BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור,שטויות. עולם הסתלבט!

הומור,שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
38550.8 in reply to 38550.7
Date: 7/10/2008 4:16:44 PM
Overall Posts Rated:
88
גיל זה ממש לא נכון.

להכניס בדיחה פה ושם
זה סבבה,
אבל לפתוח סתם נושאים על כלום זה די טפשי ומנוגד לחוקי הפורום,
והקילר שהוא בחור די חביב לדעתי
מהמעט שיצא לי לקרוא
עשה את זה סתם כדי להכעיס.
רוצה לדבר שטויות?
סבבה
יש פורום שלם (!) שנקרא
Non-BB Israel
דבר שם
אבל מה? שם הוא לא יעצבן אנשים. לא פייר.
וסתם שאלה אליך,
הפכת לסניגור הציבורי לאחרונה?

This Post:
00
38550.9 in reply to 38550.8
Date: 7/11/2008 12:08:23 AM
Overall Posts Rated:
1010
עם המצב פה בזמן האחרון לדעתי זה יותר עונש לפורום מאשר לו ..
הפורום מת והוא באמת בין היחידים שמגיבים .. ועונשים במצב של הפורום שלנו לא חושב שכ"כ נחוצים .. כשנהיה 500-1000 איש בפורום מילא .. אבל בסדר אני לא יכול להבין את זה שאתם עובדים על פי חוקים והכל .. לפחות עכשיו יש לו אשכול מסודר בשביל השטויות האלה ..

This Post:
00
38550.10 in reply to 38550.9
Date: 7/11/2008 12:45:16 AM
Overall Posts Rated:
88
עופר תבין
זה פורום
BB-Israel
לכן צריך לדבר בו על משחק שנקרא באזרביטר.
כמו שקילר וגיל מתלוננים שלא נותנים להם "חופש עיתונאי" כשהתחלתי להיות מוד כבר בשבוע הראשון קיבלתי בקשות מאנשים להפחית את כמות השטויות שמתפרסמות בפורום
ותלונות על כך שאי אפשר למצוא כלום בתוך הגיבוב הזה. והם צדקו בעיקר לאור העובדה שאלו החוקים.
חוץ מזה כשרוצים לפתוח נושא הומוריסטי - אפשר לעשות את זה בטעם, ולהשתדל שזה יהיה קשור למשחק
כך היה עם תחרות השחקן המכוער של אהוד, שאני הייתי הראשון שהציע לנעוץ.
נושא כמו "הפרוטקשיין הגיע לבאזר ביטר!" הוא פשוט שטות וחסר כל תכלית.

כמו שאמרתי קודם
יש פורום
Non-BB Israel
הוא נועד לשטויות

This Post:
00
38550.11 in reply to 38550.10
Date: 7/11/2008 1:24:27 AM
Overall Posts Rated:
1010
הייתה לי טעות רק , התכוונתי שאני כן מבין בטעות הכנסתי "לא"

בכל מקרה , אני מסכים איתך לגמרי וגם אני בעד עידוד אנשים להיות פעילים גם בפורום של הנונ גלובל לא פחות כי לא חסרים דברים לדבר עליהם מחוץ לבאזר למעשה כמו שמדברים בכל פורום נורמלי ורגיל ואני לא חושב שהפורום פה זה שונה.. כבר יש לנו קהילה ואנשים שמדברים הרבה ביחד פה בפורום ואני חושב שזה לא מן הנמנע אבל שאנשים באמת יעלו את המודעות לפורומים נוספים חוץ מהפורום הזה ויוסיפו גם את הנונ גלובל לפייבוריטס .. וכבר יש לנו אחלה מפעיל לדברים שמה .. אז אני מקווה שבאמת בקרוב תתחיל כבר להיות פעילות שמה ויעלה קצת רף החיים בכללי בפורומים ..

This Post:
00
38550.12 in reply to 38550.9
Date: 7/11/2008 1:24:52 AM
Overall Posts Rated:
99
תקשיב עופר..גם אני בדעה של לחיות את הפורום וכמה שיותר מהר
אבל זו לא הדרך!
סיילנט הגזים,הוא אוזהר פעם ואוזהר פעמיים אבל בכל זאת המשיך בשלו
אז יופי הבנאדם תורם..זה פותר אותו מעונש?!
כל אדם שעובר על החוקים צריך להענש
למשל גאידמק הוא תורם הרבה מאוד אבל אם סתם למשל הוא ירצח מישהו אז מה בגלל שהוא תורם אז הוא לא יענש?!
(קצת הגזמתי בדוגמא אבל זה בשביל להציג את הדברים)

בקיצור לדעתי סיילנט צריך להענש וללמוד שיש חוקים ולא מצפצפים עליהם

From: Ehud

This Post:
00
38550.13 in reply to 38550.10
Date: 7/11/2008 3:14:09 AM
Overall Posts Rated:
274274
מקווה שלא יכעסו עלי על התגובה שלי.

