Pytanie co dalej? Bo z tego co obserwuję to praca u podstaw od kilku sezonów dosyć mocno kuleje...
Ja w kadry się nie angażowałem wogóle i miałem zamiar to zmienic ale na samym starcie mi się przestało chcieć.Napisze jak ja to widzę zielony gracz BB.
-brak kontaktu z selekcjonerem Karimem,chciałem coś pomóc skończyło się na wymianie jednego meila i hej....
-brak modelowych wskazówek na forum jak powinien wygladac potencjalny gracz który ma zagrac w U-21 lub NT(są lub ja ich nie widze)...chodzi o przyblizone skille.
-brak jakichkolwiek informacji o trenerach czym rózni sie lvl 5 od lvl 6 i jakie róznice sa w treningach
-skauci piszą meile z automatu do wszystkich nie precyzując o jakiego gracza chodzi.Ja jestem zdania że powinno się do każdego podejść osobno.Wymaga to więcej czasu ale tak się powinno robić.
-bardziej doświadczeni gracze powinni również brać udział w dyskusji jak kadry powinny wyglądac na kolejne lata i ewentualnie dopomóc skautom którzy sa mniej obstukani w grze.
Bo ja tu zauważam że każdy trzymie wiedzę dla siebie...tyle ode mnie'' zielonego BB''....pozdrawiam