Nieko neturiu nei pries Arna, nei pries Ptyca, bet... renkantis is siu triju kandidatu rinkciausi Igna :D
O jei rimtai bunant man treneriu priimciau i staba ir Ptyca ir Arna, jei jie tikrai noretu dirbti. Kalbanat apie Igna, manau tikrai kad ir bet kuris kandidatas laimetu, sulauktumeme is jo bent menkiausios pagalbos.
Kalbant apie sudetis, ateities planus tikrai nieko negaliu pasakyti ir nemanua, kad bet kuris siuo metu esantis kandidatas gali pazadeti ka nors. Nei vienas is musu nedirbome su Ignu del to negalime ir kurti pasaku apie ateinancius 2 sezonus. Tik stojus uz vairo ir po pirmuju varzybu bus galima prognozuoti apie ateiti, planuojamas uzimti vietas ir pasirodyma cempionatuose.
Apie mane trumpai:
Zaidziu buzeri nuo 16to sezono, keleta kartu buvau palikes 1 kokiam sezonui zaidima, bet visada sugryzdavau, manau tikrai turiu pakankamai ziniu analizuoti varzovus bei taktikuoti.
p.s. nenoriu girtis, bet praeita sezona isanalizaves zaidejus ir varzovus spejau, kad grupeje liksime 4-ti. Taip ir nutiko
Sekmes kad ir kuris nugales. Jei rinkimu nugaletojas nores manes stabe, pazadu butinai pagalvoti apie pagalba busimajam treneriui.