Μια χαρά έτοιμος είσαι!!!Εχεις καλύτερο γήπεδο από το δικό μου (πρέπει να ανεβάσεις λίγο τις τιμές,χάνεις άσκοπα επιπλέον έσοδα),χαμηλό μπάτζετ,δύσκολα διαβάζεται η ομάδα σου,είσαι άριστος μάνατζερ,έχεις όρεξη (εγώ λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο και διάθεση όπως παλιότερα) και διψάς για διάκριση.Άλλωστε το να ανέβεις δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να παραμείνεις ή να διαπρέψεις.Όταν με το καλό φτάσεις εδώ θα δεις ότι υπάρχουν παλικάρια που το κατέχουν έτη φωτός το παιχνίδι και για παραπάνω είναι δύσκολα τα πράγματα.Τα οφέλη όμως που θα αποκομίσεις (κυρίως οικονομικά),είναι τέτοια που μετά και να πέφτεις στην ΙΙΙ θα μπορείς να ανέβεις πολύ πιο εύκολα από την 1η φορά που θα το κάνεις.Ξέχασα να σου δώσω ένα μεγάλο μπράβο για το 2ο μάτς των τελικών που θέλησες να μαντέψεις το σύστημά μου.Εκεί και αν σε παραδέχτηκα!!!Είχα σκοπό να παίξω υπομονετική και τελευταία στιγμή το άλλαξα.Το θέμα είναι ότι μέσα στη χρονιά το έπαιξα αν θυμάμαι καλά μόνο μια φορά και μου έκανε εντύπωση το ότι το σκέφτηκες.Όσο για το άλλο που είπες,το ξέρω ότι με υπολόγιζες,το είπες αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν,αλλά όταν μια ομάδα έχει να χάσει από το 2014 όπως είπες και περνάει μέσα έξω τις ομάδες τη μία μετά την άλλη,ακόμα και με μεγαλύτερα μπάτζετ από αυτήν,δεν γίνεται κάποια στιγμή να μην χάνει το μέτρο των δυνατοτήτων της.Είναι απόλυτα φυσιολογικό.Επειδή λοιπόν μόνο σίγουρη δεν την είχα την άνοδο,λειτούργησα έτσι.Και τώρα που μου λες ότι είχες τα χρήματα να αγοράσεις έναν ακόμα παίκτη,αισθάνομαι ακόμα πιο τυχερός που δεν βρήκες!!Με ίδιες αγωνιστικές καταστάσεις,διάθεση και έναν ακόμη παίκτη,δύσκολα με έβλεπα....Τέλοσπάντων ας αφήσουμε τις κολακείες αμφότεροι,εύχομαι να ξανασυναντηθούμε και να μου πάρεις τη ρεβάνς για να είμαστε Patsi...αν και νομίζω ότι του χρόνου παίζει να σας ξαναεπισκεφτώ....