BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263794.8 in reply to 263794.7
Date: 10/16/2014 2:44:32 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
vad ca au mai aparut 2 candidati. ii cunoaste cineva? sau au intrat asa ca sa fie?

This Post:
00
263794.9 in reply to 263794.8
Date: 10/16/2014 2:50:31 PM
Overall Posts Rated:
345345
Am remarcat si cu alte ocazii ca drumul spre forumuri mult mai complicat decat cel spre candidatura aiurea. Probabil asa e si in viata reala in politica

This Post:
00
263794.12 in reply to 263794.11
Date: 10/16/2014 3:40:46 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
oricum dupa atatea sezoane lipsa ma indoiesc ca are experienta necesara sa obtina rezultate la nationala mare. cu siguranta tu ai fi un antrenor mai bun decat el in acest moment.

From: Flocky
This Post:
22
263794.14 in reply to 263794.1
Date: 10/18/2014 2:20:50 AM
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Salutare tuturor,

Revin in intrecerea pentru Manager al Echipei Nationale a Romaniei dupa ce in sezoanele 11,13 si 15, implicat fiind in miscarea de imbunatatire a tot ceea ce se intampla la momentul acela la nivelul comunitatii romanesti, am reusit impreuna cu manageri vechi, unii inca ramasi in joc, asa cum este cazul lui Otis (nou pe vremea aceea) sa oferim corectitudine si drepturi unei comunitati romanesti ce nu functiona tocmai pe cele mai bune principii.
Alaturi de prima mea echipa am activat in prima Liga (Cepy Rm. Sarat) din motive de timp fiind nevoit sa ma retrag, la finele sezonului 16. Pentru acel moment insa, atat in calitate de Manager al echipei mele de club, cat si in calitate de Manager al Nationalei mi-am atins toate obiectivele propuse: in primul rand am revigorat comuntiatea intr-o implicare multiplicata in activitatile de Forum precum si in realizarea de contacte/intalniri nationale cu ceilalti Manager care antrenau jucatorii echipei mari. In al doilea rand, am sustinut o comunicare extraordinara cu Managerii U21, acolo de unde, mai tarziu, au aparut jucatorii reprezentativei mari. In al treilea rand, am contribuit la dezvoltarea numerica a comunitatii, putandu-ne lauda impreuna cu un numar de peste 400 de Manageri pentru Romania.
Sunt anumite aspecte in descierea mea ce nu au legatura directa cu rezultatele directe ale Nationalei insa in mod indirect au contribuit in mod deosebit la atingerea unor deziderate marete pentru acea vreme.
Finalizand o frumoasa fila de memorii, am bucuria si satisfactia sa fi fost unul din cei care au stabilizat comunitatea RBBA, fiind printre altele si initiatorul actiunii de schimbare a numelui comunitatii romanesti pe acea vreme Buzzerbeater Romania!

Aspectele mentionate anterior, din care reies indicatori de rezultat atinsi si actiuni specifice de care comunitatea romaneasca si Echipa Nationala a Romaniei inca mai are nevoie si in prezent, consider ca trebuie a fi reluate si continuate.
In ciuda faptului ca nu m-am implicat activ pe forumuri, am fost, de mult posibil atent la discutiile voastre, ale userilor ce astazi contribuie la realizarea unei echipe frumoase bazata pe comunicare si colaborare.
Prezentul mesaj vrea sa insemne revenirea mea pe Forum, intr-un pas alert spre sustinerea performantei si lansarea candidaturii mele directe pentru statutul de Manager al Echipei Romaniei.

Respect, Succes si Salutari tuturor candidatilor inscrisi!
Alegeri luminate si inspirate tuturor celor interesati de binele echipei noastre!

Last edited by Flocky at 10/19/2014 10:22:56 AM

This Post:
55
263794.15 in reply to 263794.14
Date: 10/18/2014 4:40:27 AM
Overall Posts Rated:
690690
Salut tuturor,

In primul rand, vreau sa va multumesc frumos pentru mesajele voastre in atentia mea, sa fiti siguri ca ma ating foarte mult.

Aventura mea la conducerea echipei nationale se termina in cateva zile. Ea mi-a permis sa traiesc momente frumoase si sa intalnesc oameni buni. Va multumesc pentru asta.

In ceea ce priveste alegerile, personal eu sustin Otis, care mi se pare candidatul potrivit pentru a continua munca mea. El a demonstrat implicarea sa pe forumuri, precum si cunostintele sale a cerintelor la nivel international.

Stiti ca relatia noastra cu otis a fost complicata la inceput, dar am vorbit foarte mult in privat, si acum avem mult respect pentru celalalt.