קודם כל אני יגיד שאני באמת חושב שהיו פה הגזמות של אנשים (לא צריך להזכיר שמות) שתוך השימוש בהגדרה הומור הם הפכו את הפורם הרישמי למשהו מזובל קצת (הכוונה שהפורם נהיה מלא בשטויות ואי אפשר למצוא דברים חשובים)

ואני גם מסכים עם זה שצריך לפתח את הפורם NOT BB ISRAEL.

א ב ל . . . .

שמתי לב שבקשר לחוקים של מה שמותר ואסור לרשום בפורמים, יש פער בין המודים לשאר המשתמשים.
אני למשל משתמש פעיל שקורא את החוקים ואני לא עושה שטויות. אבל ואללה גם אני לא קראתי בשום מקום מה אסור ומה מותר לפתוח בפורמים. הדבר היחידי שקראתי עליו זה שאסור לקלל. וזה ברור.

כמובן שאנשים לומדים על בשרם ברגע שנועלים להם נושאים ומזהירים אותם ואפילו קונסים אותם. ואני בטוח שאתם עושים את עבודתכם בצורה הטובה ביותר, בדיוק לפי החוקים.

אבל שוב, לא חבל לאכוף חוקים שלא כולם יודעים? זה נשמע לי גם מעייף בשבילכם וגם מעט מדכא בשביל המשתמשים האחרים.

אני מאוד אוהב את המשחק ואפילו חשובה לי הקהילה, שאנשים יגיבו וילמדו אחד מהשני ואז גם הנבחרת שלנו תתפתח וגם אנחנו נהיה מעצמה.

אבל כשאתם נועלים למשתמש, אפילו חדש, שפעם ראשונה נכנס לפורם נושא, הוא עלול להתבאס ולא לחזור לפורם יותר.
תחשבו על זה שבאותה שניה הפסדנו מאמן שיותר לא יכנס לפורמים, לא ילמד ממאמנים מנוסים יותר וסתם יאמן את השוטינג בן 18 הבא של הנבחרת על עונשין כל היום...

יש כמה דברים שאפשר לעשות בנידון לדעתי. אני לא רוצה להציע פתרונות שיראו לכם לא בסדר (מניסיון עבר)

אבל תחשבו על זה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
38550.14 in reply to 38550.13
Date: 7/11/2008 4:15:13 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני די בדעה שלך בנושא אהוד.. אני גם מההתחלה הייתי נגד כל הקטע הזה של הנושא המרוכז לשאלות הרי אין באף מקום אף משחק ופורום כזה דבר..

יש פורומים מסודרים לשאלות כמו שיש אצלנו גם אחד כזה אבל הקהילה לא מספיק גדולה ומפותחת בשביל שיהיה אפשר להעביר את כל השאלות לשמה .. זאת דעתי לפחות .. כשכן יהיה , הפורום הזה של ישראל אמור לשמש כמו בהאטריק לדברים שקשורים בנושאים כללים , נבחרת , גביע , כל מיני פרוייקטים ודיונים שלא קשורים בשאלות ..

אני מסכים שבן אדם שבאמת סוגרים לו נושא באמת מתבאס מכל העניין וזה אחת הסיבות העיקריות .. אבל לא רק ביגלל זה אלא באמת צריך להוסיף עוד כמה דברים מהחוקים שחסר לתרגם .. להוסיף לאשכול בנעוץ ולעשות עוד אשכול כמו בגלובל לנושאים ודיונים חשובים ובעצם כל בן אדם לפני שיפתח אשכול יסתכל ויראה נושאים וחוקים שבאמת עונים על התשובות שלו .. ואז אם באמת אחרי כל הדברים תהיה לו שאלה אז לא ביג דיל שיפתח איזה נושא [למרות שאני עדיין בעד שזה ייעשה בפורום המרוכז בשביל זה] אבל עדיין באמת צריך להבין שאין לנו מספיק אנשים בשביל זה ואם כן , לצערי לא כולם יודעים על הפורום ולא הוסיפו לפייבוריט כנ"ל עם הנונ גלובל .. שאולי באמת זה עוד נושא שצריך לפנות איתו לביברים שכל מי שירשם בארץ מסויימת שיהיו לו כל הפורומים שקשורים למדינה שלו אם זה הפורום הראשי , השאלות , הנונ גלובל וכו .. ואז זה מונע מאיתנו באמת את כל הבלאגן הזה וכל מי שיכנס לפורומים יראה כבר פורום מיוחד לשאלות שכולם שמה שואלים את השאלות ויבין כבר לאיפה לפנות בלי שינעלו לו אשכול וישלחו אותו לשם ..

מצטער על המגילה =[

This Post:
00
38550.15 in reply to 38550.14
Date: 7/11/2008 4:28:08 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני שמח שאתה מסכים איתי אחי.

