BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'67

U21 CT'67

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
44
326140.8 in reply to 326140.7
Date: 1/13/2025 11:42:27 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17261726
Second Team:
Utopia Tigers
в болгарів два найзарплатніших гравця - це малі. що буває не часто, хоча в нас так само. їх малі навіть більш зарплатніші. добре - в них вони у формі 7. погане - в нас також найзарплатніший гравець у формі 7. не впевнеий чи потрібно аналізувати їх. хоча, малі в формі мають зарплатню 16к, тому можливо він навіть зіграє у старті. гравець із зарплатнею 45к, коп'єв, отримав 2 сезони тренування на ЛФ, після чого сезон на РЗ. минулого сезону грав у збірній як МФ/ЛФ запасу, а потім у товарках на РЗ чи ЛФ. кидає багато, але й асистує. великі мають зарпалтню 18-22к, всі отримували багато тренування як МФ, чи навіть як АЗ. у першому турі програли вдома нідерландам, отримавши карусель проти 2-3. в нідерландів не такі сильні великі як минулого сезону, але все ж таки 50к та 70к, тому хід зрозумілий. проти нас 2-3 точно не буде. питання, чи буде 3-2, чи все ж таки персоналка... в атаці... вважаю, вони можуть зіграти внутрішній акцент, який не є для них основним. але грати щось зовнішнє, це без коп'єва бо інакше це їх перша опція в атаці і він у формі 7. при внутрішньому акценті, можна спробувати утилізувати його навички розігрування. перед початком турніру тренер болгарів написав, що нідерланди сильніші за них, юар та ми маємо більш глибокий склад, інші 5 команд на їх рівні і він розраховує на 4 перемоги в турнірі. тобто на перемогу над нами він не розраховує. це не означає, що він не буде намагатись виграти цю гру, але він не буде лягати кістьми за ради перемоги
в нас форма трохи покращується, хоча деякі гравці її все ще не набрали, що обмежує і так обмежений тактичний вибір. тренер болгарії не був помічений у використанні вгадайки, так що сподіваємось що її не буде і сьогодні ))

(78091)

тренер болгарів мене дещо здивував. не всім, бо зіграв "внутрішній" акцент (я й не думав що буде щит, обирав між лоу пост та ізо), не поставив 3-2 та не ставив угадайку. це все було добре. але він зіграв більший настрій, чого я не очікував від слова зовсім. але домашня площадка це нівелювала і ми отримали, несподівано, дуже легку перемогу. також нам дуже допомогло що ми зламали коп'єва. хоч і у формі 7, але за ті 10 хвилин що він мав, він створив проблем. після цього проблеми були лише від одного гравця, шукура, і його одного було замало. я не знаю, чому погорєлов з гараньом не зуміли його закрити. він не сильніший за них, але залітало багато, при чьому з будь-якої дистанції, що ще дивніше. можливо, причина у формі 9 шукура. але в погорєлова також 9, і він в атаці провалився. з-за цього почав жалкувати, що залишив чеберячко у резерві
в атаці я трохи потасував наших малих старту позиціями. не те щоб цій трійці були гарантовані місця у старті, але так складається форма, їх та інших. зміна позиції не змінила малюнку гри. так, експеримент не чистий, бо тактика трохи інша, але все ж таки. в борісенка знову дуже малий відсоток триочкових кидків, тоді як в деркача та каховського близько 50%. добре що на цей раз борісенко забивав двоочкові. сьогодні їх не забивав каховський, але 4/6 триочкових, 10 асистів та гарна гра в захисті (він захищався як АЗ) робить його претендентом на МВП гри разом із деркачем. запас не дотягнув до старту з реалізації (малі маю на увазі), що зрозумило. хоча саме нашого запасу болгари боялись. хоча я не прав. це у 4й чверті наш запас не вразив, а так вони грали на тому ж рівні що й основа (відносно запасу болгар)
що ще потрібно відзначити: подивіться на кількість асистів. 35 асистів на 42 влучних кидка!
далі повинні бути 3 трохи простіші ігри проти макао, люксембургу та албанії, в яких на трьох аж 1 гравець з зарплатнею більше за 20к. хоча ставитись потрібно сурйозно, особливо до ігор на виїзді

Last edited by Tiger at 1/13/2025 1:39:10 PM

This Post:
11
326140.9 in reply to 326140.8
Date: 1/13/2025 6:44:10 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17261726
Second Team:
Utopia Tigers
що ще потрібно відзначити: подивіться на кількість асистів. 35 асистів на 42 влучних кидка!

звісно я поліз дивитись в статистику )
35 чи більше (рекорд - 50) асистів за одну гру ми зробили у 53й раз. 16й раз в офіційній грі. досить багато
відсоток кидків з асистів у сьогоднішній грі був 83%. це 3й результат. і 1й в офіційних зустрічах!

2й результат з майже 85% був 44 асисти на 52 кидки, та 1й з майже 91%, 40 асистів на 44 влучних спроби, у першій грі 21го сезону

ps: доречі, попередній найкращий показний в офіційних іграх (81%, 29 асистів на 36 кидків) був встановлений меньше двох сезонів тому у грі проти хорватії у ПО попереднього СТ

This Post:
00
326140.10 in reply to 326140.9
Date: 1/14/2025 3:34:05 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17261726
Second Team:
Utopia Tigers
серби - сволота. вони не виставили склад на гру 2го туру. чому не на нас???

ps: їх суперник, туніс, також не виставив, там 1 гравець на 2 команди і рахунок 0:0. при чому туніс не виставив склад і на першу гру. але це не так прикро нам...

This Post:
00
326140.11 in reply to 326140.10
Date: 1/15/2025 2:59:57 AM
Obolon-black
Superleague
Overall Posts Rated:
1515
серби - сволота. вони не виставили склад на гру 2го туру. чому не на нас???

ps: їх суперник, туніс, також не виставив, там 1 гравець на 2 команди і рахунок 0:0. при чому туніс не виставив склад і на першу гру. але це не так прикро нам...

Так свята же))