що ти розумієшь під "системою підготовки молоді"?
у нас є декілько проблемз цим (послідовність - як згадалося):
1. в нас в цілому доволі замало менеджерів. офіційні 179 не відповідають дійсності. насправді меньше. 100? ще меньше? мені все влом відремонтувати мій сайт... у угорців 278 менеджерів. тобто майже у три рази більше потенційних гравців
2. в нас, імхо, доволі мало менеджерів тренують гравців. ще меньше йдуть на контакт і тренують так, як потрібно молодіжці
3. в наших менеджерів дуже високі запити на 18річних. сума меньше 60, потенціал меньше 9 - це вже не гравець. а хтось говорив і 65... це призводить до того, що потенційно гарні для молодіжки гравці не тренуються, їх ніхто не купляє
ці пункти пов'язані. з-за першого в базу потрапляє десь 50 18річних з драфту. з-за другого та третього їх стає десь 30 після першого сезону, а до молодіжки - десь 10. хоч я і пишу, що 21річних у базі 20, але половина з них такі, що краще взяти 20річного. і в нас бувають великі 50к зряплатні і маленьки 25к. але їх мало і не кожен рік
4. ще одна проблема. в нас високопотенційні гравці тренуються за планом у націоналку. тому у 21 вони не топові для свого віку. (чи зовсім ніякі). само по собі це не проблема, але - дивись пункт 3, гравців з потенціалом нижче за 9 тренують не охоче. гравець угорців 139к має потенціал 10. потенціал для націоналки. але не думаю що він туди потрапить... йому тренували тільки навички великого. навіть якщо все інше з народження було 7, йому потрібно дати хочаб апів 6 ЗЗ, тобто це сезона 1.5-2 загравання на РЗ. з його то скілами 7-7-7-7-7-7-16-16-16, чи скільки там. ми не можемо собі дозволити розкидуватися такими гравцями. тому високопотенційні великі зовсім не потрапляють у молодіжку. малі так, але щоб вони були гарні для молодіжки потрібно у 20-21 змінити план тренувань, і потім повернутися
все це призводить до того, що дуже обмежений пул гравців кожного сезону. і не всі вони витреновуються на максимум
як зробити щоб більше менеджерів тренувало гравців? в мене немає ідей, навіть якщо вони йдуть на контакт. що можна сказати? зробити якісь реаліні призи тим, чей гравець буде у збірній? хто це буде спонсорувати? проект? я завжди говорив, що не розумію як він потивує. і проект потрібно робити на 2 покоління, а ще краще на 3 (виграти СТ, домашнє євро, ЧМ). це вже довго... і це щось разове. що зробити щоб бути постійно у топі? ну і питання недостатьньої кількості гарних гравців з драфту залишаєтся...
ще одне питання, чому гравці, яких тренують, не витреновуються на максимум. наприклад, гусовський. в мене немає претензій до того, як ти його тренував. також не забуваємо, що він 18шкою не був топом. але що можна було зробити, щоб він був кращим? очевидна відповідь - тренери 7-7. як всім мати таких тренерів? це багато грошей... не очевидні відповіді є?
забагато буков, але ще трошки. це відповідь конкретній людині, навіть з прикладом з його гравцем, але звісно, це усім. якщо в когось є думки - давайте обговорювати. якщо бажаєте проєкт - давайте зробимо. як раз потрібно розпочинати наступного сезону і зараз готуватися. але мені потрібна буде допомога в вислідковуванні тренувань, в натхненні... чи якщо в когось є натхнення зайнятися - будь ласка, потрібно розпочинати підготовку зараз і на виборах забрати збірну. я допоможу, якщо потрібно буде
ще, я можу спробувати закінчити сайт для відслідковування тренувань, але мені знов таки потрібен хтось для натхнення )))