אבל לצערי אני לא מסכים עם כל מה שאתה כתבת

בקשר לשאלות תשובות, אני חושב שצריך שיהיה מרוכז, יש היגיון מאוחרי זה. צריך להבין שהמודים רוצים לשמור על הסדר לא בשביל האגו שלהם, אלה בשביל שלמאמנים האחרים יהיה יותר קל למצוא דברים. לרוב הם לא אלו ששואלים את השאלות.

אני גם חושב שצריך לסגור לאנשים נושאים לא קשורים. אין מה לעשות, חייבים לשמור על הסדר.

אני רק חושב שנושאים נפתחים וננעלים בתדירות כזאת בעיקר בגלל פער בין הידע של המודים למה מותר ומה אסור בפורמים בין הידע של משתמשים אחרים.

אבל חשוב להגיד שגם אתה וגם אני באים ממקום של טוב (לפני שאנחנו נקבל באן)

This Post:
00
38550.16 in reply to 38550.15
Date: 7/11/2008 5:02:31 AM
Overall Posts Rated:
1414
יש הרבה דברים שאתם כותבים שאני מסכים איתכם
אבל כמו בכל משחק רשת מי שמצטרף כדאי שיקרא קודם כל את כל החוקים
ואת כל הנושאים הנעוצים בועידה.

אין לנו למודים או למנהל המשחק שום הנאה בנעילת דיונים או
בהשעית משתמש או מתן קנס לאף אחד.
כולנו רוצים לטפח את הקהילה ולעזור למשתמשים להתקדם.
אני למדתי המון באמצעות שאלות או פניה באופן אישי לחלק מהמשתמשים
וזכיתי להמון עזרה.

אני לא חושב שיש מי ששואל שאלות ולא מקבל תשובה.

במקרה של סיילנט הוא עבר את גבול הטעם הטוב
והיה נדמה כאילו הוא פשוט עושה בכוונה
ומותח את החבל לראות מתי יקרע.
הוא קיבל אזהרות יותר מפעם אחת,גם מעומר וגם משאר המודים.
הוא בחר להתעלם מבחירה .
לא יתכן שהוא יעשה מה שבא לו בלי להתחשב בחוקים.

אני מאוד מקווה שהקהילה כן תתפתח
כי יש פה משחק עם פוטנציאל וגם הרבה משתמשים
שרוצים לעזור ולתרום.

ותאמינו לי שאין משחקי אגו של אף מוד
ואנחנו גם מתייעצים בהרבה נושאים לפני שמקבלים החלטה
לנעול דיון מסויים או להמליץ על באן או השעיה.

שבת שלום
ובהצלחה בשבת

Last edited by dror amit at 7/11/2008 5:04:23 AM

This Post:
00
38550.17 in reply to 38550.16
Date: 7/11/2008 5:26:16 AM
Overall Posts Rated:
274274
עמית אחי,

אני מסכים עם כמעט כל מה שרשמת, אבל לא התייחסת לנק' המרכזית שלי.

ושוב, חבל להזכיר את סיילט קילר, כי ברור לי לגמרי שהוא היה חייב להענש כי הוא הגזים. תאמין לי שמה שנכתב פה לא נכתב כתהמולה להציל את סיילנט קילר, ממש לא.

אבל אני לא מסכים איתך שמשתמש חדש צריך לקורא את החוקים ואת כל הנושאים בפורמים בשביל ללמוד.
אני מסכים שהוא צריך לקרוא את החוקים.

וכמו שאמרתי קודם, בחוקים לא כתוב את כל הפרטים מה מותר ומה אסור לפתוח כנושא בפורמים.

למשל - "שאלה - מה צריך לאמן בשביל לשפר חדירות?"

זה נושא שיכול להפתח בקלות כי מישהו חדש לא יודע שזאת שאלה שצריך לפתוח תחת, "שאלות תשובות"

פעם קודמת רשמתי, שאני חושב שהסיבה היא הפער בין מה שמשתמשים יודעים שמותר לבין מה שהמודים יודעים. אגב, אפילו משתמשים מנוסים (נגיד אני) לא יודעים את כל החוקים של מה מותר בפורמים. כל כמה זמן אני לומד משהו חדש.

רציתי להציע שתכתבו את החוקים האלו ואפילו את העונשים - אבל אני מבין שזה לא אפשרי כל כך משום מה.

קיצר אני יודע שאתם לא נהנים מלסגור נושאים סתם.
גם רשמתי, שניראה לי מעייף כל הזמן לעשות את זה.
ובגלל זה אני חושב שצריכים לעשות חשיבה משותפת לראות איך משפרים את המצב.

This Post:
00
38550.18 in reply to 38550.17
Date: 7/11/2008 8:08:00 AM
Overall Posts Rated:
00
כן! הפכתי לסניגור ציבורי..
גם את זה אסור לי לעשות בפורום?

מה הבעיה?..

Last edited by gil "gigo" at 7/11/2008 8:08:28 AM

Advertisement