Chápu, že po draftu je spousta černé práce okolo. Bohužel už je to tak, že ve stejném čase probíhají i volby. Taky chápu, že momentálně nemáš protikandidáta, tak se nemusí na otázky odpovídat úplně zodpovědně. Bohužel u některých otázek jsem jako obvykle dostala takové nicneříkající nebo polovičaté odpovědi.
ad 1) 19 leté si dělal nedávno, mne hlavně zajímají ti 20 letí
ad 2 a 3) bude teda později během voleb kompletnější přehled hráčů s informacemi, které mne zajímaly?
ad 5) proč jen čtvrtifnále? ale souvisí s bodem 1, nemám zatím přehled o síle toho ročníku
ad 6) prošla jsem si českou i anglickou verzi a není mi jasné, která taktika je picenrol ... tzn. že všechny ostatní taktiky jsi ochoten v nějakém případě použít nebo o nich minimálně uvažovat?
ad 7) typický příklad toho, kde jsem se nedověděla nic podstatného ... proč ze začátku nechceš používat přípravu? v druhé polovině čeho? volebního cyklu/sezony/základní skupiny ME? Jak si mám vyložit tu formulaci "podle síly soupeře"? Odpovědi na otázku "Kdy je podle tebe vhodné k nim sáhnout a kdy raději ne" ses úplně vyhnul.
ad 8) Chadima OK, Labský mi přijde dost tragický ... ale namátkou si vybral 2 hráče ... již dnes večer končí ale první hráči, podle čeho se mají rozhodnout zájemci, zvlášť kdyby třeba chtěli vzít toho nejlepšího, co je aktuálně k mání? Tady jsem chtěla kompletní zhodnocení hráčů, co jsou na trhu a mohli by mít na U21, včetně jejich porovnání.
Jen když vezmu 18 leté, pot 6+, tak je tam Hejna, taky nic moc, ale podle mne lepší než Labský, Durďák taky lepší než Labský, i když o 3 palce nižší, Lapka, na kterého mám bid a mohl by být asi SF. Pánek, který je podle mne taky použitelný.
A mezi 19 letýma by se asi taky něco našlo, ale tam je to ještě více o tom, aby si dal info ty, protože je potřeba porovnávat i s loňskýma 18 letýma, kteří už sezonu trénují.
Last edited by flumpinka at 1/22/2015 4:34:59 AM