εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ μεσα, δε γινοταν να πεσεις στην εκτιμηση που εγραψες για μπλε και κοκκινους....οπως και να εχει εννοειται οτι τον πρωτο ρολο για ανοδο τον εχεις εσυ, και μετα σεκιουρικον....οπως επισης πολυ σωστα ειπες ο βορεια αστερια,παραθεριζει και κανει ξεπλυμα βρωμικου χρηματος, μεχρι να αποφασισει να ανεβει....οπως και να εχει,με τον τροπο που το παει, καποια στιγμη θα βρεθει στα ταμεια του ενα ποσο πανω απο 10.000.000...τι να πω??υπομονη και επιμονη...εγω εχασα εναν αγωνα με τον ldm χωρις να εχω κατεβασει εντολες και ξενερωσα...χωρις αυτο να σημαινει οτι αν κατεβαζα, δε θα εχανα και παλι....οσον αφορα το δικο μας παιχνιδι στην αρχη, ισως ειχες βαλει πλωρη για "αλλου",ισως δεν περιμενες να παρεις το παιχνιδι,οποτε δεν το ?"χτυπησες" η ακομα χειροτερα με υποτιμησες...το τελευταιο το θεωρω βεβαια πλεον απιθανο...
το μονο που βλεπω σαν αλλαγη απο αυτα που εγραψες, ειναι ο Crew που αρχιζει απο ο,τι ειδα να δειχνει και αυτος τα δοντια του....οσο για εμας...εμεις οι τεσσερεις εχουμε ξεχωρισει απο τους υπολοιπους και εκτος απροοπτου με μια μικρη ισως ανακαταταξη, αυτη θα ειναι και η συσταση των playoffs...
αντε καλη συνεχεια....