Deci, voi fi bucuros sa-l ajut daca va fi ales, pentru a asigura o tranzitie buna.

Inca o data va multumesc frumos!

Hai România!

PS: Imi pare rau pentru gresele in limba romana.

From: AveVali
This Post:
11
263794.16 in reply to 263794.15
Date: 10/18/2014 12:31:02 PM
Overall Posts Rated:
11
Pentru calitatile demonstrate atat la nivel national, cat si international, pentru intelegerea sa in profunzime a jocului, pentru dedicarea sa pe forum si intru progresul comunitatii romanesti, il sustin indubitabil pe OTIS!

Multumim philoumiha pentru munca depusa.

Hai ROMANIA! :)

This Post:
11
263794.17 in reply to 263794.15
Date: 10/20/2014 4:04:45 AM
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Salve philoumiha!

As vrea sa-ti transmit aprecieri pentru munca depusa in ultimele sezoane.
Din propria experienta stiu ca ceea ce ai facut nu e un lucru deloc usor ci dimpotriva ocupa timp, necesita atentie, multa comunicare, munca de motivare si convingere, multe refuzuri care nu de putine ori iti pot ridica semne de intrebare si iti aduc in minte gandul de a renunta... Nerenuntarea insa este virtutea invingatorilor si pentru asta te felicit!

Ideile de continuitate, urmarind indeaproape postarile tale de-a lungul timpului, fac parte din viziunea pe care, frenetic, am inceput-o acum multa vreme si pe care am reusit mai departe sa o transpun, cu rezultate, in viata reala si de care nu ma voi dezice in urmatoarele doua sezoane, in fericita situatie in care voi fi ales.

Motivat nu doar de dorinta de a aduce rezultate si rezonanta echipei nationale a Romaniei, ci mai mult decat atat, de a mari comunitatea romaneasca, de a oferi sprijin direct si indirect tuturor celor care isi pot asuma, asemenenea noua, celor activi, dezideratul de a contribui la evolutia din care noi ne vedem parte, voi fi cel care va incerca, prin diverse mijloace (multe de educatie non-formal), sa creez o adevarata comunitate de suflet si spirit, impreuna cu voi!

Avem nevoie de motive de indentitate, de mandrie, de relationare intr-o vreme in care consider ca motoruL jocului a ajuns la un nivel de realism care sa permita oricarui Manager o ascensiune curata in satisfacerea propriilor asteptari.

Revenind la comunicarea directa cu tine, philoumiha, in ciuda votului ori mai bine zis a rezultatului, in fericita situatie in care imi voi valorifica aceasta campanie printr-un succes, iti transmit ca nu vei fi ocolit de intrebarile mele, cererile de sustinere deoarece viitorul trece prin prezent continuand un drum al trecutului pe care tu il cunosti cel mai bine.

Alaturi de cele mai sincere cuvinte de sustinere pentru munca depusa, transmit celorlalti doi prieteni implicati in prezenta campanie, Mult Succes!

Last edited by Flocky at 10/20/2014 4:19:43 AM

This Post:
11
263794.18 in reply to 263794.17
Date: 10/20/2014 4:23:52 AM
Overall Posts Rated:
345345
Dragi candidati

Este topic special pentru discursuri si nu l-ati folosit nici unul din voi. Este destul de greu sa urmarim obiectivele voastre.

Pentru mine, personal, balanta se inclina inspre Otis. Stiu sigur ca este mult mai activ pe forumuri si in comunitate. Cu toate ca am avut si mici certuri, asta fiind in mod special din cauza incapatanarii si dorintei de competitie a amandurora, pot spune ca este o varianta decenta pentru noi la NT. Mai mult decat atat, cu Flocky am avut mici tangente si discutii insa mi se pare ca sta departe de comunitate mult timp si nu poate sa garanteze ca isi va dedica timpul intru totul, cu toate ca la vorbit se descurca ceva mai bine.

Intrebarile mele catre amandoi(as zice trei insa aloniverdan este un necunoscut complet pentru toata lumea):

Ce veti face concret pentru imbunatatirea nivelului comunitatii noastre? Astept niste idei, noi, interesante, orice. Cum veti gestiona antrenamentul jucatorilor si legatura cu managerii? pe ce puneti accent? Cum planuiti sa va asigurati ca vom avea continuitate(daca doriti sa faceti asta)..?

Intrebarea cea mai importanta. De ce sa nu lucrati impreuna pt NT? v-ar deranja asta? daca da, de ce?

Last edited by Boston Celts at 10/20/2014 4:25:55 AM

Advertisement