E tam Łukasz nie stoi tak źle, ze swoją uniwersalnością, może nigdy nie będzie grał pierwszych skrzypiec w kadrze, ale jest idealny na drugiego i przy ataku i przy li i jedynie obronie w trumnie.
A wracając do tematu to nie jest tak, że nawet gdyby była zgoda selekcjonera U21 zabrałbym wszystkich graczy, generalnie sprawa dotyczy wysokich, bo nasi z potencjałem allstar dobili mam wrażenie do maksa z potencjału (1-2 skoki w sezonie to jest nic nawet jak na ich wiek) i może 1 czy 2 SFów którzy będą bardziej uniwersalni od tych których mamy w kadrze.
A w ogóle to wybaczcie, że to napiszę ale te wybory to kolejna żenada Polskiego BB, jest nas ponad 2k i tylko jedna osoba z tych 4 startujących w ogóle coś napisała. Fajnie, że jest dyskusja w wątku dyskusja, ale chyba ani ja ani Rafalski, ani m4ti, pawfer czy vinnie_jones nie startujemy w tych wyborach. Także niech ktoś się zbierze w sobie i wystartuje bo aż żal patrzeć co tu się odwala, chociaż po pozorujmy jakąś debatę. Aż mi normalnie kurde zaczyna brakować Prezesa Śląska:).