ערב טוב לכולם !
הפעם פוגשים בבית בנבחרת היוונית החזקה.. אחת הנבחרות שאני מעריך מאוד.. יותר כאיכות הסגל והשחקנים והמאמן נראה פחות משקיען ועולה לרוב עם חמישיות דומות בלי חשיבות גדולה לכושר או כאלה דברים.. לפחות על פי הנראה..
הכושר אצל היוונים לא ממש טוב וסוף סוף אולי תהיה יריבה עם כושר לא יותר טוב משלנו.. מצב שלא קרה הרבה זמן..
טקטיקות:
הגישה תהיה נורמל.. אנחנו רוצים לנצח את זה בבית ואת ההתלהבות נצבור במשחקים הבאים בתקווה לקבל הגרלה של יריבות די נוחות וקלות כמו בפעם האחרונה בטורניר התנחומים..
הייתה דילמה לא פשוטה עם הטקטיקות היום כיוון שהיוונים עולים עלינו בכמה רמות מבחינת ריבאונד וביכלל יש להם סגל מאוד איכותי ומעניין..
לרוב הנבחרות בעולם כבר יש היום לפחות שחקן אחד בסגל עם 17-19 ריבאונד שתורם רבות בתחום הזה..
לנו לצערי עדיי אין.. וגם הגארדים לא ריבאונדרים מדהימים כי זה היה מוסיף המון.. ולכן חשבתי איך לצמצם פערים בעיקר בנושא הזה כי אני רואה את זה כתחום שעלול להשפיע את המשחק, כמו בכל משחק..
עומר העלה סקאוט נרחב ושוב כל הכבוד לו על ההשקעה.. היינו די באותו ראש מבחינת מחשבה וזה הכיוון שגם נבחר היום.. ולהלן הפירוט..
התקפה
אחרי שהלכנו פנימה במשחק האחרון אנחנו נילך החוצה היום.. נקווה שאולי היווני ישמור הפוך אבל העיקרון הוא שהכושר של הגארדים היוונים די בעייתי וצריך לנצל את זה, ונשמח מאוד אם הוא יפתח עם הרכז שבכושר 4 וזה די אפשרי בהתחשב בזה ששבוע שעבר הוא גם היה 6 או 5 ..
בנוסף, הגבוהים שלהם שומרים מעולים וההגנה בכללי יותר טוב מבפנים ולא במעט.. אמיל אופיר בכושר 9 ולמרות שיוחפז ואסף לא בכושר שיא, צריך לנצל את אמיל.. כי גם בגבוהים הכושר לא בהרבה יותר טוב.
הגנה
כתוצאה מהכושר הגרוע בקרב הגארדים היוונים, נראה שאין להם הרבה ברירות אלא להמשיך עם הלוק אינסייד ששיחקו בו שבוע שעבר וביכלל משחקים בדרך כלל לגבוהים כי ההתקפה שלהם מתחת לסל טובה יותר.. ולמרות הפציעה של הפאוור יש לי תחושה שהוא ימשיך במגמה..
גם אם יילך החוצה, ההתקפה שלהם שם לא מדהימה אפשר להגיד אבל אנחנו פשוט עדיין צריכים את חיזוק הריבאונד הזה כי גם עם 3 בפנים אנחנו כנראה נהיה בעמדת נחיתות בנושא הזה..
ואם הם ישמרו עם 3 בפנים אז ביכלל... אומנם הגארדים יחגגו אבל הריבאונדים יילכו רובם אל היוונים וקשה לדעת מה עדיף.