Aportul jucatorilor domestici este direct proportional cu salariile lor care sunt cam mici.
am acum 4 jucatori romani, dintre care unul e la U21 si are salariu de 25k, iar al doilea sezonul viitor va face si el parte din U21, momentan avand 13k salariu...
am sa incerc sa ma concentrez pe achizitionarea unor jucatori romani pe viitor in ceea ce priveste tot ce tine de salarii > 50k, insa nu prea am gasit "jucatori completi" - imi place ca cei de exterior sa nu exceleze DOAR pe exterior, ci sa aiba si secondary skills decente sau chiar over average... cumpar doar cand vad ceva ce "bate la ochi", iar, dupa cum ziceam... romani n-am prea vazut. sunt curios ce se va intampla dupa meciul dintre Big 8 si Great 8...
acum, strategia prin care ma aflu acum in div III e formata din 2 mari plusuri care mi-au atras atentia:
1. obiectivul indeplinit, acela cum ca am reusit sa extrag trei jucatori buni din draft sezonul trecut, retrogradand.
2. bonusul de 500k pe care il voi primi pt revenirea in divizia II... astfel voi putea, cu ajutorul unei economii ceva mai solide, sa imi completez lotul astfel incat sa pot avea ceva pretentii in lupta pt accederea in RBBA.
ms de raspunsuri