Ja jau Tu skaidri un gaiši pasaki, ka neatbalsti, tad nav man jēga Tevi pārliecināt!
Jā, jaunos es neesmu glābis, bet to pogu es nospiedīšu - vieta izlasē būs. Padodiet tik info (U21 darbiņš)!
Vairāk uzskatīju par lietderīgu pieskatīt tajā brīdī esošos spēlētājus, lai nenoiet no ceļa - tos pat nopērkot (Dunsks, Austriņš).
Tu jautā, ko Tevis aprakstītais džeks izdarīs pret 19; 19; 18? Es atbildu - 4.numura pozīcijā apspēlēs, pie balansētām un ārējām taktikām! Priekš apakšējām taktikām viņš īsti neder. Tur labs piemērs ir mūsu Drabiks!
Ar izolācijām tas stāsts ir komplicēts. It kā metienu skaits sadalās diezgan vienmērīgi, bet komanda kaut kā tausta, kur pretiniekiem vājāka aizsardzība - ārā, jeb apakšā. Tātad, arī nedaudz vairāk met attiecīgi 1.,2.un 3.numurs, jeb 4.,un 5.
Ja aizsardzības ir līdzīgas, tad vairāk velk uz "pacietīgā" pusi, bet arī ne tik ļoti izteikta metienu dominance kā "pacietīgajam". Gribās vairāk saprast, vai tie mūsu ārējie ar to IS būs vilcēji šai taktikai, vai nē!? Šobrīd izskatās, ka nē. Bet nu vēl nav tā bijis, ka tie ārējie ar IS vienlaicīgi būtu formā tad, kad varētu pamēģināt izolāciju, jo tie ir tikai daži spēlētāji šobrīd, bet kandidāti, kuriem tiek trenēts IS ir vairāki. Priekšrocības šobrīd nesaskatu - tāpēc maucam LI, LP.
Kaut kā dīvaini - postus neliek - slikti, postus liek - atkal slikti.
OK, būs trenēšanas pamācība atpakaļ titullapā! Un būs arī titullapā links uz NT diskusijām.
Varbūt vajag ielikt arī linku, kur klubam sastāvu uzlikt spēlei?:) Kaut kā neticu, ka nevar diskusijas atrast...
Nu nāc taču parādi kā tas jādara - es paiešu malā!
Jā arī es par Tevi balsoju pagājušajā sezonā, jo visiem taču ir zināms, ka Tu esi rūdīts un cienījams menedžeris.