
22
180414.15 in reply to 180414.1
Date: 4/18/2011 10:08:07 AM
Overall Posts Rated:
272272
Να και τα δικα μου βραβεια παιδες. Κοσμα μπραβο που καθε χρονο προσθετεις και 1-2 νεες ερωτησεις-βραβεια και κανεις την διαδικασια πιο ενδιαφερουσα!!!

1) Καλύτερη ομάδα: Δεν μπορω να μην δωσω τον τιτλο στον πρωταθλητη μας. Ο Ανδρεας ειχε με διαφορα την πιο πληρη ομαδα του κοκκινου ομιλου και ηταν πανετοιμος με το ξεκινημα των playoff. Φοβερη 5αδα και ανεβηκε αξια!!! SymTeam λοιπον!!!

2) MVP: Giovanni Allegra!!! Ο γερολυκος με τα πεταχτα αυτακια εκανε τα παντα μεσα στο γηπεδο. Πραγματικος ηγετης της SymTeam. Τον αποκαλουν και "κομπιουτερ", ειναι το μυαλο της ομαδας. Πηρε την ομαδα απο το χερι και την οδηγησε στην ΙΙ. "Ειναι τρελος, ειναι τρελος ο Ιταλοοοςςς!!!!"

3) Καλύτερος προπονητής: Αυτο το βραβειο θα ηθελα να το μοιραστει ο Ανδρεας και ο Κοσμας. Ο πρωτος για τους παραπανω λογους, συν το οτι ειναι τεραστιο επιτευγμα να βγαινεις πρωταθλητης στην δευτερη χρονια σου στον ομιλο μας. Ο Κοσμας απο την αλλη καταφερε να βγει πρωτος στον πολυ πολυ δυσκολο μπλε ομιλο, δεν υπεπεσε σε λαθη στα playoff και εφτασε στον τελικο. Εκει οπου αν ηταν λιγο πιο τυχερος στον πρωτο τελικο, ισως να ειχαμε διαφορετικη εξελιξη. Το βραβειο παει και στους δυο!!!!

4) Χειρότερος προπονητής: Ο leonardo45 που δεν εκανε καλη διαχειριση υλικου και ενθουσιασμου κατα την διαρκεια της χρονιας. Στο τελος της χρονιας ηταν ατυχος με καποιους τραυματισμους με αποτελεσμα να μην μπορεσει να σωσει την παρτιδα, εστω και στο τελος. Ευχομαι αμεση επιστροφη στην ΙΙΙ. :)

5) Ευχάριστη έκπληξη: Ο Κλαουντιο με τους Legends, γιατι ανεβηκε στον δυσκολο ομιλο μας και στην δυσκολοτερη περιφερεια κι ομως σταθηκε επαξια και τερματισε ακριβως πισω απο τα θηρια. Του χρονου ισως τον δουμε να σπαει την φετινη κυριαρχια τους και να μπαινει σφηνα στην 4αδα. Θα ελεγα και τον Αρη Σαλονικα απο τους κοκκινους σαν ευχαριστη εκπληξη, αν ομως δεν επεφτε θυμα του Παναθηναϊκου στον ημιτελικο της περιφερειας.

6) Δυσάρεστη έκπληξη:Πρωτα βαζω τον revence που ενω ειχε δυνατο ροστερ μας αποχαιρεταει και ακολουθω εγω που για αλλη μια φορα δεν καταφερα να μπω playoff.

7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι: Χωρις αμφισβητηση ο πρωτος τελικος μεταξυ Κοσμα και Ανδρεα!!! Τρομερο ματς, αξιο του επιπεδου του ομιλου.

8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum: Για μενα ο Κοσμας εχει παρει σπιτι του αυτον τον τιτλο. Παρολα αυτα και τα υπολοιπα παιδια, τοσο του ομιλου οσο και οι 2 guest stars μας(3 απο του χρονου) ηταν καταπληκτικη και το αξιζουν κι αυτοι το βραβειο. Νομιζω οτι εχουμε απο τα καλυτερα φορουμ ομιλων.

9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας: Το αγαπημενο παιδι του προεδρου της ομαδας, της κερκιδας και ο αρχηγος μας. Αυτος που βρισκεται απο την πρωτη ημερα ιδρυσης μας στην ομαδα και ειναι ο μοναδικος παιχτης που εχει μπει στο Hall of Fame της. Δακης Κολλιοπουλος!!!! :)

10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας: Θα μπορουσα να πω 2-3 που δεν προσφεραν τα πολλα στην ομαδα, αλλα επαιξαν λιγο και ηταν αλλαγες βασικων παιχτων. Βεβαια απο τετοιους παιχτες δεν περιμενουμε και πολλα. Ισα ισα να γεμιζουν το ροστερ και να ξεκουραζουν τους βασικους. Για αυτο θα πω τον βασικο παιχτη μου που δεν απεδωσε τα αναμενομενα. Κι αυτος ειναι ο Σεντερ Rudy van Rossum που αποτελει ηδη παρελθον.

From: nik69

This Post:
00
180414.16 in reply to 180414.14
Date: 4/18/2011 10:13:54 AM
Overall Posts Rated:
9494

10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας:Panakis......και δεν βλέπω να φεύγει με τίποτα το κριάρι....

ΕΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